PDA

Επιστροφή στο Forum: Solved Κύριοι συνάδελφοι, παρακαλώ Βοηθήστε

أبو أيــوب
09-02-12, 15:00
Ειρήνη και το έλεος του Θεού weberkathalsadh είμαι έχοντας ένα πρόβλημα σε όλα τα φόρουμ μου: alkhadmwagh Server εσωτερικό σφάλμα εσωτερικό σφάλμα ή διαμόρφωση, και μπόρεσε να ολοκληρώσει το αίτημα. παρακαλώ επικοινωνήστε το διαχειριστή του διακομιστή, webmaster@soqokaz.com και πληροφορεί για το χρόνο το σφάλμα, και οτιδήποτε μπορεί να κάνει ότι μπορεί να προκάλεσε το σφάλμα. έχετε περισσότερο πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα είναι διαθέσιμες στο το διακομιστή σφάλμα αρχείο Παρακαλώ σημειώστε ότι εισάγετε τον πίνακα ελέγχου και το ίδιο πράγμα εμφανίζεται liobad φορές συνδέομαι και είμαι έχοντας πρόβλημα με τις ενημερώσεις, αλλά δεν έχω καμία εμπειρία Amlhaohzeh μήνυμα update του πίνακα ελέγχου almdertm βρείτε τα πρότυπα πρέπει να επικαιροποιηθεί για να ταιριάζει με την τρέχουσα έκδοση! βρέθηκαν [21] πρότυπα ενημέρωση θα πρέπει να συμβεί και να ζήσουν μέχρι και τη νέα έκδοση. Σας συνιστούμε να κάνετε αυτό όσο το δυνατόν συντομότερα για να αποφύγετε προβλήματα και σφάλματα στο φόρουμ! Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους! ελπίζω να βοηθήσει ο Θεός να σας ευλογεί και να σας ωφελήσει

r.dziadusz
09-02-12, 15:48
Γεια σου θα μπορούσε να σας παρακαλώ δώστε μας διεύθυνση url στον οποίο έχετε σας vBET εγκαταστήσει;

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations