PDA

Zobraziť plnú verziu: Vyriešené Po update - nič nefunguje už

wowglider.de
12-04-11, 14:05
Hi, I 'm using: phpBB 3.8. 7vBSEO 3.6.0 Gold undvBet 3,4 BetaSeit, ktorý som aktualizovaný BB pracoval viac. (pozri obrázky)ImageShack album - 2 obrázky (http://img163.imageshack.us/g/90349832.jpg/) aj vlajky už nie sú správne (alebo viac vôbec) zastúpené.Chystám sa začať a "vbenterprisetranslator.xml výrobok" dovezené, mali robiť niečo iné?Môj htaccess vyzerá takto:

RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.glider-forum\.de$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://wow.glider-forum.de/$1 [R=301,L]

#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

wowglider.de
12-04-11, 14:20
Váš Readme.html je tiež vtipné, "nájsť: $vbseo_gcache_thread ["seotitle"] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl);" nie je.

Dobre, som prerobil všetky kroky inštalácie (ale už urobil správne) Overil som si na oblúčik
additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.ini a iconv
Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*

Vlajky sú zobrazené .. Preklad nefunguje ... Čo s tým?

kamilkurczak
12-04-11, 14:48
OK, aktualizujte vBET všetky súbory z priečinka nahrať ešte raz:
- Vbenterprisetranslator_seo.php musí byť v hlavnom adresári

import znova product.xml súbor z Do-Not-upload zložky.

Vaše htaccess vyzerá dobre, hmm prosím reedit svoje vBSEO podal k pôvodnej podobe
a po všetkých zmenách - kontrola vBET.

Ak stále nefunguje, pošlite mi PM si admincp a FTP detaily, a ja sa pozrieť

wowglider.de
12-04-11, 14:51
Už som to urobil 3x. Vám zašleme prihlasovacie údaje.

kamilkurczak
12-04-11, 22:47
ok Čakám na vaše osobné údaje.

wowglider.de
19-04-11, 17:08
Ako dlho mám čakať? Moje stránky sú stále deindexed, Ive zasielať všetky informácie!

Táto podpora je stále horšie a horšie .... V prípade, že nie je pevne stanovená až do piatku budem odstrániť predplatné.

kamilkurczak
19-04-11, 21:32
Nahral som ešte raz všetky súbory vBET - stále nefunguje, Overil som si htaccess -. Všetko je v poriadku, ale stále nefunguje.
Aj integrované vBSEO súbory s vBET - stále nefunguje.
Všetky súbory konfigurácie vyzerá dobre. Teraz už je potrebné skontrolovať nastavenie v admincp, ale nemožno používať admincp detaily z PM - môžete si overiť svoje prístupové údaje k svojmu admincp ešte raz?

Po druhé, môžete skúsiť vypnúť vBSEO a skúste použiť vBET, možno máme konflikt.
Aj editovať súbory z klzáku-forum.de, je to v poriadku?
Vlajky pracujú dobre teraz. (Preklad adries URL príliš)

Všimol som si, že niekedy zmizne všetok text a niekedy text je preložený dobré. Možno, že máme problém s pripojením na Google.

wowglider.de
20-04-11, 11:42
teraz je v poriadku, som urobil to isté ako vy, ale teraz jeho pracovné .. Myslíte si, použiť beta súbory?

wowglider.de
20-04-11, 12:24
ale mohli by ste odstrániť značky znova?

kamilkurczak
20-04-11, 16:04
vBET informácie odstránené.
Takže môžete potvrdiť, že teraz je všetko v poriadku?

wowglider.de
24-04-11, 10:15
Chor -> všetko v poriadku.
Inet Explorer 9 -> divné veci sa stalo s vlajkami ... ale preklad v poriadku. (Po Obnovenie Zdá sa, že prácu .. môže niekto potvrdiť?)
Firefox 4 -> všetko v poriadku.

vBET
25-04-11, 21:26
Chor -> všetko v poriadku.
Inet Explorer 9 -> divné veci sa stalo s vlajkami ... ale preklad v poriadku. (Po Obnovenie Zdá sa, že prácu .. môže niekto potvrdiť?)
Firefox 4 -> všetko v poriadku.

Ak sa po načíta príznaky sú OK a potom myslím, že to bol vyrovnávacej pamäte problém v IE strane. Vezmite prosím na vedomie, že sme pridali nové vlajky v poslednej verzii a všetky príznaky sú naozaj v jednom snímky (Veľká optimalizácia na fórum), takže ak ešte IE cache staré potom ste mohli vidieť podivné veci (ako zlý vlajky za zlé odkazy, niektoré príznaky duplicitné alebo niečo také). To je len problém prehliadača so starými medzipamäte súboru, ktorý je teraz preč, pretože nový záber bol urobený zo servera - to všetko je v poriadku:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations supported by vBET 4.10.1