СДА

Виев Фулл Версион: U obzir Админ ЦП менија

hmspain
23-08-10, 22:03
Имам НВО Адд-он и вБЕТ на мом систему и приметио нешто у Админ ЦП да мислим да треба да размотрите.

То је, додајући вБЕТ Алати ставке вБЕТ КП менија.

Ево шта сам предлагања:

1) Преименуј "вБЕТ" менију "вБЕТ КП".
2) Додај "Алатке" мени за "вБЕТ КП" менија.
3) Преместите "вБЕТ Алатке" ставке "вБЕТ КП" "Тоолс" менија.
4) Уклањање "вБЕТ Тоолс" менија.

vBET
24-08-10, 05:33
Морамо да провери могућности овог захтева - нисмо сигурни сада, да ли вБуллетин подржава подразумевано (без додатних модова) 2. ниво менија у админ ЦП. По дефаулту сви СМФ менији имају само један ниво и никада нисмо покушали да га користи на други начин.

Имајте на уму да већина корисника желели да имате опције са мање корака могуће. Додатни ниво менија снаге додатне кликните да тамо стигнете. Такође, - постоје посебне СМФ плугин који вам омогућава да се реорганизује Админ мени ЦП - тако да могу бити веома добро решење за вас - можете реорганизовати не само вБЕТ опције, али и других.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 gives automatic translations