View Full Version: Atrisinātas pēc update - nekas vairs nestrādā
wowglider.de
12-04-11, 14:05
Sveiki, es lietoju: vBulletin 3.8. 7vBSEO 3.6.0 zelta undvBet 3.4 BetaSeit, kuru es updated vBet strādāja vairāk. (sk. attēlus)ImageShack albums - 2 attēli (http://img163.imageshack.us/g/90349832.jpg/), arī tie vairs nav pārstāvētas pareizi (vai vairāk vispār).Es esmu gatavojas sākt un "produkta vbenterprisetranslator.xml" importēt, ir jādara kaut kas cits?Mans htaccess izskatās šādi:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.glider-forum\.de$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://wow.glider-forum.de/$1 [R=301,L]
#RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
wowglider.de
12-04-11, 14:20
Arī jūsu Readme.html ir smieklīgi, "atrast: $vbseo_gcache_thread [seotitle] = vbseo_filter_replace_text ($ ttl);" tas nav.
Labi, es redid visi instalācijas soļi (bet tie jau ir izdarīts pareizi) i pārbaudīta čokurošanās
additional .ini files parsed /etc/php5/apache2/conf.d/curl.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/gd.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/mysqli.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/pdo_mysql.ini, /etc/php5/apache2/conf.d/xcache.ini un iconv
Registered Stream Filters string.rot13, string.toupper, string.tolower, string.strip_tags, convert.*, consumed, convert.iconv.*, bzip2.*, zlib.*
Karogi nav redzams .. tulkojums nav darba ... ko darīt?
kamilkurczak
12-04-11, 14:48
ok, lūdzu, atjauniniet visus vBET failus no upload mapes vēlreiz:
- Vbenterprisetranslator_seo.php jābūt galvenajā mapē
importēt vēlreiz product.xml failu no do-ne-upload mapes.
Jūsu htaccess izskatās labi, hmm lūdzu reedit savu vbseo iesniegts līdz sākotnējā formā
un pēc tam visas izmaiņas - pārbaudiet vBET.
Ja joprojām nedarbojas, lūdzu sūtīt man pa PM savu AdminCP un FTP informācija un es to pārbaudīt
wowglider.de
12-04-11, 14:51
Es to izdarīja jau 3 reizes. Jums nosūtīsim login.
kamilkurczak
12-04-11, 22:47
ok Es gaidu savus datus.
wowglider.de
19-04-11, 17:08
Cik ilgi man jāgaida? Mana vietne kļūst deindexed, IVE aizsūtīsim visu informāciju!
Šis atbalsts kļūst worser un worser .... ja tas nav noteikts līdz piektdiena es noņemt manu abonementu.
kamilkurczak
19-04-11, 21:32
Es augšupielādēju atkal visus vBET faili - joprojām nedarbojas, es pārbauda jūsu htaccess -. Viss ir ok, bet vēl nedarbojas.
Es integrēta vBSEO failus ar vBET - joprojām nedarbojas.
Visi faili konfigurācijas izskatās labi. Tagad man nepieciešams, lai pārbaudītu konfigurāciju AdminCP, bet es nevaru izmantot savu AdminCP detaļas no PM - jūs varat pārbaudīt savu piekļuves informāciju savam AdminCP vēl vienu reizi?
Otrkārt, jūs varat mēģināt atslēgt vBSEO un mēģināt izmantot vBET, varbūt mums ir konflikts.
Es rediģēt failus no planiera-forum.de, tas ir ok?
Karogi strādā labi tagad. (Tulkojums URL too)
Es pamanīju, ka dažreiz viss teksts pazūd, un dažreiz teksts ir tulkots labi. Varbūt mums ir problēmas ar savienojumu ar google.
wowglider.de
20-04-11, 11:42
Tagad tā strādā labi, es tomēr pašas lietas kā jūs, bet tā strādā tagad .. Jūs izmantojat beta failus?
wowglider.de
20-04-11, 12:24
bet vai jūs varētu noņemt branding atkal?
kamilkurczak
20-04-11, 16:04
vBET informācija noņemts.
Tātad jūs varat apstiprināt, ka tagad viss ir ok?
wowglider.de
24-04-11, 10:15
Chorme -> viss Labi.
Inet Explorer 9 -> dīvaini lietas happend ar karogiem ... bet tulkojums labi. (Pēc dažiem pārlādējas tas, šķiet, darba .. var kāds apstiprināt šo?)
Firefox 4 -> viss Labi.
Chorme -> viss Labi.
Inet Explorer 9 -> dīvaini lietas happend ar karogiem ... bet tulkojums labi. (Pēc dažiem pārlādējas tas, šķiet, darba .. var kāds apstiprināt šo?)
Firefox 4 -> viss Labi.
Ja pēc pārlādējas karogi ir OK tad es domāju tas bija cache jautājumu IE pusē. Lūdzu, ņemiet vērā, ka esam pievienojuši jaunu karogi pēdējo atbrīvošanu un visiem karogiem ir tiešām viens attēls (liels optimizācijas jūsu forumā), tādēļ, ja IE joprojām bija kešatmiņā veco viens, tad jūs varētu redzēt dīvainas lietas (piemēram, nepareizi karogi par nepareizu saites, daži karogi dublēti vai kaut kas tamlīdzīgs). Tā ir tikai pārlūkprogrammas problēma ar veco kešatmiņā failu, kas ir tagad ir aizgājusi tādēļ, ka jaunās attēls uzņemts no servera - viss ir ok:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):