צפה בגרסא המלאה: מתעניין מאוד VBET. כמה שאלות
אני אעשה בקרוב שדרוג vBulletin 4.1.4. האם הגירסה בתשלום של עבודה VBET עם הגרסה העדכנית ביותר של vBulletin?
יש לי גם מסווגות Photopost באתר שלי. האם הגירסה בתשלום של עבודה עם VBET Photopost מסווגות?
בתוך כמה שבועות אני גם מוסיף Visichat מ gchats.com לאתר שלי. האם אתה יודע אם הגירסה בתשלום של VBET יעבוד גם עם Visichat?
תודה על זמנך.
שלום. הגרסה בתשלום של vBET כן הוא עובד עם vBulletin 4.1.4. אנחנו כבר נבדק בפורום זה המבחן שלנו (בקרוב נוכל גם להעביר בפורום שלנו vBulletin 4). פרטים נוספים על Soms vBET ו vBulletin 4.1.4 תוכלו למצוא כאן (אחד הלקוחות שלנו שאל על העורך החדש vB4.1.4).
ברגע זה אני לא יכול לאשר יהיה vBET תרגום תמיכה של דפי שנוצר על ידי Photopost מסווגות ולא Visichat. רוב אופנות אינם דורשים כל שילוב מיוחד vBET רק מתרגמת את התוצאות. עם זאת במקרים מסוימים יש צורך בשילוב מיוחד. כאן תוכלו למצוא פרטים נוספים על שילוב של vBET עם אופנות אחרות:
יש הוראה ברורה כיצד לעשות זאת עבור PhotoPost, עדיין לא השתמשנו Photopost מסווגות ואנחנו לא יודעים את המוצר הזה, אז אנחנו לא יכולים להניח שזה יעבוד גם. אנחנו לא יכולים להיות אחראים קוד אופנות אחרות, אופנות רבות לשבור vBulletin ארכיטקטורה (ולכן שילוב נוסף הוא הכרחי לפעמים - בעיקר אופנות אשר ליצור דפים משלו).
אנחנו גם לא יכולים לאשר כי Visichat תתורגם. vBET תומך בתרגום vBulletin AJAX על ידי וו המתאים - עדיין אופנות אחרות חייבים להשתמש ארכיטקטורה vBulletin כראוי (אחרת vBulletin לא יבצע את הקרס) ולבקש חייב ללכת עם קוד השפה. אז הנה אני חושב שזה קצת שילוב מיוחד תידרש תמיכה תרגום. שוב - לא יכול להגיד בדיוק, כי אנחנו לא משתמשים mod ולא יודעים את זה. עדיין לא צריך ליצור את כל השגיאות.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):