Pomembno: Ta stran uporablja piškotke (cookies). Z uporabo te spletne strani brez izklopu piškotke v brskalniku, pomeni, da se strinjate za njegovo uporabo.
Kupite! Lastnosti Downloads

Zaslužite z nami!

Če bi želeli začeti zaslužite denar z vBET stika za Affiliate Program.
Strani 5 od 5 FirstFirst ... 345
Rezultati 41 do 46 od 46

Thread: VEČ BUGS - You Drive Me jezen.

Michał Podbielski (vBET osebja) vBET's Avatar

Prosimo, upoštevajte, da vBET 3.5.0 je v BETA STAGE in je jasno opisana v download delu:
    Download Latest BETA (nestabilna) Različica za vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    To je jasno opisano, da je ta različica nestabilna - vsakdo uporablja BETA verzijo na to lastno odgovornost in on se zaveda, da je nestabilen.

Beta različica je normalen del vsakega razvoja programske opreme - vBulletin in druge mods, so tudi sproščeni v beta različici.

V primeru vprašanj - samo obvesti, da nas, da bomo lahko to rešiti, in če je kritično segajo v najnovejšo stabilno različico, ki je še vedno na voljo v rubriki Download

Quote Originally Posted by Snake View Post
    Njena izguba časa vseeno, meja MS je 4m znakov na mesec.

Ko sem omogočila v2 google i uporabljajo 4m znakov v približno 15 min.

Tudi če sem hotel plačati $ 1000 za 50 milijonov znakov (max na mesec) iz Google, id jih uporabljajo v dnevih.

To MOD je mrtev, razen če lahko vBET najti prosto pot za to, da nadaljuje.
    Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Kot sem rekel, delamo na ideje, da bi nam pomagali izboljšati naše izdelke vsak dan, je problem še vedno obstajajo?
    Evo, kaj mislim.

MS meja je bila že dosežena.

Torej ...

Kakšno rešitev je tam zdaj? Nimam način prevesti to jaz!
    Quote Originally Posted by r.dziadusz View Post
    Če ste prepričani, da so blokirani s strani Googla (če ne jih lahko storite, tet od tukaj: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728), Lahko napišete, da jih na reaccess vaš IP (to je tudi dejal, v mesto sem vam dal), če boste uporabljali, ne "le google", tako v glavnem Microsoft API boste dosegli svoje meje počasneje

Prav tako ne pozabite, da vBET ne more spremeniti google / MS meje, zdaj ponujamo tudi google api v2 comercial za uporabnike, vendar smo iskali druge poti prevajanja
    Torej, kaj se zgodi, ko Google izklopite v1 API?

Potem, kaj je rešitev?

To ni dolgoročna popraviti, je to.
    Želim deliti moje alternativno rešitev

Mislim, da ta mod ne bo nikoli mrtev, in bo šel naprej zaradi svoje osnovne možnosti: večje naš forum, prometa in prihodkov, in dokler vBulletin še vedno uporablja kot prva izbira za programsko opremo forum. Tam bo vedno rešitev, in vedno se ne bo sam

jaz sem še enkrat kaže na mojo funkcijo prošnjo tukaj:

Ročno urejanje drugem jeziku prevoda rezultat / cache, ki jih admin

svoje ni treba motor prevoda tam sploh (tako da ne kršijo kdorkoli tos ali omejitve), samo ročno prevod, ki jih človeško, neomejeno, varno, in najboljši prevod rezultat, Odvisno od tega, koliko je oseba prevajanje abillity. Admin / osebje / lahko moderatorji / člani, ki sodelujejo v pomoč ročni prevod

pravzaprav, saj še vedno ne daje te funkcije zahteva lani še v zgoraj nit, in me je eden od mojih zaposlenih je že naredil to za nekatere delovno mesto, približno 20.000 zaposlenih v nekaj mesecih se dodajo ročno prevesti, njegova dela, skupaj z Google Translate v post. Njena ni popoln methode, vendar sem zadovoljen z njim dovolj, in vsi razumejo prevod rezultat, dokler funkcija zahteva, so glede na zgoraj

Torej, jaz sem samo urediti delovno mesto, ki ga admin / osebje, saj lahko vsakdo edit post, in dodati ta pod originalno mesto, (odstrani presledek / notranslate, in / quote), da bi bilo delo v svoje delovno mesto

[Quote]
    To je ročno prevesti besedilo (ali ročno prevesti informacije slika)
    [Notranslate]
    Vaš ročno prevesti besedilo tukaj
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

Rezultat so, kot je ta

ker eksperiment in izkušnje do sedaj, moje osebje dobil malo trikov preveč, da bi ročno prevod veliko hitreje, še nisem uresničila prej, tako da ni problem za ročno hitrost prevajanja za mene, če lahko damo to funkcijo zahteva
    Nazadnje urejal basketmen; 30-09-11 pri 18:48.

Hi. Pravkar sem prebral celotno nit od vsega začetka in prav tako dobil nekaj več informacij o tem vprašanju.

Google Translation API v1 se pripravlja, da bo zaprta, tako da dajo več omejitev, kar ni presenetljivo - to je bil napovedan meseci.

Brisanje celotnega predpomnilnika ni bila pametna ideja. Sedaj lahko pritožujejo, da bo to drago za vas, da prevode gor (ki ste že imeli brezplačno), vendar je nesmiselno - je Google Translation API v2, ki vam zaračuna ne nas. Prosimo, točka vaše pritožuje, da Google. Tukaj lahko samo povem, da smo opazili vaše mnenje in nimamo vpliva na tem področju.

Prosimo, uporabite Microsoft tester ugotoviti, kaj je kaj narobe z vašo povezavo Microsoft. Če ne, potem pošljite podatke za dostop tako kot Radek vas vprašal prej, tako bomo lahko preverili, kaj se dogaja.

Obvestite vam jekla potrebujete pomoč na tem področju? Če je izdelek že uninstalled potem predvidevam, da ni več potrebujejo pomoč na tem področju - kajne?

Brezupen

Torej, kako nameravate storitev NEW stranke Michael?

Kako so nega prevesti BIG nove forume iz nič.

Vaša programska oprema je sedaj neuporabna, če se zbudiš in najti način za ljudi, za njeno uporabo.

Resnično i dont nego, i lahko vzemi ali pusti.

To je vas, da nima več podjetij.

Enak način kot do sedaj. vBET od samega začetka zagotavlja prevode iz zunanjega ponudnika prevodov. Zdaj bomo lahko s podporo več ponudnikov - tako smo storitev našim strankam še boljši kot prej.
    Vsakdo z vBET se zaveda, o zunanjih ponudnikov prevajalskih in ve, da ima, da bi lahko za uporabo teh storitev. To je vključena v licenčni vBET - smo jasni glede tega.

Kdo so oni? In zakaj si me sprašuje o drugih odločitvah? Če ste me sprašuje o namigov za take forume tukaj je nekaj:
    1. Dodaj vBET prezreti strani čim več vsebin, kot misliš, da ni pomembno za prevode
    2. Uporabite brezplačne storitve prevajanja first
    3. Da bi se izognili dosegel brezplačne prevode omejiti prehitro - omejitev podprtih jezikih. Dodajanje novih od časa do časa, ko vaš cache je poln.
    4. Tudi če uporabljate plača prevodov - omejitev podprtih jezikov na tiste, ki mislite, da so najbolj pomembna za vaš forum. In še takrat je meja več - po času lahko dodate več jezikov, če se vam zdi, da so stroški v redu za vas.
    5. Če ne uporabljate Google Translation API v1 - ni jasno, zbirko podatkov predpomnilnika in onemogočiti samodejno čiščenje, ali pa vsaj čas spremembe cache, da živijo na veliko dlje (izognil plačilu za isto prevodi)
    6. Izogibajte se prevod SPAM, s preverjanjem objav dokler se ne objavijo ti.

To so nekaj namigov, ki je prišel k meni zdaj.

Naša programska oprema pa še vedno isto kot prej (in še bolje), tako da je zelo koristno. To je lahko dražje, vendar pa je kot koristno, kot je bilo prej in še bolj, saj smo dodali nove funkcije

Ali potrebujete več pomoči v tej temi?

Noben odgovor - domneva, da je potrebno več pomagati tukaj. V primeru če je - pišite tukaj, smo bo stanje spremeni v odprto znova.

Strani 5 od 5 FirstFirst ... 345

Oznake za to Thread

Pravila objavljanja

• You ne sme objavljati novih tem
  • You ne sme post Odgovori
  • You ne sme dodati priponk prispevkom
  • You ne sme urejati svojih prispevkov
  •