PDA

Teljes verzió megtekintése: Megoldott Adatbázis biztonsági mentés túl nagy!

mario06
22-06-10, 08:23
Én hát a fórumon, ha egy gyenge ssh-n keresztül, a mentés nem volt nagyobb, akkor 350MB, és most hit 1.2gb, azt hiszem, ez lehet a probléma jelenti nekem nincs probléma támogatásával fel, de ha valaha is kell csinálni egy visszaállítási nyert 't az időtúllépés ilyen nagy backup?

steve
22-06-10, 11:00
Én hát a fórumon, ha egy gyenge ssh-n keresztül, a mentés nem volt nagyobb, akkor 350MB, és most hit 1.2gb, azt hiszem, ez lehet a probléma jelenti nekem nincs probléma támogatásával fel, de ha valaha is kell csinálni egy visszaállítási nyert 't az időtúllépés ilyen nagy backup?

Azt javaslom, hogy ellenőrizze ezeket a srácokat meg Remote Backup segítségével Rsync vagy FTP (http://www.bqbackup.com/) Van használta őket néhány évig, és jelenleg a backup 1TB naponta, nagyon könnyen beállítható. Akkor nyilván megy keresztül néhány sávszélesség, de lehet, hogy nem lehet probléma függően szerveren tervet.

Nem vagyok szakértő, valaki itt kétségkívül jobb tanácsot. A fontos, hogy ne rsync élni adatbázisok helyett rsync a hotcopied mentés (google) (http://www.google.com.au/search?hl=en&q=mysqlhotcopy) vagy egy SQL dump-, vagy a kezelőpanel biztonsági másolatokat.

Helyreállítása olyan egyszerű, mint a rsync vagy SCP, hogy vigye a backup vissza a szerver (bqbackup kapsz hozzáférést shell), és visszaállítani az adatbázist a megfelelő utat a biztonsági mentési módszert. 1.2GB vissza kell állítani néhány perc alatt.

Igaz, egy rendes gazda kell adni minden eszközt be kell kezelni minden mentési feladat.

mario06
22-06-10, 16:14
Köszönöm, hogy válaszol, de amint látom, van egy nagy ruhát, így képes kezelni a támogatott szerverek + extrák másrészt már a 140k tagjai 400K hozzászólás & stb úgyhogy úgy vélik, hogy a kis / közepes fórum.

Nagyon praktikus a SSHing, így a probléma nem létezik és nem is az én szerver (specifikációk jó) mégis látom a "potenciális" probléma helyreállítása is köszönhetően humongous méret (és növekvő) a szerver időtúllépés, és így tovább.

Azt hiszem, valamilyen tömörítési módszert kell alkalmazni és / vagy táblázatok MyAdmin csökkentett méretű (több szempontból), még akkor is optimalizálja az adatbázis vált gyűlöletes dolog, mert minden alkalommal vesz, és nagyon kevés rá.

Üdvözlettel: p

vBET
22-06-10, 16:26
A szerverünkön használjuk az automatikus mentés teljes kiszolgáló (VPS funkció). Probléma nélkül.

Kérjük, vegye figyelembe nem tartalmazza vBET cache táblák biztonsági mentés. Könnyedén melyik táblákat szeretné cache MyAdmin, így azt hiszem, hogy ez is elvégezhető parancssorból (az ssh). Természetesen az ilyen parancs nagyon hosszú, alapozza a száma vBulletin táblák, de ha menteni néhány fájlt kell elég kényelmes módja a biztonsági mentéseket.

Felhívjuk figyelmét, hogy a vBET a tartalom szorozni 52-szor. Tehát, ha cache-be a DB kénytelenek felnőni. És nem csak egy kicsit;) lehet elkerülni azt kikapcsolni cache, de erősen nem ajánlom. A nagy fórumok kér minden alkalommal a Google fordítás megölné a szerver teljesítményét, vagy akár befejezni a Google korlátozásokat.

mario06
22-06-10, 16:48
Amikor vásároltam dedikált szerver (és idővel ezelőtt) nem volt olyan dolog, mint VPS:)

Tudom, hogyan kell használni SSH nagyon jól, és ez közel /, ha nem lehetetlen kizárni vBET attól, hogy backuped, az egyetlen dolog, amit lehet csinálni a esclude, amikor optimalizálása és javítása.

De figyelembe kell venni, hogy egy jó 50%-a webmesterek (nincs bűncselekmény jelent) a megosztott vagy virtuális dedikált szerver és mintegy 70% nem tudja, mi SSH így támaszkodva mySQLdumper, a beépített vBulletin mentési és / vagy hasonló.

vBET
22-06-10, 17:00
Azok, akik a megosztott tárhely nem probléma esze nagy adatbázisok. Nem látok lehetőséget, hogy futni hatalmas vBulletin fórum - nélkül is beépülő - a megosztott hosting. A források egyszerűen túl alacsony.

Szintén írtam, akik nem használnak SSH egyszerűen készítsenek biztonsági másolatot adatbázisok azaz phpMyAdmin ahol pontosan meghatározni, hogy mely táblákat kell alátámasztani. Ön is tudja próbálni. Az Ön esetében valóban várok néhány probléma, mert a nagy fájlok feltöltését ilyen phpMyAdmin, de talán van némi lehetőség, így mentse a szerver nem feltölteni. Kérjük, ellenőrizze azt. Is - azt hiszem a biztonsági tapasztalat, még ha néhány grafikus eszközök lehetővé teszik, hogy mely táblák pontosan meg kell menteni, azt várom, hogy ez is meg kell tenni a parancssorból. Nem tudom, hogy - mint írtam már nem kérdés egyáltalán backup egész szerver - de várok rá, mert a legtöbb grafikus eszközök, mint például, hogy csak fasades, és az alsó használják csak parancsot a parancssorból. Tehát lehet, hogy éppen Érdemes megnézni - talán ez volt hozzá néhány MySQL verzió. Tudom, hogy phpMyAdmin támogatja azt.

tsak76
19-07-10, 14:36
hogyan kell vBET táblák egy másik db csak vBET

kamilkurczak
20-07-10, 12:11
Kérjük, kérdezze erről az új téma:)

mario06
20-07-10, 18:03
tsak76. Én második, ******

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations