Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
Výsledky 1 na 6 z 6

Závit: preklad nefunguje

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Default preklad nefunguje

Som realizovaných stránky nie sú preložené a jdu dostať google api a pridať a potom ho ešte nie je prekladom. Existuje niečo som vynechal?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Ahoj
    Možno preto, že boli urobené z niekoľkých dôvodov, ale najprv mi povedať presne ktoré api, ktoré používate (google API v1 /google API v2 / Microsoft API) a ktorú verziu vBET v súčasnosti používate

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

Môžem získať priamo z tohto odkazu Podpísať-pre API kľúč - Google Loader - Google Code Já nevím, ak jeho 1 alebo 2 tiež použiť 3.4.1. ale môj preukaz nedávno skončilo. Je to dôvod?

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

Vaša skončila licencia je určite nie rison. Vaše preklad zastaviť pracovných pretože používate Google preklad API v1, ktoré má byť uzavreté byť 1st December preto nové veľmi stricts sú stanovené limity. Spustite Tento test (Olny pre Google preklad Api v1) a post tu výsledky.
    Microsoft preklad API a platené Google preklad Api v2, a my sme každý sa snaží pridať nové API (práve teraz sme sa testovanie jeden z jeho)

Nováčik
    Dátum registrácie
    September 2010

to povedal spúšťa preklad test pre Google API v1
    Výsledok testu: {"responseData": null, "responseDetails": "Podozrenie Podmienky služby Zneužívanie informácií nájdete http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Testovacia chyba:
    Čas pripojenia (ms): 568.113769531

V dôchodku;)
    Dátum registrácie
    08. 2011

To znamená, sú zablokované google, ktoré môžete napiš google ako je povedal v URL jsem dal vám a použiť tieto Tipy ale budete mať na pamäti, že Google preklad API v1 (zadarmo) sa zatvorí 1st December tak žiadny preklad sa uskutoční pomocou tohto konkrétneho api.
    Microsoft preklad Api, Google Api v2 a práve teraz sme testovanie AltaVista, Apertium preklad Api a implemanting platené Api Microsoft
    Naposledy upravil r.dziadusz; 07-11-11 v 10:21.

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •