Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 5 z 5 FirstPrvé ... 345
Výsledky 41 na 46 z 46

Závit: Viac chýb - You Drive Me šialený.

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Vezmite prosím na vedomie, že vBET 3.5.0 je v Beta fáze a to je jasne popísaný v sekcii Download:
    Stiahnuť najnovšiu Beta (nestabilné) Verzia pre vBulletin 3.x - vBET 3.5.0
    To je jasne popísané, že táto verzia je nestabilná - každý používa BETA verziu na to na vlastné nebezpečenstvo a je si vedomý, že je nestabilný.

Beta verzia je bežnou súčasťou každého vývoja softvéru - Erotika a iné mody sú tiež vydané v beta verzii.

V prípade problémov - len oznámiť, že na nás, aby sme mohli vyriešiť, a ak je to dôležité vrátiť sa na najnovšiu stabilnú verziu, ktorá je stále k dispozícii v sekcii na stiahnutie

Člen
    Dátum registrácie
    05. 2010

Quote Pôvodne odoslal Snake View Post
    Je to strata času rovnako, limit MS 4 m znakov za mesiac.

Keď som povolená v2 Google som 4m znaky asi za 15 minút.

Aj keď som chcel zaplatiť 1000 dolárov za 50 metrov znakov (max za mesiac) od spoločnosti Google, id používať v dňoch.

Tento MOD je mŕtvy, ak VBET môžete nájsť voľný spôsob, ako to bude pokračovať.
    Quote Pôvodne odoslal r.dziadusz View Post
    Ako som povedal, pracujeme na myšlienky, ktoré by nám mohol pomôcť zlepšiť náš produkt každý deň, problém je stále existujú?
    Tu je to, čo si myslím.

MS bol dosiahnutý limit už.

Takže ...

Aké riešenie je tam teraz? Nemám spôsob, ako prekladať robiť ja!
    Quote Pôvodne odoslal r.dziadusz View Post
    Ak ste si istí, že sú blokované Google (Ak nie, môžete si tiet tu: http://www.vbenterprisetranslator.Co....html#post1728), Môžete napísať, aby reaccess IP (to je tiež povedal, v pošte som vám dal), ak budete používať nie "len google" tak hlavne Microsoft API dosiahnete svojho limity pomalšie

Tiež pamätajte, že nemôžete zmeniť vbet Google / MS limity, teraz zabezpečujeme aj Google API v2 pre komerčné užívateľov, ale hľadáme iný spôsob preklade
    Takže čo sa stane, keď Google vypnutie v1 API?

Potom, čo je riešenie?

Nejedná sa o dlhodobý fix, to je.
    Chcel by som sa podelil o svoje alternatívne riešenie

Myslím, že tento mod bude nikdy byť mŕtvy, a bude pokračovať, pretože jeho základné potenciál: väčšou našom fóre, prevádzku a príjmy, a ak vBulletin stále používa ako prvá voľba pre forum softvér. K dispozícii bude vždy riešenie, a vždy to sám

Navrhujem znovu Môj túto požiadavku tu:

Ručné úpravy iný jazyk preklade výsledok / cache, admin

jeho motora nie je potrebné preklad tam vôbec (takže neporušuje niekto TOS alebo obmedzenie), len ručne preklad ľudský, Neobmedzené, bezpečné a najlepší preklad výsledkuV závislosti na tom, koľko človek preklade abillity. Admin / Zamestnanci / moderátora / členovia sa zúčastňujú pomôcť ručné preklad

v skutočnosti, pretože stále nie je dávať túto funkciu požiadal minulý rok ešte vyššie nití, ja a jeden z mojich zamestnancov už urobili pre niektoré miesto, asi 20,000 príspevok za pár mesiacov sú pridané manuálne prekladu, jeho práca s Google Translate v pošte. Nie je to dokonalé Method, ale som spokojný s tým dosť, a všetci chápu preklade výsledok, kým sa požiadavky na vyššie uvedené

Takže som len upraviť poštou, admin / zamestnancov, pretože môžu editovať každý príspevok, a pridať tento nižší než pôvodné miesto (odstrániť medzery za / notranslate a / quote), aby to fungovalo vo svojej vlastnej príspevok

[Quote]
    To je ručná preložiť text (alebo manuálne prekladať informácie o obrázku)
    [Notranslate]
    Vaša príručka preložiť text tu
    [/ Notranslate]
    [/ Quote]

Výsledkom sú napr

preto, že experiment a skúsenosť až teraz, môj Zamestnanci si tiež malé triky, aby preklad manuálu oveľa rýchlejšie, aj keď som si uvedomil, že nie som predtým, takže žiadny problém pre ručné preklad rýchlosť pre mňa, ak je táto funkcia môže daný požiadavku
    Naposledy upravil basketmen; 30-09-11 v 18:48.

Dátum registrácie
    10. 2009

Dobrý deň. Čítala som celé vlákno od začiatku a tiež dostal ďalšie informácie o tejto problematike.

Google Translation API v1 pripravuje uzavretá, a tak dali väčšie obmedzenia, čo nie je divu - tento bol oznámený pred niekoľkými mesiacmi.

Vymazanie celej cache nebol šikovný nápad. Môžete sa sťažovať, teraz, že to bude drahé pre vás Gor preklady (ktoré už zadarmo), ale je to zbytočné - to je preklad Google API v2, ktorý poplatky môžete nás. Prosím, ukážte sťažuje na Google. Tu môžeme len povedať, že sme zaznamenali svoj názor a sme žiadny vplyv v tejto oblasti.

Použite prosím Microsoft testera zistiť, čo to je niečo v neporiadku s pripojením Microsoft. Ak nie, tak nás prosím kontaktujte prístupové údaje, rovnako ako Radek sa vás skôr, tak budeme mať možnosť overiť, čo sa deje.

Prosím, povedzte Máte ocele potrebujete pomoc v tejto oblasti? Ak je produkt už odinštalovať potom sa domnievam, že nie je viac potreba pomoci v tejto oblasti - v poriadku?

Senior Member
    Dátum registrácie
    02. 2010

Tak ako to máte v pláne na služby Noví zákazníci Michael?

Ako sa im prostredie prekladať nové veľké fóra od nuly.

Váš softvér je teraz k ničomu, ak sa prebudíte a nájsť spôsob, ako ľudia používajú.

Úprimne I dont starostlivosti, môžem vziať, alebo nechaj tak.

Je vám, že už je obchodný.

Dátum registrácie
    10. 2009

Rovnakým spôsobom ako doteraz. vBET od samého začiatku poskytuje preklady z externého prekladu poskytovateľa. Sme teraz podporujú mnohí poskytovatelia-, takže sme služba našim zákazníkom ešte lepšie než predtým.
    Je niekto pomocou vBET informovaní o externé prekladateľské poskytovateľov a on vie, že má byť schopní používať tieto služby. Je to zahrnuté do vBET License - sme sú jasné o tom.

Kto sú oni? A prečo sa ma pýta na ďalšie rozhodnutia? Ak sa pýtate mňa na rady týchto fór Tu je niekoľko:
    1. Pridať k vBET ignorované stránky čo najviac obsahom, si myslíte, že nie je dôležité pre preklady
    2. Využiť voľný prekladateľské služby prvej
    3. Aby nedošlo k dosiahnutiu voľné preklady obmedziť príliš rýchlo - limit podporovaných jazykov. Pridať nové sa čas od času, keď váš cache zaplnená.
    4. Aj v prípade, že používate platené preklady - obmedziť podporované jazyky na tie, ktoré si myslíte, že sú najdôležitejšie pre vaše fórum. A aj potom obmedziť to viac - po dobu, po ktorú je možné pridať ďalšie jazyky, ak zistíte, že náklady sú v poriadku pre vás.
    5. Ak nie ste pomocou Google Translation API V1 - nie je jasné, databáza cache a vypnúť automatické čistenie, alebo aspoň zmeniť medzipamäť čas žiť oveľa dlhšie (vyhnúť sa plateniu za rovnaké preklady)
    6. Vyhnite sa preklad spamu, na základe overenia, kým nebudú tieto príspevky sú publikované.

Jedná sa o niekoľko rád, ktoré ku mne prišiel práve teraz.

Náš softvér sa stále to isté, čo predtým (a ešte lepšie), tak to je veľmi užitočné. To môže byť drahšie, ale je užitočná, pretože bol predtým a ešte viac, pretože sa pridávajú nové funkcie

Potrebujete viac pomoci v tejto téme?

Dátum registrácie
    10. 2009

Odpoveď - predpokladať, že je tu potreba viac pomôcť. V prípade ak je - prosím napíšte sem, sme zmení stav na otvoriť znova.

| 5 z 5 FirstPrvé ... 345

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •