PDA

View Full Version: Zgjidhet Probleme me formatimin e faqes për anëtarët vetëm

Snake
12-09-11, 19:56
Web faqen time është 100% e përkthyer për mysafirët, por kur anëtarët e login dhe shfletoni faqet e kërkojnë disa 'ekstra' përkthim për shkak të tekstit më shumë faqe.

Kjo është shumë normale përveç kur ju shikoni një faqe si një anëtar ju duhet të rifreskoni (F5) në faqe 2-3 herë përpara se çdo gjë tregon saktë.

Kam shtuar disa imazhe për t'u shpjeguar.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif

r.dziadusz
13-09-11, 10:05
Hi
Problemi duket të jetë në zjarr përkthim, pasi tekstin e përkthyer një herë është e ruajtur në cache kështu që mund të përdoret siç duhet, por "ekstra" përkthimi duhet të lidheni me google / microsoft api.
Janë duke përdorur Google apo microsoft API për përkthim?
Nëse Microsoft-it, ju lutem sigurohuni që id Microsoft juaj API është e saktë, nëse google ju lutem lexoni këtë post: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
Gjithashtu, problemi mund të jetë në serverin tuaj, ju lutemi të gjeni, nëse ka bllokuar lidhje output

Snake
13-09-11, 10:28
Jam dakord, duket API është ndalur dhe është marrë 2-3 shkon për të marrë përkthimin e plotë.

Im duke përdorur Google zjarr, i sëmurë lexoni faq dhe të raportojë, thanks.

Snake
13-09-11, 10:30
Ok kështu që unë nuk jam i bllokuar nga google, ai thjesht duket se janë të kufizuar sasinë e querys në një të shkojnë.

Si mund ta fix this?

r.dziadusz
15-09-11, 09:19
Nëse ju nuk jeni bllokuar nga google dhe lidhja juaj e prodhimit nuk janë të bllokuar dhe gjithashtu nuk ka asnjë problem redirection. Ndoshta ju mund të përpiquni të përdorni microsoft API dhe pastaj ju do të shihni nëse ka ndonjë improvments.
Gjithashtu të jenë të vetëdijshëm se, së shpejti, ju do të duhet të paguajnë për përdorimin e google API.

vBET
16-09-11, 21:05
Ok kështu që unë nuk jam i bllokuar nga google, ai thjesht duket se janë të kufizuar sasinë e querys në një të shkojnë.

Si mund ta fix this?

Ashtu si Radek shkroi ju mund të përdorni Microsoft API. Lutemi kini parasysh se Google është vënë kufij mbi Translation API v1 për t'u përgatitur për mbylljen e përdoruesit në dhjetor. Kështu që ju mund të kaloni në e paguar në (unë e di që ju nuk dëshironi të nga posti tuaj të tjera).

Ka edhe zgjidhje tjera! Ne kemi zbuluar disa kohë më parë se në qoftë se kërkon shumë në përkthim do të Google shumë shpesh, atëherë Google bën dënime kohë. Si ne e shohim tani kjo është edhe mohimin e shërbimit dënim, por ... Ne kemi parametër të veçantë për këtë! Ju lutem shkoni tek Admin CP -> vBET -> Provider Translation dhe vonesa të vendosur në mes të përkthimeve. Kjo do të shtojë vonesë kohore të përcaktuara në mes të kërkesave të përkthimit, kështu që nëse arsyeja është shumë kërkesa në periudhën kohore të shkurtër, atëherë ajo do të zgjidhet. Ju lutem vini re se edhe me këtë grup vonesë mund të ketë përkthime tuaja më të shpejtë! Ashtu siç kam shkruar Google mund të japin dënime të kohës, kështu që duke pritur një të vogël në anën e serverit mund të bëjë përkthim të shpejtë të gjithë:)

Gjithashtu, nëse të duket se gjatësia maksimale Google kufizuar të një pyetje, ose segmente maksimale në një pyetje, atëherë ajo është e mjaftueshme për të vendosur vlera e ulët për konstantet në klasë vBET_Translator_Google (shih dosjen / përfshin / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Ju lutem tregoni keni nevojë për më shumë ndihmë në këtë fushë apo çështje është zgjidhur.

Snake
16-09-11, 21:09
Ju lexoni postimet e mia të tjera të gabuar unë nuk dua të përdorni të paguar.

Pra, si ta bëj këtë? Ju lutemi të përgjigjeni thread tim të tjera siç duhet!

vBET
16-09-11, 21:38
Më vjen keq. Unë bëra gabim (kontrolluar vetëm diskutimin - Ajo ishte përdorues formë tjetër - edhe emrin fillon me S;)). Nuk ka nevojë të bërtas - Unë do të shkoj në të gjitha temat të cilat janë ende duke pritur për përgjigje. Ju mund të jepni URL e saktë këtu në qoftë se ju doni:) Unë jam duke kontrolluar një nga një postimet nga 2-3 ditët e fundit - laptop tim u rrëzua dhe Radek ishte duke u kujdesur për forum.

Nëse ju doni të përdorni Google Translation API V2 - vetëm të instaloni lirimin e të rinj të vBET4.x, shkoni në CP Admin -> vBET -> Siguri dhe mundësitë e vendosur të përshtatshme. Ju do të gjeni atje përshkrim të gjithë me lidhje të përshtatshme si për të marrë Google API kryesore dhe kështu me radhë.

vBET 3.x do ta mbështesim atë së shpejti (me siguri se do të tashmë nëse nuk crash tim laptop). Ne planifikuar lirimin për këtë muaj. Ne kemi pak vonesë për shkak të çështjes hardware, por ende i ri lirimin vBET3.x duhet të jenë në dispozicion në fund të këtij muaji:)

Ju lutem tregoni nuk keni nevojë për ndihmë më shumë me çështjen e përshkruara në këtë thread:)

PS. Kujtua vetëm se kjo është 3.x nën-forum. Ne do të japë mbështetje Google Translation v2 së shpejti në vBET3.x - është në fazë testimi tani. Kodi ndryshime janë bërë tashmë.

Snake
16-09-11, 21:44
E di që kjo është forumi vb3, im running vb3 thats why i postoni ketu

Kur do të mbështesë vb3 apiv2?

vBET
16-09-11, 21:48

Unë kam qenë redaktimi postimi im i fundit, kur ju të dërgoni përgjigjen tuaj - kështu që ju lutem kontrolloni ka lidhjen e mësipërme. Na vjen keq për probleme - I miss se është 3.x nën-forum në fillim - faji im: P

r.dziadusz
04-10-11, 09:40
Pa përgjigje, e konsiderojnë atë zgjidhet, nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë temë, ju lutem pyesni, unë do të rihapet atë, për çdo çështje të tjera ju lutem thread hapur të reja

Snake
04-10-11, 09:44
Zgjidhet?

Nr

Google API v1 ka kufij të rinj të ulët, faqet nuk janë përkthyer.

Uninstalled tani.

Zgjidhet? LOL.

vBET
04-10-11, 10:00
Me sa kuptoj unë ju nuk keni çështjen më - e drejtë? Çfarë më shumë ndihmë që ju nevojitet këtu? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET Translator 4.10.1