Žiūrėti pilną versiją: Labai domina VBET. Keli klausimai
Aš netrukus bus atnaujinti vBulletin 4.1.4. Ar mokama versija VBET darbo su naujausia versija vBulletin?
Aš taip pat mano svetainėje Photopost Skelbimai. Ar mokama versija VBET darbo Photopost Skelbimai?
Porą savaičių aš taip pat pridėti Visichat iš gchats.com mano svetainės. Ar žinote, jei mokamą versiją VBET dirbti su Visichat?
Ačiū už sugaištą laiką.
Sveiki. Taip mokama versija vBET darbo su vBulletin 4.1.4. Mes jau išbandyti jį mūsų bandymo forume (netrukus taip pat bus perkelti mūsų forume į vBulletin 4). Soma papildomos informacijos apie vBET ir vBulletin 4.1.4 rasite čia (Vienas iš mūsų klientų paprašė apie naujas redaktorius vB4.1.4).
Šiuo metu aš negaliu patvirtinti vBET parama vertimo Photopost Skelbimai, nei Visichat puslapių. Daugelis mados nereikalauja jokių specialių integracijos ir vBET tiesiog perkoduoja rezultatus. Dar kai kuriais atvejais reikia specialios integracijos. Čia galite rasti daugiau informacijos apie integraciją vBET su kitomis modifikacijomis:
Yra aiškių instrukcijų kaip tai padaryti PhotoPost, vis tiek mes ne naudoti Photopost Skelbimai ir mes nežinome šio produkto, todėl mes negalime manyti, kad ji taip pat dirbti. Mes negalime būti atsakingi už kitų mados kodas, ir daug mados pertraukos vBulletin architektūra (tai yra, kodėl papildomą integracija kartais yra būtina - daugiausia dėl mados, kurios sukurti savo puslapius).
Mes taip pat negalime patvirtinti, kad Visichat bus išversta. vBET palaiko vBulletin AJAX vertimas atitinkamą kablys - vis dar kitomis modifikacijomis turi tinkamai naudoti vBulletin architektūra (kitaip vBulletin nebus atlikti kablys) ir prašymas turi eiti su kalbos kodą. Taigi čia aš, manau, kad tam tikras specialias integracijos bus reikalaujama remti vertimo. Vėl - negali tiksliai pasakyti, nes mes neturime Šis mod ir nežinote. Dar neturėtų sukurti jokių klaidų.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):