Önemli: Bu sayfa çerez kullanıyor (cookies). Tarayıcı çerezleri kapatmadan Bu web sitesini kullanarak, bunu kullanmak için kabul anlamına gelir.
Şimdi satın alın! Özellikler Yüklemeler

Bizimle kazanın!

Eğer vBET katılmak için para kazanmaya başlamak istiyorum Ortaklık programı.
Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123
Sonuçlar 21 için 24 , 24

Konu: Google, tüm endeksli çevrilen sayfalarda kaldırdı

Michał Podbielski (BB Personel) vBET's Avatar

Quote Nickli Üyeden pepito69 View Post
    BB mod kaldırdım, BB için relationed her kuralı silmek, 4 gün bekleyin ve sıfırdan yeniden yükleyin.
    Kötü bir fikir. Fiziksel tercüme bağlantılar çalışmıyor ve forumda mevcut değil. Var yok URL'leri endeksli olamaz.

Quote Nickli Üyeden pepito69 View Post
    Google arama sitesi kolay, sadece yazın:www.yourdomain.com / forums /

Google tarafından endeksli bağlantılar sayısında değişiklikler muhtemelen farklı Google sunucuları nedeniyle, aynı sayıda URL indeksleme değildir ve 50'den fazla sunucu var.

her yapın:
    sitesini ziyaret edin:www.yourdomain.com
    tek bir google sunucusuna bağlanır.
    Lütfen aklınızda tutun:
    1. Google, dünya üzerindeki tüm sunucuların bir yeri vardır ve bunlar birbirlerinin arasında periyodik olarak yeniden dağıtma veri var dedi gibi. Zaten bazı sayfalar ancak henüz diğer tarafta bir kıta endeksli gördüm olabilir neden budur.
    2. Google sonuçları APROXIMATE sayısı ne anlama geldiğini gösterir unutmayın:
    a) reel sayı değildir
    b) endekslenmiş sayfaların gerçek sayı bile vermedi sonuçların sayısını değiştirebilirsiniz
    c) sonuçları sayısı endekslenmiş sayfaların sayısı değişti bile hala aynı olabilir
    d) Google sezgisel tarama değil algoritmaları kullanır, bu yüzden sonuç gerçekten deterministik değildir - büyük olasılıkla önbelleklerini ve bu yüzden, çünkü en iyi sonuçları görmek olmaz, ama gerçekten çok düşük sonuçlar elde ne zaman görünür olabilir.
    e) sihirli meydana gelebilir

Cidden, bu konu benim birkaç son mesajları okuyun - Ben yardımcı olur umarım

Ben sadece robots.txt joker karakter (benim önceki bilgilere göre bu yana robots.txt olmamalıdır) baktı ve çalışması gerektiğini söylüyor Bu yazı bulundu:
    Code:
    http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
    Yine de çok ilginç yazarların cümle bulundu:
    Bazı SEO joker karakter kullanımı ile aynı fikirde değilsiniz, ya da en azından biraz riskli ya da en iyi uygulama uzak olarak görüyorum.
    Ben bu alanda daha fazla araştırma yapacaktır.

Değiştirilmiştir.
    İşte ben robots.txt hakkında daha fazla joker bulundu:
    Code:
    http://tools.seobook.com/robots-txt/
    Bilgilere göre Google ve Yahoo joker karakter kullanımına izin verir.

Still - joker kural bazı tercüme içeriği engelleme olmadığından emin olun. (Önce BB yeniden yayınlanmaya) belirlemek için lütfen web yöneticisi araçlarını kullanabilirsiniz. : Son bahsedilen makale yazarı
    Robots.txt joker karakter kullanımına ilgili URL'ler düşünün: Yanlışlıkla kendimi bir robots.txt hata ile kar $ üzerinde 10.000 maliyeti!
    Last edited by vBET; 07-03-11 at 00:08.

Üye

Quote Nickli Üyeden vBET View Post
    Kötü bir fikir. Fiziksel tercüme bağlantılar çalışmıyor ve forumda mevcut değil. Var yok URL'leri endeksli olamaz.
    Onun robot.txt basitleştirmek için ayarlıyoruz söyledin - Ben bir uzman değilim, ama
    Ben böyle çılgın bir robots.txt vermedi derhal kapatın düşündüm
    yılından bu yana olun. overkill değil, basit bir robot.txt gerekir ....

Ben de ya iyi bir fikir olmadığını ona bahsedilen düşünüyorum
    bu sorunu çözmek olmaz mod kaldırmak, çünkü ne
    tekrar başlarsa, o da kaldırmayı düşünün olur
    mod bir kez daha, o, bu ilk defa çözmek vermedi beri
    sadece, sadece sorunu çözmeden mod un-install beri yapmaz.

Sayfa 3 , 3 FirstIlk 123

Bu Konu İçin Etiketler

İzinleri Yetkileriniz

• Size olmayabilir Yeni Mesaj
  • Size olmayabilir yazılan mesaj içermekte
  • Size olmayabilir Mesaj ekleri
  • Size olmayabilir Mesajınızı Değiştirme
  •