PDA

View Full Version: Atrisinātas Visitor ziņas, kas tiek tulkota lietotājvārdiem.

Taurus
08-07-11, 17:29
Es tikko redzēju, ka apmeklētāju ziņas, lietotājvārdi iztulkoti. Skatīt pievienoto ekrānšāviņi.

Lūdzu padomu par to, kā noteikt šo. Paldies.

Noklusējuma valoda:

http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd1b89c7.jpg

Citas valodas:

http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd0bb880.jpg

vBET
09-07-11, 21:51
Lūdzu PM man URL šajā lapā piekļuves datus uz FTP un Admin CP, un es atrisināt to.

Taurus
11-07-11, 02:19
Visa informācija tika nosūtīts PM.

vBET
11-07-11, 12:09
Atrisinātas, un tiks iekļauti nākamo izlaišanas.

Lai ātri noteikt:
1. Iet uz Admin CP -> Plugins & Products -> Plugin Manager un noklikšķiniet uz Pievienot jaunu Plugin
2. Set vērtības:
- Produkts: vB Enterprise Translator
- Hook atrašanās vieta: visitor_messagebit_display_complete
- Nosaukums: neizpaužas lietotājvārdus apmeklētāju ziņas
- Izpildes kārtība: 5
- Plugin PHP kodu:

global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '' . $message['musername'] .'";
$ Paziņojums ['username'] = '' . $message['username'] .'";
}
- Plugin Aktīvs: Jā

Vērsis es jau to savu forumu - lūdzu, apstipriniet risinājums darbojas.

Taurus
11-07-11, 12:12
Yep. Es apstiprinu, ka tā darbojas uz CreativX. Paldies Michal. Es darīšu noteikt par manu citiem foruma.

vBET
11-07-11, 12:19
Great:) Enjoy vBET:)

Taurus
11-07-11, 12:22
Tikai viena maza lieta, es tikko pamanīju. Apakšā joslai profila lapā, tur ir bloks, kurā "Pēdējais apmeklētāju uz savu profilu. Es redzu tur lietotājvārdus joprojām ir iztulkoti. Atvainojamies par problēmu!

Taurus
16-07-11, 16:01
Tas varētu šķist mazs jautājums kūli pret acīm, bet es gribētu visu, strādāt 100%. Tātad, Vai jūs, lūdzu ieskatīties manā pēdējā post pieprasījumu. Paldies.

vBET
18-07-11, 12:23
Sorry - I miss to. Jūs jau apstiprinājusi, ka ir atrisināta tā man bija palaist garām to statusa dēļ. Lūdzu, atveriet jaunu pavedienu par to - jaunas emisijas jaunu tēmu:) Tādā veidā mēs zinām, ko mēs esam vadošā, skudru tas ir patiešām noderīga gadījumā, kad ātri nosaka ir ietverti, ir bugs nāk atpakaļ, vai kāds meklē līdzīgiem jautājumiem, un tā gada.

Tik žēl nepatikšanas - tikai lūdzu nokopējiet jūsu post jaunu pavedienu, un mēs parūpēsimies par to:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1