Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sonuçlar 1 için 6 , 6

Konu: Çeviri çalışmıyor

Junior Member

Default Çeviri çalışmıyor

Ben gerçekleştirilen sayfaları tercüme değil ve ben gitmek almak google API ve o zaman o hareketsiz değil çeviri eklendi. I vuramamak bir şey var mı?

Emekli;)

Selam
    Vuku çünkü birkaç nedeni olabilir, ancak tam olarak hangi API kullanıyorsanız önce söyle (google API v1 /google API'si v2 / Microsoft API) ve kullanmakta olduğunuz Çeviriler'in hangi sürümünün

Junior Member

Doğrudan bu bağlantı adresinden almak Kayıt için bir API anahtarı - Google Loader - Google Code ı don't know Eğer onun 1 ya da 2 de 3.4.1 kullanın. ama son zamanlarda benim ruhsat geçilmek. Bunun sebebi nedir?

Emekli;)

Süresi dolmuş lisansınızı kesinlikle bir rison olduğunu. Google hakkında kapatılacak olan çeviri API v1 1 Aralık olarak kullanıyorsanız, çeviri Dur çalışma çünkü bu nedenle yeni çok stricts sınırları belirlenir. Lütfen çalıştırmak Bu sınama (Olny Google çeviri API v1) ve sonuçları posta burada.
    Ama böyle kapalı olmalı dedim lütfen yükseltme BB en son versiyonunu düşünün desteği de ücretsiz Microsoft çeviri API ve ücretli Google çeviri API'si v2, ve biz her yeni API'ler eklemek için (bir test ediyoruz şu anda kendi)

Junior Member

Google API v1 başlangıç çeviri testi dedi
    Test sonucu: {"responseData": null, "responseDetails": "Şüpheli Hizmet Kötüye Şartları http://code.google.com/apis/errors bakınız.", "ResponseStatus": 403}
    Test hata:
    Bağlantı süresi (ms): 568.113769531

Emekli;)

Google tarafından engellenen geldiğini, google ın söylenenlere yazabilir ı 've URL'sini verdi≡iniz ve bunları kullanın İpuçları Ancak bu belirli API kullanarak çeviri yapılacaktır bu yüzden Google çeviri API v1 (ücretsiz) 1 Aralık ayında kapatılacak hatırlamak zorunda.
    Ama lütfen bir önceki yazı BB destekler de söylediğim gibi hatırlıyorum Microsoft çeviri API, Google API v2 ve şimdi biz test Apertium çeviri API ve implemanting Ücretli Microsoft API
    Last edited by r.dziadusz; 07-11-11 at 10:21.

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •