PDA

View Full Version: Rezolvate Probleme cu formatarea pagina doar pentru membri

Snake
12-09-11, 19:56
Site-ul meu este de 100%, tradus pentru vizitatori, dar atunci când membrii nume de utilizator şi a parcurge pagini necesita unele "extra" Traducere din cauza textului mai multe pagini.

Acest lucru este destul de normal, cu excepţia când vizualizaţi o pagină în calitate de membru trebuie sa refresh (F5) pagina 2-3 timp înainte de tot ceea ce se afişează corect.

Am adăugat câteva imagini pentru a le explica.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif

r.dziadusz
13-09-11, 10:05
Bună
Problema pare a fi în API obţinute, pentru că odată ce textul tradus este stocat în cache-ul astfel încât să poată fi utilizate în mod corespunzător, dar "extra" Traducere necesitatea de a conecta cu Google / interfaţă API Microsoft.
Sunt folosind Google sau Microsoft API de traducere?
Dacă Microsoft, asiguraţi-vă că ID-ul dvs. Microsoft API este corectă, în cazul în care Google vă rugăm să citiţi acest mesaj: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vbet4-troubleshooting/413-faq-2.html # post1729
De asemenea, problema poate fi în serverul tău, vă rugăm a afla, dacă există conexiune de ieşire este blocat

Snake
13-09-11, 10:28
Sunt de acord, se pare api este oprit şi duceţi-l 2-3 merge pentru a obţine traducere integrală.

Im folosind API Google, citiţi bolnav faq şi un raport, mulţumesc.

Snake
13-09-11, 10:30
Ok deci eu nu sunt blocate de către Google, se pare că doar ei sunt limitator de cantitatea de querys într-un du-te.

Cum pot remedia acest lucru?

r.dziadusz
15-09-11, 09:19
Dacă nu sunt blocate de către Google şi conexiunea dvs. de ieşire nu sunt blocate şi, de asemenea, nu există nici o problemă redirecţionare. Poate ai putea încerca să utilizaţi Microsoft API şi apoi veţi vedea dacă nu există nici imbunatatiri.
De asemenea, să fie conştienţi de faptul că, în curând, va trebui să plătească pentru utilizarea Google API.

vBET
16-09-11, 21:05
Ok deci eu nu sunt blocate de către Google, se pare că doar ei sunt limitator de cantitatea de querys într-un du-te.

Cum pot remedia acest lucru?

Ca Radek scris aveţi posibilitatea să utilizaţi Microsoft API. Vă rugăm să reţineţi că Google este de a pune limite pentru traducere API v1 utilizatorilor să se pregătească pentru închidere, în decembrie. Deci, aveţi posibilitatea să comutaţi, de asemenea, la plătit pe (stiu ca nu vreau sa de la postarea dvs. alte).

Există, de asemenea, o altă soluţie! Am descoperit ceva timp în urmă că, dacă prea multe solicitări obţinute vor în Google prea des, atunci Google nu face penalizări de timp. După cum vedem acum este, de asemenea negare pedeapsa de serviciu, dar ... Am parametru special pentru asta! Vă rugăm să mergeţi la Admin CP -> vBET -> Furnizorul de traducere şi setarea întârzieri între traduceri. Aceasta va adăuga definit timpul de întârziere între solicitările de traducere, deci, dacă motivul este prea multe solicitări în perioadă scurtă de timp, atunci aceasta va fi rezolvată. Vă rugăm să reţineţi că, chiar şi cu acest set întârziere, poti avea traduceri mai repede! Aşa cum am scris Google pot da sancţiuni timp, asteptand deci un pic pe partea de server poate face integral obţinute mai rapid:)

De asemenea, în cazul în care pare că lungimea Google maximă limitată de o interogare, sau segmente maximă într-o singură interogare, atunci este suficient să se stabilească valori mai mici pentru constante în clasa vBET_Translator_Google (a se vedea fisierul / include / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Vă rugăm să spuneţi aveţi nevoie de mai mult ajutor în acest domeniu, sau problema este rezolvată.

Snake
16-09-11, 21:09
Ai citit posturile mele alte greşit vreau să utilizeze plătit.

Deci, cum fac asta? Vă rugăm să răspundeţi la firul meu alte corect!

vBET
16-09-11, 21:38
Scuze. Am făcut o greşeală (doar verificat discuţie - Aceasta a fost ghidul de alte forme - numele de utilizator, de asemenea, începe cu S;)). Nu trebuie să urle - voi merge la toate subiectele de care sunt încă în aşteptare pentru un răspuns. Poţi să-mi dai adresa URL exactă aici dacă vrei:) Sunt verificarea unul câte unul mesajele din ultimele 2-3 zile - laptop-ul meu a fost sa prăbuşit şi a Radek a fost să am grijă de pe forum.

Dacă doriţi să utilizaţi Google Translation API V2 - instala doar cele mai noi de presă de vBET4.x, du-te la Admin CP -> vBET -> Furnizori de traducere şi setaţi opţiunile în mod corespunzător. Veţi găsi acolo descriere întregi, cu legături adecvate cum să obţineţi Google API-cheie şi aşa mai departe.

vBET 3.x va sprijini în curând (cel mai probabil ar fi deja dacă nu accident de meu laptop). Am programat de presă pentru această lună. Am mica intarziere din cauza problemă hardware, dar încă nouă de presă vBET3.x ar trebui să fie disponibile la sfârşitul acestei luni:)

Vă rugăm să spuneţi nu aveţi nevoie de ajutor mai mult cu problema descrisă în acest thread:)

PS. Doar amintit că acest lucru este 3.x sub-forum. Noi va oferi sprijin Google Traducere V2 în curând în vBET3.x - este etapa de testare pe acum. Modificări de cod sunt deja gata.

Snake
16-09-11, 21:44
Ştiu că acest lucru este pe forum pentru VB3, care rulează im VB3 thats de ce i mesaj aici

Când va sprijini VB3 apiv2?

vBET
16-09-11, 21:48

Am fost de editare mesaj ultima mea când trimiteţi răspunsul dumneavoastră - vă rugăm să verificaţi acolo link-ul de mai sus. Ne pare rău pentru probleme - Mi-e dor că este 3.x pe forum pentru sub-la început - vina mea: P

r.dziadusz
04-10-11, 09:40
Nici un răspuns, considerăm că este rezolvat, dacă aveţi orice întrebare despre acest subiect vă rugăm să cereţi, voi redeschide, pentru orice alte probleme va rugam sa filet deschide noi

Snake
04-10-11, 09:44
Rezolvate?

Nu.

API Google v1 a noi limite mici, paginile nu sunt traduse.

Dezinstalat acum.

Rezolvate? LOL.

vBET
04-10-11, 10:00
Aşa cum am înţeles nu aveţi problema mai - dreapta? Ce mai ai nevoie de ajutor aici? :)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1