PDA

Zobraziť plnú verziu: Obsah bude spätne prekladu?

brubros
15-03-10, 17:43
Moje pochopenie vBET je, že automaticky vygeneruje 51 prekladov pre každý kus obsahu, ktorý ich vytvoril. To vyvoláva niekoľko otázok. Má vBET už nepotrebujú, pretože preložený obsah do medzipamäte už pre všetok obsah? Ďalšia otázka, ktorá sa v súvislosti so pri inštalácii vBET 4.x. Je existujúceho obsahu (content vstúpil do vBET bol inštalovaný) preložený do ďalších 51 jazykov, preklady, alebo sa začať s novým obsahom len? Ak sa existujúce obsah nie je automaticky prekladať do ďalších 51 jazykov, urobí tak, ak ste práve dokument otvoriť a vynútiť aktualizáciu alebo ďalšie potrebné kroky? Existuje dávkový súbor, ktorý možno spustiť namiesto toho, aby sily preklad celej databázy? A ako môže byť stanovené, ak dokument bol preložený do vBET do 51 ďalších jazykov? Vďaka za prečítanie všetky tieto otázky:)

vBET
15-03-10, 20:41
Nie - vBET nie je automaticky generovať 52 prekladov pre každú správu. To je zakázané TOS Google. vBET prekladá na vyžiadanie a samozrejmosťou je použitie vyrovnávacej pamäte, ak sú výsledky už vo vyrovnávacej pamäti.
vBET preloží všetok obsah - starý a novú, pretože preklad je na požiadanie. Cítite, že sa niektoré stránky sa už preložený, pretože prvý preklad trvá dlhšiu dobu (pretože musíme počkať na výsledky Google), potom, čo že to je oveľa rýchlejšie. Nemusíte nútiť osviežujúci akéhokoľvek obsahu - preložené stránky majú rôzne URL.

brubros
16-03-10, 01:36
OK, už tomu rozumiem. Myslím, že som bol zmätený popis, ktorý sa zobrazí na domovskej stránke vBET, keď hovorí: "vBET okamžite je vaše fóra majú 52 krát viac obsahu v 52 jazykoch! To znamená, že 52 krát viac adries URL do tém, ktoré sa teraz navštívi užívatelia, ktorí hľadajú obsah v ich rodnom jazyku. "
Prosím, viem, že som veľmi spokojný s výsledkom som už videl z vBET. Avšak, opis toho, ako funguje vBET znamená, že ak niekto, napríklad v Španielsku, zadá vyhľadávací dotaz Google v španielčine za niečo, ktorá bola zadaná v angličtine na svojich stránkach, že nebudú môcť nájsť? Opäť si myslím, že vBET je revolučný a skvelým príkladom dobrej programovacie praxe. Len potrebujem mať istotu, že chápem, ako to funguje úplne. Len mi na existujúci zdroj, ak ste už vysvetlil. Ďakujem vám!

vBET
16-03-10, 23:21
Popis rozpráva, ako sa vaše fórum zákonov - a po inštalácii vBET fórum sa chová ako sa okamžite 52 krát väčší obsah:)
Google a ďalšie roboty sú plazenie práve preložený stránky a indexov v príslušných jazykoch. Takže ak niekto zo Španielska bude klásť na otázku Google v španielčine potom môže nájsť preložený obsah:)
Je niekto zo Španielska bude klásť otázky v angličtine potom samozrejme Google bude hľadať na anglické obsahu. Stále môžete využiť možnosti vBET automaticky presmerovať ako hosťa do svojho jazyka (vBET uznáva, že v záhlaví Poslať webový prehliadač):)
Ak máte akékoľvek ďalšie otázky - Opýtajte sa, prosím:)

hotslot
16-04-10, 23:29
Nemá okuliare Free Translator to isté?

vBET
17-04-10, 17:28
Nemá okuliare Free Translator to isté?

Nie Google Free Translator vám nedá 52 krát viac URL, ktoré sú indexované a prináša ďalšiu prevádzku. Google sa neprekladá adresy URL. Google nedovolí užívateľom písať správy v rôznych jazykoch. Google len prekladá. vBET podporuje viacjazyčnej spoločnosti a zaisťuje lepšie SEO.

hotslot
18-04-10, 02:34
Súhlasím, budem kupovať veľmi skoro.

Avšak som mal kamaráta Nedávno kúpiť tento "4 dni" a má ešte vidieť nejaké indexovaných stránok pre rôzne jazyky aj na rôznych motorov Google krajine vyhľadávanie.

VGF
18-04-10, 16:07
Avšak som mal kamaráta Nedávno kúpiť tento "4 dni" a má ešte vidieť nejaké indexovaných stránok pre rôzne jazyky aj na rôznych motorov Google krajine vyhľadávanie.

Ty vole, to zvyčajne trvá týždne, ak nie mesiacov. Jeho všeobecne známe, ľudí, ktorí sú do optimalizácia pre vyhľadávače.

Aj ja osobne by som sa ani odporúčame stiahnuť, ak ste vBSEO rovnako. vBSEO robí URL priateľské pre vyhľadávače .... a vBet je vaše forum čitateľný vo všetkých jazykoch, a tiež indexy v mnohých viac vyhľadávačov z celej krajiny.

Akonáhle sa vyhľadávač rozpozná obsah vašich stránok, sú prijateľné pre vyhľadávače (jazyk), budú to je ďalej

vBET
18-04-10, 22:54
Aj ja osobne by som sa ani odporúčame stiahnuť, ak ste vBSEO rovnako. vBSEO robí URL priateľské pre vyhľadávače ....

vBulletin 4.x má bulletin friendly URL funkčnosť - nemusíte vBSEO na to ešte. Samozrejme existujú rozdiely medzi možnosťou konfigurácie v natívnom vBulletin friendly URL a vBSEO URL.

hotslot
20-04-10, 22:59
Ty vole, to zvyčajne trvá týždne, ak nie mesiacov. Jeho všeobecne známe, ľudí, ktorí sú do optimalizácia pre vyhľadávače.

Aj ja osobne by som sa ani odporúčame stiahnuť, ak ste vBSEO rovnako. vBSEO robí URL priateľské pre vyhľadávače .... a vBet je vaše forum čitateľný vo všetkých jazykoch, a tiež indexy v mnohých viac vyhľadávačov z celej krajiny.

Akonáhle sa vyhľadávač rozpozná obsah vašich stránok, sú prijateľné pre vyhľadávače (jazyk), budú to je ďalej

Nemyslím si, že je to pravda. Tieto webové stránky majú vysoký PR rating a sú on-line na 10 rokov.

Im istý, že v obľube Google.

srdečným pozdravom

vBET
21-04-10, 01:44
Vezmite prosím na vedomie, že vBET nemá nič spoločné s rýchlosťou stránok indexovanie Google. To záleží len na Google - stačí podané návrhy v sitemap.xml.

Uistite sa, že nie ste blokovanie si stránky s hodnotným obsahom robots.txt (stále - sa odporúča blokovať irelevantné si stránky ako člen strany, atď).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
vBET 4.10.1 brings automatic translations