أبو أيــوب
09-02-12, 15:00
Мир на вас и Божија милост и благослов на вас господо ја сам имао проблем у мојој заједници, наиме: унутрашња грешка на серверу и серверу наишао на интерну грешку или конфигурацију, а није био у могућности да заврши Ваш захтев. Молимо Вас да контактирате администратора сервера, вебмастер@сококаз.цом и обавестити их о времену догодила грешка, а нешто можда сте урадили да можда изазвао грешку. Има више информација о овој грешци бити доступан у евиденцији сервера грешке. Имајте на уму да сам уђе у контролну таблу и иста ствар ми се чини и понекад се пријавим и ја има проблем у присуству ажурирања, али немам искуства у раду и ову поруку исправку кроз пронађен је табла менаџер контрола предложака мора бити ажуриран у складу са тренутном верзијом! Да ли је пронађен [21] је ажурирани шаблони неопходне мора доћи и живети до новој верзији. Препоручујемо да то урадите што пре да се избегне проблеме и кварове на форуму! Кликните овде да бисте видели ове шаблоне! У нади да помогне Бог вас благословио и користи те