Prosím, majte na pamäti, že:
1. Rovnako ako ste povedal, Google je veľa serverov na celom svete, a tie, ktoré sa pravidelne distribuovať dáta medzi navzájom. To je dôvod, prečo niektoré stránky môžu byť indexované videl už na jednom kontinente, ale ešte na ďalšie.
2. Majte na pamäti, že Google zobrazuje orientačný počet výsledkov čo znamená, že:
a) to nie je reálne číslo
b) počet výsledkov môžu zmeniť, aj keď skutočný počet indexovaných stránok nebolo
c) počet výsledkov môžu byť stále rovnaké, aj keď počet indexovaných stránok zmenil
d) Google používa heuristiku nie algoritmy, takže výsledky sú naozaj nie je deterministický - s najväčšou pravdepodobnosťou nebudete vidieť na špičkové výsledky, vďaka vyrovnávacej pamäte a tak ďalej, ale ak by to mohlo byť viditeľné pri nástupe na veľmi nízkej výsledky
e) kúzla sa môže stať
Vážne - prečítajte si prosím môj niekoľko posledných príspevkov v tejto téme - dúfam, že to môže pomôcť
Pozrel som sa na zástupné znaky v robots.txt (pretože podľa mojej predchádzajúcej skúsenosti, že by nemali byť v robots.txt) a našiel článok, ktorý hovorí, že by to malo fungovať:
Napriek tomu som našiel veľmi zaujímavý autorov veta:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Ja budem robiť nejaké ďalší výskum v tejto oblasti.Niektoré SEO nesúhlasí s použitím zástupných znakov, alebo aspoň vidí ako trochu riskantné, alebo ďaleko od osvedčených postupov.
Upravovať.
Tu som našiel viac o zástupný znak v robots.txt:- Podľa informácií, že Google a Yahoo umožňuje používať zástupné znaky.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Still - Uistite sa, že nie ste blokovanie všetkých preložený obsahu v niektorých zástupných pravidlá. Prosím, pomocou Nástrojov pre webmasterov určenia (najprv vBET znovu spustiť). Ako napísal autor posledného uvedeného článku:
Zvážte súvisiace URL Ak používate Robots.txt zástupné znaky: Náhodou som sa náklady cez $ 10,000 na zisku s jedným robots.txt Chyba!
Naposledy upravil vBET; 07-03-11 v 00:08.
Ja som mu vopred zjednodušiť jeho robots.txt - nie som odborník, ale
Myslel som, že hneď bat mať taký blázon robots.txt nie
aby od tej doby. robots.txt musí byť jednoduchá, Overkill ....
Myslím, že som sa tiež zmienil sa mu, že to nie je dobrý nápad buď
Odstráňte mod, pretože by to problém nevyrieši, pretože to, čo
sa stane, keď to začne znovu, to sa potom zvážiť odstránenie
mod znovu, pretože nerieši to prvýkrát,
jednoducho nerobí, pretože len odinštalovať mod bez riešenia problému.