PDA

View Full Version: Hoće sadržaj retroaktivno biti prevedeno?

brubros
15-03-10, 17:43
Moje razumijevanje vBET je da će automatski generirati 51 prijevode za svaki dio sadržaja koji je stvorio. To otvara neka pitanja. Da li vBET više ne trebate caching od prevedena sadržaj već postoji za sve sadržaje? Drugo pitanje imam u vezi kada vBET 4.x je instaliran. Je li postojeći sadržaj (sadržaj prije unijeli vBET je instaliran) prevedena na 51 drugih jezika ili se prijevod početi s novim sadržajima samo? Ako postojeći sadržaj nije automatski prevodi na 51 drugih jezika, ona će to učiniti ako samo otvorite dokument i snagu osvježiti ili druge mjere potrebne? Ima batch datoteka koja se može izvoditi umjesto na snagu prijevod cijelu bazu podataka? I, kako se može odrediti ako je dokument preveo vBET na 51 drugih jezika? Hvala za čitanje kroz sva ova pitanja:)

vBET
15-03-10, 20:41
Ne - vBET nije automatski generirati 52 prijevoda za svaku poruku. To je zabranjeno Google TOS. vBET prevodi na zahtjev i, naravno, koristi cache memorije, ako rezultati su već spremljene.
vBET će prevesti sve svoje sadržaje - stari oglas novo, jer je prijevod je na zahtjev. Možete osjećati se neke stranice već je preveden, jer prvi prijevod potrebno više vremena (jer moramo pričekati rezultate Google), nakon toga je puno brže. Ne morate na silu osvježavajućim bilo koji sadržaj - prevedeno stranica imaju različite URL-a.

brubros
16-03-10, 01:36
U redu, sada razumijem. Mislim da sam zbunjena opis koji se pojavljuje na vBET početnu stranicu kada kaže: "vBET odmah čini foruma imaju 52 puta više sadržaja, za 52 jezika! To znači da 52 puta više URL-ova na teme koje će se sada posjećuju korisnici koji traže sadržaj u njihovu materinskom jeziku. "
Imajte na umu da sam jako sretan s rezultatima već vidim iz vBET. Međutim, opis kako funkcionira vBET znači da ako je netko za, primjerice, Španjolska, ulazi upit Google pretraživanje na španjolskom za nešto što je ušao na engleskom jeziku na mojoj stranici oni neće biti u mogućnosti da ga pronaći? Opet, mislim da vBET je revolucionarna i veliki primjer dobre prakse programiranja. JA pravedan trebate biti sigurni da razumijem kako se to u potpunosti funkcionira. Samo mi pokažite postojeći resurs, ako ste već to tumači. Hvala!

vBET
16-03-10, 23:21
Opis govori kako se forum djela - i nakon što instalirate vBET vaš forum djeluje kao da odmah 52 puta više sadržaja:)
Google i druge roboti su snimili sada vaše prevedene stranicama i indeksira ga u odgovarajućim jezicima. Dakle, ako netko iz Španjolske će se staviti u Google upit na španjolskom onda on može naći prevedene sadržaj:)
Je li netko iz Španjolske će staviti upit na engleskom onda naravno Google će tražiti engleski sadržaj. Još uvijek možete koristiti vBET opcije za automatsko preusmjeravanje kao gost njegov jezik (vBET prepoznaje po zaglavlja poslati web preglednika):)
Ako imate bilo kakvih drugih pitanja - molimo samo pitajte:)

hotslot
16-04-10, 23:29
Ne googles besplatno prevoditelj to ista stvar?

vBET
17-04-10, 17:28
Ne googles besplatno prevoditelj to ista stvar?

No Google slobodno prevoditelj neće dati 52 puta više URL-a koji su indeksirane i donosi vam dodatni promet. Google neće prevesti URL-a. Google neće dopustiti korisnicima da pisati poruke u različitim jezicima. Google prevodi samo. vBET podržava višejezične društva i daje vam bolje SEO.

hotslot
18-04-10, 02:34
Slažem se, ja ću se kupuju vrlo uskoro.

Ipak sam prijatelju nedavno kupiti ovu "prije 4 dana", a on je još vidjeti bilo indeksiranih stranica za različite jezike i na Google drugoj zemlji tražilicama.

VGF
18-04-10, 16:07
Ipak sam prijatelju nedavno kupiti ovu "prije 4 dana", a on je još vidjeti bilo indeksiranih stranica za različite jezike i na Google drugoj zemlji tražilicama.

Dude, to obično traje nekoliko tjedana, ako ne i mjeseci. Njegova zajednička znanja ljudi koji su u tražilice optimizacija.

Također, ja osobno ne bi ni preporučiti preuzimanjem ovog, osim ako imate vbSEO kao dobro. vbSEO čini URL-a tražilicu prijateljski .... i vBet čini vaš forum čitljivi u svim jezicima i također indeksa ih u mnogo više tražilicama iz cijele zemlje.

Nakon tražilice prepoznaje sadržaj Vaših stranica su prihvatljiva za tražilice (jezik), oni će ih odvesti u.

vBET
18-04-10, 22:54
Također, ja osobno ne bi ni preporučiti preuzimanjem ovog, osim ako imate vbSEO kao dobro. vbSEO čini URL-a tražilicu prijateljski ....

vBulletin 4.x je bilten prijateljski URL-ova funkcionalnost - ne morate vBSEO za to više. Naravno, postoje razlike između konfiguraciju mogućnosti u rodnom vBulletin prijateljski URL-ove i vBSEO URL-ova.

hotslot
20-04-10, 22:59
Dude, to obično traje nekoliko tjedana, ako ne i mjeseci. Njegova zajednička znanja ljudi koji su u tražilice optimizacija.

Također, ja osobno ne bi ni preporučiti preuzimanjem ovog, osim ako imate vbSEO kao dobro. vbSEO čini URL-a tražilicu prijateljski .... i vBet čini vaš forum čitljivi u svim jezicima i također indeksa ih u mnogo više tražilicama iz cijele zemlje.

Nakon tražilice prepoznaje sadržaj Vaših stranica su prihvatljiva za tražilice (jezik), oni će ih odvesti u.

Ne mislim da je to istina. Ove web stranice imaju visok PR rating, te su on-line za 10 godina.

Im prilično sigurni da se svidjela od strane Googlea.

toplo se tiče

vBET
21-04-10, 01:44
Imajte na umu da nema ništa zajedničko vBET sa brzinom stranica indeksiranje od strane Googlea. To ovisi samo o Googleu - možete samo prijedloge za sitemap.xml.

Molimo provjerite da se ne blokira prevedene stranice s vrijednim sadržajem robots.txt (još uvijek - on je savjetovao da blokira nevažne prevedenih stranica kao član stranica, itd.).

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Thanks to vBET 4.10.1 you can enjoy automatic translations