PDA

View Full Version: Во предвид Admin CP менија

hmspain
23-08-10, 22:03
Имам АМЕ Add-on и vBET на мојот систем и забележав нешто во админ ЦП, па мислев дека треба да се разгледа.

Тоа е, додавајќи дека vBET Алатки објекти на КП vBET мени.

Тука е она што јас сум предлага:

1) Преименувај на "vBET" менито "vBET КП".
2) Дај "Алатки" подмени на "vBET КП" менито.
3) Поместете ја "vBET Алатки" предмети на "vBET КП" "Алатки" подмени.
4) отстранување на "vBET Tools" менито.

vBET
24-08-10, 05:33
Ние мора да се провери можноста за ова барање - не сме сигурни сега не vBulletin поддржува стандардно (без дополнителни mods) 2 ниво менија во Admin CP. По правило сите имала менија имаат само едно ниво и ние никогаш не се обидел да ја користите на друг начин.

Ве молиме имајте во предвид дека повеќето корисници сакаат да имаат опции на располагање со помалку чекори е можно. Дополнителни ниво на менито сили дополнителни Кликни за да одам таму. Исто така - има специјални додатоци vBulletin кој ви овозможува да се реорганизира Admin CP мени - па тоа би можело да биде многу добро решение за вас - вие може да се реорганизира не само vBET опции, но исто така и други оние.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1