Hi,
mans domēns ir 4 gadi. Un nekad nav bijusi problēma, pirms ar google.
Man jāsaka, ka man bija par URL daudz indeksēti tulkots valodās. Vairāk nekā vbet forums un citas esmu redzējis.
Pēdējo reizi pepito69; 05-03-11 pie 11:10.
Es atinstalēta vbet mod, izdzēsīs katram noteikumam relationed uz vbet, jāgaida 4 dienas, un pārinstalēt to no nulles.
Es neesmu pārliecināts, vai tas notiek, lai palīdzētu, lai everytime jūs redzat kādu
notika Jums ir tikai būs atinstalēt, un sākt no jauna?
Google, šķiet, ir nopietnas problēmas ar citiem, kļūst priekšā
neko, un everytime kaut ko, šķiet, ir labi, tad
google izgāztuves visas jums, google diezgan daudz kontrolē mūsu destinty,
un google nav zināms, godīgi nu ... google diezgan
daudz kontroli internetā, kas notiek uz Intenet, un
ko viņi vēlas redzēt notikt internetā, bet es neesmu eksperts,
bet es dzirdēt pašu ole stāsti ... man ir karsti mājas lapā, tagad visi
pēkšņi google neparāda me love vairs ... un domēni
kas bija zvaigznes un kā iegūt satiksmes, savukārt, lai saņemtu ļoti maz ...
Mans domēns ir ļoti, ļoti jauna ... tā bija uz leju, piemēram, 2 dienas, un es zaudēju
aptuveni 70 atpakaļsaišu, es neesmu pārliecināts, vai tas jau nāk, vai
did I zaudējam šīs atpakaļsaišu, jo man bija uz leju par 2 dienām, un
ar mana vietne ir tik jauns, kāpēc es saņemu ātri atpakaļsaišu anyway?
Google ir dīvaini, taču tie nav šeit, lai palīdzētu, viņi
ir šeit, lai pelnītu naudu, un palīdzēt pašiem sev first ....
un dažreiz, pat vismazākās vietas maiņu var veikt jums out .... jo lielākā daļa no mums
nav tiešām zināt, kā šī sistēma darbojas, tad mēs nelielu vietu izmaiņas, tad sākam
zaudēt tonnas satiksmes, un mūsu pirmā doma ir vainīgs google.
Pēdējo reizi dsimms; 05-03-11 pie 18:51.
Es pateikšu tev pāris nedēļu laikā, man ir pārāk daudz laika ... paldies anyway.
Pastāv iespēja būt mana vaina, man to uzzināt.
Kā jau minēju mana vieta ir ļoti jauns. tā ir sasniegusi savu maksimumu apmēram
1400 saites, tikai apmēram divas nedēļas pēc tam apstājās. Es neesmu pārliecināts
kas notiek tagad, šķiet, ir zaudēt, piemēram, 20-50 saites uz
diena tagad, tāpēc es neesmu pārliecināts, kas tas ir pie vainas, cerams, tas nav
vbet, bet kas zina, šajā brīdī. Man ir atspējota mod, kas ir
ir aizdomas, ka tie melna cepure, tāpēc es ceru, ka tā ir problēma,
tagad, kad esmu ar invaliditāti mod tas padara dienu pāris dienas / nedēļas
Lai uzzinātu, vai manas saites apstāties nomešanu un sāk atkal palielinājās, bet
tad atkal tas var būt nekas, bet tiks sandbox, vai google deju ....
bet gadījumā, 4 gadus vecs vietnē, jums nevajadzētu būt sandboxed.
Kā jūs zināt, ka tikai vbet saitēm tiek noņemts?
Easy, vienkārši ierakstiet Google meklēšanas lapas:www.yourdomain.com / forums / tasKā jūs zināt, ka tikai vbet saitēm tiek noņemts?
Skaita saites, kas indeksētas ar Google izmaiņu dēļ, iespējams, dažādu google serveri, tie nav indeksāciju pašu skaitu URL, un ir vairāk nekā 50 serverus.
everytime jūs:
vietne:www.yourdomain.com
tā savienota ar vienu google serveri.
Lūdzu, pastāstiet mums, kur Webmaster Tools ir rakstīts, ka Google nepatīk tulkota portālos? ... Arī šeit saturu, tas nenotiek automātiski - tulkošana ir automātiska - saturs ir autentisks no ļoti tēmas, rakstīti ar savu ļoti lietotāji.
Google nav pret tulkots konteksts - pierādījums ir daudz forumus, izmantojot vBET un tiek indeksētas. Jūs varat vienkārši pārbaudīt to piemēru mūsu mājas lapā. Ja Google ir pret to, tad mēs nebūtu jāindeksē. Pat šo ļoti pavediens, kas ir jauns, jau indeksē citās valodās (I pārbauda poļu), ko viegli pierādījumi, ka Google ir indeksēšanu tulkoto lapu.
Tātad tas ir jūsu jautājums nav vispārīgs.
Šajā brīdī vBET nedarbojas jūsu forumā - tāpēc mēs nevaram strādāt pie jūsu jautājuma, nedz arī nedod jums nekādas citas mājienu, ka - lūdzu ieslēdziet vBET. Viss, kas ir par jūsu problēmu iemesls, izslēdzot vBET jūs, kas to pastāvīgi. Jums nekad nebūs indeksētas tulkoto lapu, ja jums nebūs tulkoti lapas uz jūsu forumu. Kā es rakstīja - mēs nezinām, ko tagad bija iemesls. Tā varētu būt vēl kaut kas uz laiku no Google puses, kas varētu atgriezties, jo tas bija bez izmaiņām. Varbūt ... Tagad tas nav jautājums vairs - tagad jums nav vBET tāpēc šajā brīdī tas ir normāli lieta, ka jums nav indeksē tulkoto lapu - tāpēc, ka tagad jums nav tulkotas lapas. Lūdzu, vispirms pagrieziet vBET on.
Es atbrīvoju pavedienu no sākuma tik žēl ir fomething jau bija rakstīts. I pārbauda jūsu robots.txt un redzēju tur wird saturu, piemēram:
Neatļaut: / forums / pt / * režīmā
Kā es zinu, robots.txt neatbalstu aizstājējzīmes, piemēram, * - tas varētu būt daļa no problēmas. Tā nedrīkst, jo tas būtu teikt, ka saikne ar precīzu URL, kas sākas: / Forums / pt / * režīmā nedrīkst indeksēt, bet varbūt kaut kas mainās Google roboti, un tagad viņi neievadiet nekādu saites sākot ar: / Forums / PT / (Jo piemēram, tāpēc, * apzīmējumi nav atļauti, un URL lasot apstājas pie šī zīme, kas sniedz jums nav atļauts indeksēšanu visiem jūsu tulkoto lapu). Tas būtu kādu paskaidrojumu no jūsu situāciju, jo es redzu, noteikumi, piemēram, ka visi jūsu valodās.
Vēlreiz tas nedrīkst būt iemesls, šeit, bet citā veidā, Jūs nedrīkstat lietot * zīmju aizliegtu noteikumos, tāpēc varbūt tas ir kaut kas kopīgs ar savu problēmu. Lūdzu, izņemiet / komentēt šos noteikumus.
Arī pārbaudīt to, kas webmaster rīkus ir stāsta jums par saikni, kas bloķēja robots.txt. Protams, tagad - jo tu ar invaliditāti vBET - mēs varam būt nepareizi webmaster rīkus analizēt, jo tulko sakari ne pastāv vairs uz jūsu forumu. Tātad vēlreiz - vispirms jāieslēdz vBET, pēc tam uz šo brīdi mums ir jāgaida, jo webmaster rīkus nerādīt faktiskos datus - vēsturisko (un nekad nezina, kad tas ir atjaunināts.) Tātad vispirms pagrieziet vBET. Tad, ja 2 nedēļu laikā nekas nemainās, aplūkosim ir vairāk. Būtu vieglāk, ja vBET būtu visu laiku ieslēgts, tagad mums būs papildu lieta - Google reakcijas laiks ...
Pēdējo reizi vBET; 06-03-11 pie 22:56.
robots.txt joprojām nav vienkāršotas un tas IR iespējamos jautājumus maker. Un, ja jūs lasīt manu iepriekšējo post šeit jūs redzēsiet potenciāls izskaidrojums, kāpēc tikai iztulkotu lappušu netika indeksētas dēļ jūsu robots.txt - potenciāls - es nevaru galīgi teikt, ka tas bija jautājums līderis, bet jūs arī nevajadzētu galīgi teikt, ka tā nav, jo īpaši, ka jums ir tur nelikumīgi paziņojumus.