Pri uporabi Microsoft prevesti strani dobili 500 Notranja napaka strežnika!
Pri uporabi Microsoft prevesti strani dobili 500 Notranja napaka strežnika!
Nazadnje urejal Snake; 28-09-11 pri 16:56.
To je nujno. Google me blokiran danes.
Ne morem si privoščiti, da plača za v2.
In ko rabim microsoft možnost, to doesnt delo.
Moje strani so vsi prevajanje prazno z Google v1.
Rabim to določen asap prosim!
Dobim 500 Notranja napaka strežnika pri prevajanju strani z mircosoft!
Ali Google blokirate?, Imam podobno vprašanje, da nekateri niti naslovov manjka in prevedenega besedila je prazno, če pa spremenim na različne jezike nit naslov ... itd pojavljajo
Izgleda, da so to storili, ampak jaz recenly osveži moje celotno db, tako ive bil narejen veliko več klicev kot običajno.
Njegov verjetno 24h blok, vendar je še vedno doesnt pomoč možnost Microsoft doesnt delo.
Vidim, da ta MOD umira, MS možnost je omejena in Google je ob storitve proč.
Da, če delov manjka, ste bili blokirani.
Hmmmm, 24 ur blok, Zanima me, če thats primer z menoj kot zdaj prepovedani Baidu spider je imela okoli 350 na moji strani v času kdorkoli (zgradili mod, da se znebite njih), ne pa blok en jezik ali vse prevode ?
Tam se bo plača prevajalske službe, ki je podprta v najnovejši različici vBET.
Če prepoved pajki strani ne bo nikoli indeksira, uničil pomen.
LOL, sem se potrudil plača, sem rabil 1.000.000 znakov v 10mins @ 20 $
Če želite začeti plačevati 1.000 $ za promet nato svojo rešitev i guess.
Nazadnje urejal Snake; 28-09-11 pri 17:58.
Re: pajki, razumem, da pa Baidu pajki prinašajo malo prometa, ampak res sranje vse vaše vire, zato sem zdaj prepoved večine kitajskih in drugih pajkov neumnosti:
Baidu
Ichiro Mobile
Soso
Sogou
PSbot
Yandex (russian yahoo)
Yeti
spinn3r
.... Jaz bi šla na
No, če ne dobim teh posebnih prevode nazaj, bom moral iti plačane, vendar moj prevod .. itd predstavljajo že skoraj 12 milijonov urls in veliko mojih strani imajo veliko vsebine, tako da lahko vidim, me stopnja podpore za drugod po svetu na mojem forumih, ki je resnično škoda. Pravkar sem očiščeno moje caches (gost in podatkovne baze) in dobil nazaj od 9GB prostora!
No, i osveži moj cache, ki je bil 6GB, verjemi mi, da z veliko urls si ne moremo privoščiti v2 API, več tisoč.
Re pajek je, strani, dobili samo prevedeno enkrat, tako ali Baidu je ali uporabnika ali google naredi nobene razlike.
Torej blokiranje pajki, je nesmiselno.
Upam, da MS api del, vendar ive naredil nekaj branja in omejena na 50 klicev na minuto, kar jaz zelo dvom je dovolj za podporo večine forumov.
Potovanje navijačev
Nazadnje urejal Snake; 24-10-12 pri 20:36.
50 klicev na minuto? Jezus!, da verjetno pomeni, da za preostale 59,99 sekunde moj forum, ne boste dobili koli prevodi , Kakšni so njihovi predpisi o caching prevode, veš?, Ne bi bilo preveč slabo, če bomo lahko naprej prevode, to pomeni upočasnitev trnslations za nekaj mesecev, vendar eventualy bo dohitela!
Imam podobno vprašanje s prevodi v angleški jezik (privzeto) ne deluje. Če sem preklopite na v2 deluje za sekundo, nato pa na naslednje nakladanje stran pa ne. Nekaj je up z Google Translate.