Виев Фулл Версион: Решити Бацкуп базе података датотека превелика!
Ја сам резервну форуму једном слаба преко ССХ, моја резервна није већи од 350МБ и сада га ударио 1.2гб, мислим да ово може бити проблем што значи немам проблема подржавају га, али ако сам икада да поврати победио 'т Сервер тимеоут са таквим великим резервне копије?
Ја сам резервну форуму једном слаба преко ССХ, моја резервна није већи од 350МБ и сада га ударио 1.2гб, мислим да ово може бити проблем што значи немам проблема подржавају га, али ако сам икада да поврати победио 'т Сервер тимеоут са таквим великим резервне копије?
Предлажем да проверите ови момци из Даљински резервних копија помоћу Рсинц или ФТП (хттп://ввв.бкбацкуп.цом/) Имамо их користе за неколико година и тренутно резервне копије око 1ТБ дневно, то је врло лако подесити. Ви очито може да прође кроз неки опсег, али то може или не може да буде проблем у зависности од вашег сервера плану.
Нисам експерт, неко други овде без сумње има бољи савет. Важно је да се не рсинц живе базе података, уместо рсинц ваше хотцопиед резервне копије (Гоогле га) (хттп://ввв.гоогле.цом.ау/сеарцх?хл=ен&к=мисклхотцопи) или скл думп или резервне копије Цонтрол Панел.
Враћање је једноставно и коришћење рсинц или СЦП да померите резервну копију назад на сервер (бкбацкуп вам дати схелл приступ) и враћање базе података прави начин за прављење резервних копија метод. 1.2ГБ би требало да буде обновљена за неколико минута.
То је рекао, пристојан домаћин би требало да вам све алате који су потребни да управља сваким резервне копије задатак.
Хвала за одговор, али као што видим имаш велику одећу, тако да можете руковати уз помоћ сервера + додаци, с друге стране имам око 140к чланова 400К поруке и сл тако да ја сматрам да је то мале / средње форуму.
Ја сам веома практична у ССХинг па проблем не постоји, нити са мојим сервером (спецификације су добре) ништа мање видим "потенцијални" проблем је враћање због огромних величина (и расте) са сервером тимеоутс и тако даље.
Мислим да је нека врста компресије метода треба да се реализују и / или табеле у МиАдмин смањен у величини (број мудар), чак и оптимизацију моја база података је постао одвратне ствар јер је све време узимања и има врло мало тога.
Срдачан поздрав: П
На нашем серверу користимо аутоматски пуни сервера резервне копије (ВПС функционалност). Без проблема.
Молимо вас да размислите не укључују вБЕТ табеле кеш у резервну копију. Можете лако одредити које табеле желите да кеш од МиАдмин па претпостављам да се може урадити из командне линије (преко ССХ). Наравно, таква команда ће бити веома дуг, базирајући на број СМФ табеле, али ако је сачувате у неки фајл би требало да буде сасвим удобан начин да то урадите бацкуп.
Имајте на уму да је коришћење вБЕТ ваш садржај се множи 52 пута. Дакле, ако имате кеш укључите ДБ-а морају да одрасту. И то не само мало;) Можете га избегне искључите кеш, али ми снажно га не препоручујемо. За велике форуме пита сваки пут Гоогле-за превод би убити свог перформансе сервера или чак заврши са Гоогле ограничења.
Када сам купио мој наменски сервер (заједно давно) није било такве ствари као ВПС:)
Знам како се користи ССХ веома добро и то је у близини / ако не и немогуће да искључи вБЕТ од тога бацкупед, једина ствар која се може урадити је есцлуде кад оптимизације или поправке.
Али морате размотрити да добар 50% вебмастере (без увреде значило) налазе се на дељене или Виртуал Дедицатед сервера и око 70% не знају шта ССХ је на тај начин ослањајући се на миСКЛдумпер, изграђена у СМФ бацкуп и / или слично.
Они који користе схаред хостинг немају проблем духовитост велика база података. Не видим могућност да покренете посећеном форуму СМФ - чак и без икаквих додатака - на схаред хостинг. Ресурси су једноставно сувише низак.
Такође, као што сам написао онима који не користе ССХ може једноставно прављење резервних копија њихове базе података односно пхпМиАдмин, где они могу одредити тачно које табеле треба да се праве резервне копије. Такође, можете да га испробате. У твом случају заиста очекујем нека питања због велике датотеке за отпремање такве пхпМиАдмин, али можда постоји неки опција тако да се уштеди на сервер не отпремите. Проверите то. Такође - Верујем у резервну копију искуства, ипак ако су неки ГУИ-алати омогућавају да се одреди које табеле тачно треба да се праве резервне копије, ја очекујем да је треба да буде и дозвољено командне линије. Не знам да - као што сам написао да немамо проблема уопште са бацкуп целе серверу - али ја то очекујем, јер већина ГУИ алата као да су само фасаде а на дну се користе само наредбе из командне линије. Тако да можда је само вреди да провери - можда је додат у неким МиСКЛ верзија. Знам да пхпМиАдмин подржава.
како можемо да имамо табеле вбет на различитим дБ само за вбет
kamilkurczak
20-07-10, 12:11
молим вас, питајте о томе у нову тему:)
тсак76. Слажем се са тиме ******
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):