Виев Фулл Версион: Веома заинтересован за ВБЕТ. Пар питања
Ја ускоро ће бити да пређете на ВБуллетин 4.1.4. Да ли плаћена верзија ВБЕТ раде са најновијом верзијом ВБуллетин?
Такође сам ПхотоПост Огласи на мом сајту. Да ли плаћена верзија ВБЕТ рада са ПхотоПост Огласи?
У неколико недеља сам ћу додати Висицхат од гцхатс.цом на мој сајт. Да ли знате да ли плаћена верзија ВБЕТ ће такође радити са Висицхат?
Хвала на вашем времену.
Хелло. Да плаћени верзија вБЕТ ради са вБуллетин 4.1.4. Ми смо већ да је тестиран на нашем тесту форуму (ускоро ћемо скренути нашу форуму да СМФ 4). Сомс додатне детаље о вБЕТ и СМФ 4.1.4 можете наћи овде (Један од наших купаца на питање о новим уредник у вБ4.1.4).
У овом тренутку не могу да потврдим да вБЕТ превод подржати страница генерисана би ПхотоПост Огласи ни Висицхат. Вецина модова не захтевају никакву посебну интеграције и вБЕТ само преводи резултате. Ипак у неким случајевима посебна интеграција је потребно. Овде можете пронаћи више детаља о интеграцији вБЕТ са другим модс:
Постоји јасно упутство како да то урадите за ПхотоПост, још увек нисмо користе ПхотоПост Огласи и ми не знамо овај производ, тако да не можемо претпоставити да ће такође радити. Ми не можемо бити одговорни за други код модова, као и многе Модс паузе СМФ архитектуре (зато је додатна интеграција је потребно понекад - углавном за модс које стварају своје стране).
То не можемо потврдити да Висицхат ће бити преведен. вБЕТ подржава СМФ АЈАКС-превод на одговарајући кука - и даље остали модови морају да користе на одговарајући начин СМФ архитектуре (иначе СМФ неће извршити куку), а захтев мора да иде са језиком кода. Па ево мислим да неке посебне интеграцију ће бити потребно да подржи превод. Опет - не могу тачно рећи, јер ми не користимо ово мод и не знам. Ипак не би требало стварати никакве грешке.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):