Dôležitý: Táto stránka používa cookies, (cookies). Používanie tejto webovej stránky bez nutnosti vypnúť súbory cookie v prehliadači, znamená to, že súhlasíte s tým, pre jeho použitie.
Kúp teraz! Funkcia Súbory na stiahnutie

Zarábajte s nami!

Ak by ste chceli začať zarábať peniaze s vBET pripojiť k Affiliate Program.
| 3 z 3 FirstPrvé 123
Výsledky 21 na 24 z 24

Závit: Google odstránil všetky indexované preložených strán

Michał Podbielski (vBET zamestnancov) vBET's Avatar
    Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal pepito69 View Post
    Aj odinštalovať vbet mod, zmaže všetky vlády, aby relationed vbet, čakať 4 dni a znova od nuly.
    Zlý nápad. Fyzicky, aby prekladal odkazy nefungujú a ani existujúce na forum. URL, ktoré neexistuje nemožno indexovať.

Dátum registrácie
    10. 2009

Quote Pôvodne odoslal pepito69 View Post
    Jednoduchá, stačí napísať do vyhľadávania na stránkach Google:www.yourdomain.com / Fórum / ho

Zmeny v počte odkazov indexované Google je dané pravdepodobne rôzne servery Google, nie sú indexovanie rovnaký počet URL, a je viac ako 50 serverov.

Zakaždým, keď do:
    miesto:www.yourdomain.com
    To sa pripojí k jednému serveru Google.
    Prosím, majte na pamäti, že:
    1. Rovnako ako ste povedal, Google je veľa serverov na celom svete, a tie, ktoré sa pravidelne distribuovať dáta medzi navzájom. To je dôvod, prečo niektoré stránky môžu byť indexované videl už na jednom kontinente, ale ešte na ďalšie.
    2. Majte na pamäti, že Google zobrazuje orientačný počet výsledkov čo znamená, že:
    a) to nie je reálne číslo
    b) počet výsledkov môžu zmeniť, aj keď skutočný počet indexovaných stránok nebolo
    c) počet výsledkov môžu byť stále rovnaké, aj keď počet indexovaných stránok zmenil
    d) Google používa heuristiku nie algoritmy, takže výsledky sú naozaj nie je deterministický - s najväčšou pravdepodobnosťou nebudete vidieť na špičkové výsledky, vďaka vyrovnávacej pamäte a tak ďalej, ale ak by to mohlo byť viditeľné pri nástupe na veľmi nízkej výsledky
    e) kúzla sa môže stať

Vážne - prečítajte si prosím môj niekoľko posledných príspevkov v tejto téme - dúfam, že to môže pomôcť

Dátum registrácie
    10. 2009

Pozrel som sa na zástupné znaky v robots.txt (pretože podľa mojej predchádzajúcej skúsenosti, že by nemali byť v robots.txt) a našiel článok, ktorý hovorí, že by to malo fungovať:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Napriek tomu som našiel veľmi zaujímavý autorov veta:
    Niektoré SEO nesúhlasí s použitím zástupných znakov, alebo aspoň vidí ako trochu riskantné, alebo ďaleko od osvedčených postupov.
    Ja budem robiť nejaké ďalší výskum v tejto oblasti.

Upravovať.
    Tu som našiel viac o zástupný znak v robots.txt:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    - Podľa informácií, že Google a Yahoo umožňuje používať zástupné znaky.

Still - Uistite sa, že nie ste blokovanie všetkých preložený obsahu v niektorých zástupných pravidlá. Prosím, pomocou Nástrojov pre webmasterov určenia (najprv vBET znovu spustiť). Ako napísal autor posledného uvedeného článku:
    Zvážte súvisiace URL Ak používate Robots.txt zástupné znaky: Náhodou som sa náklady cez $ 10,000 na zisku s jedným robots.txt Chyba!
    Naposledy upravil vBET; 07-03-11 v 00:08.

Člen
    Dátum registrácie
    02. 2011

Quote Pôvodne odoslal vBET View Post
    Zlý nápad. Fyzicky, aby prekladal odkazy nefungujú a ani existujúce na forum. URL, ktoré neexistuje nemožno indexovať.
    Ja som mu vopred zjednodušiť jeho robots.txt - nie som odborník, ale
    Myslel som, že hneď bat mať taký blázon robots.txt nie
    aby od tej doby. robots.txt musí byť jednoduchá, Overkill ....

Myslím, že som sa tiež zmienil sa mu, že to nie je dobrý nápad buď
    Odstráňte mod, pretože by to problém nevyrieši, pretože to, čo
    sa stane, keď to začne znovu, to sa potom zvážiť odstránenie
    mod znovu, pretože nerieši to prvýkrát,
    jednoducho nerobí, pretože len odinštalovať mod bez riešenia problému.

| 3 z 3 FirstPrvé 123

Kľúčové slová pre túto tému

Prispievanie

• Vy nie je zakladať nové témy
  • Vy nie je vkladať nové príspevky
  • Vy nie je prikladať
  • Vy nie je upravovať svoje príspevky
  •