Lütfen aklınızda tutun:
1. Google, dünya üzerindeki tüm sunucuların bir yeri vardır ve bunlar birbirlerinin arasında periyodik olarak yeniden dağıtma veri var dedi gibi. Zaten bazı sayfalar ancak henüz diğer tarafta bir kıta endeksli gördüm olabilir neden budur.
2. Google sonuçları APROXIMATE sayısı ne anlama geldiğini gösterir unutmayın:
a) reel sayı değildir
b) endekslenmiş sayfaların gerçek sayı bile vermedi sonuçların sayısını değiştirebilirsiniz
c) sonuçları sayısı endekslenmiş sayfaların sayısı değişti bile hala aynı olabilir
d) Google sezgisel tarama değil algoritmaları kullanır, bu yüzden sonuç gerçekten deterministik değildir - büyük olasılıkla önbelleklerini ve bu yüzden, çünkü en iyi sonuçları görmek olmaz, ama gerçekten çok düşük sonuçlar elde ne zaman görünür olabilir.
e) sihirli meydana gelebilir
Cidden, bu konu benim birkaç son mesajları okuyun - Ben yardımcı olur umarım
Ben sadece robots.txt joker karakter (benim önceki bilgilere göre bu yana robots.txt olmamalıdır) baktı ve çalışması gerektiğini söylüyor Bu yazı bulundu:
Yine de çok ilginç yazarların cümle bulundu:Code:http://seogadget.co.uk/wildcards-in-robots-txt/
Ben bu alanda daha fazla araştırma yapacaktır.Bazı SEO joker karakter kullanımı ile aynı fikirde değilsiniz, ya da en azından biraz riskli ya da en iyi uygulama uzak olarak görüyorum.
Değiştirilmiştir.
İşte ben robots.txt hakkında daha fazla joker bulundu:Bilgilere göre Google ve Yahoo joker karakter kullanımına izin verir.Code:http://tools.seobook.com/robots-txt/
Still - joker kural bazı tercüme içeriği engelleme olmadığından emin olun. (Önce BB yeniden yayınlanmaya) belirlemek için lütfen web yöneticisi araçlarını kullanabilirsiniz. : Son bahsedilen makale yazarı
Robots.txt joker karakter kullanımına ilgili URL'ler düşünün: Yanlışlıkla kendimi bir robots.txt hata ile kar $ üzerinde 10.000 maliyeti!
Last edited by vBET; 07-03-11 at 00:08.
Onun robot.txt basitleştirmek için ayarlıyoruz söyledin - Ben bir uzman değilim, ama
Ben böyle çılgın bir robots.txt vermedi derhal kapatın düşündüm
yılından bu yana olun. overkill değil, basit bir robot.txt gerekir ....
Ben de ya iyi bir fikir olmadığını ona bahsedilen düşünüyorum
bu sorunu çözmek olmaz mod kaldırmak, çünkü ne
tekrar başlarsa, o da kaldırmayı düşünün olur
mod bir kez daha, o, bu ilk defa çözmek vermedi beri
sadece, sadece sorunu çözmeden mod un-install beri yapmaz.