Lūdzu, ņemiet vērā, ka:
1. Tāpat kā jums teica, Google ir daudz serveriem visā pasaulē, un tie ir regulāri izplatīt datus starp katru citiem. Tas ir iemesls, kāpēc dažas lapas var tikt redzēju jau indeksēt vienā kontinentā, bet vēl nav par citiem.
2. Paturiet prātā, ka Google rāda APROXIMATE rezultātu skaits, kas nozīmē, ka:
a) tas nav reālais skaitlis
b) rezultātu skaits var mainīties, pat ja reāla skaits indeksē lapas nav
c) rezultātu skaits tomēr varētu būt tādas pašas, pat ja vairākas indeksē lapas mainīts
d) Google izmanto heiristiku nav algoritmus, tā rezultāti tiešām nav deterministisko - visticamāk jūs neredzēsiet šo uz augšu rezultātiem, jo kešatmiņas un tā tālāk, bet, ja tas varētu būt redzamam, ja kļūst par patiešām zemu rezultātiem
e) burvju var notikt
Nopietni - lūdzu, izlasiet manu vairāku pēdējo ziņojumu šo pavedienu - Es ceru, ka var palīdzēt
Es tikko meklēja aizstājējzīmju in robots.txt (jo saskaņā ar manu iepriekšējo zināšanu tai nevajadzētu būt robots.txt), un uzskatīja, ka šis raksts, kas saka, ka vajadzētu strādāt:
Still Es atklāju ļoti interesanta autori teikumu:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Es būs veikt dažas vairāk pētījumu šajā jomā.Daži SEO nepiekrīt izmantojot aizstājējzīmes, vai vismaz viņi to redzu kā nedaudz riskanti vai tālu no labas prakses.
Rediģēts.
Lūk, es atradu vairāk par aizstājējzīmi robots.txt:- Saskaņā ar informāciju, ka Google un Yahoo ļauj izmantot aizstājējzīmes.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Still - lūdzu, pārliecinieties, ka Jums nav bloķēt visas jūsu tulkoto saturu daži aizstājējzīmju varu. Lūdzu, izmantojiet webmaster rīkus, lai noteiktu (vispirms veikt vBET atkal darboties). Kā rakstīja autors pēdējo minēto rakstu:
Saistītos URL, ja jūs izmantojat Robots.txt aizstājējzīmes: es nejauši izmaksas sevi vairāk nekā $ 10000 peļņa ar vienu robots.txt kļūda!
Pēdējo reizi vBET; 07-03-11 pie 00:08.
Es tā saku, sākumā, lai vienkāršotu savu robot.txt - Es neesmu eksperts, bet
Es domāju, tiesības pie nūja ir šāds traks robots.txt nav
padarīt kopš. robot.txt jābūt vienkāršai, ne Overkill ....
Es domāju, ka es arī minēts viņam, ka tā nav laba ideja, vai nu
noņemiet mod jo līdz ar to nevar atrisināt problēmu, jo tas, ko
notiek tad, ja tā sāk visu no jauna, vai tad viņš apsver
mod atkal, jo viņš nav atrisināt šo pirmo reizi, tas
vienkārši nav darīt, jo tikai ANO uzstādīt mod bez risināšanā jautājumu.