Επιστροφή στο Forum: Solved Visitor μηνύματα, ονόματα χρηστών μεταφραστεί.
Μόλις είδα ότι σε μηνύματα επισκεπτών, τα ονόματα χρήστη είναι μεταφρασμένα. Βλέπε συνημμένο screenshots.
Παρακαλείστε να ενημερώσετε σχετικά με το πώς να το διορθώσετε αυτό. Χάρη.
Προεπιλογή γλώσσας:
http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd1b89c7.jpg
Άλλη γλώσσα:
http://creativx.net/forums/imagehosting/34e172fd0bb880.jpg
Παρακαλώ μου PM URL σε αυτή τη σελίδα με τα στοιχεία πρόσβασης στο FTP και Διαχειριστή CP, και θα το λύσουμε.
Όλες οι λεπτομέρειες στάλθηκε στο PM.
Λυθούν και θα συμπεριληφθούν στην επόμενη έκδοση.
Για γρήγορη λύση:
1. Πηγαίνετε στο Διαχειριστή CP -> Plugins & Προϊόντα -> Διαχείριση πρόσθετων λειτουργιών και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη νέου Plugin
2. Τιμές που ορίζονται:
- Προϊόν: vB Επιχειρήσεων Μεταφραστής
- Τοποθεσία Hook: visitor_messagebit_display_complete
- Τίτλος: Μην μεταφράσετε ονόματα χρηστών σε μηνύματα επισκεπτών
- Να καταδικάσει Εκτέλεσης: 5
- Plugin PHP κώδικα:
global $vbulletin;
if ($_REQUEST['language'] && $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_donttranslateusernames']) {
$message['musername'] = '' . $message['musername'] .'»?
$ MESSAGE ['username'] = '' . $message['username'] .'»?
}
- Plugin είναι η σύνδεση: Ναι
Ταύρος έθεσα ήδη στο φόρουμ σας - παρακαλώ επιβεβαιώστε λύση λειτουργεί.
Ναι. Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί σε CreativX. Χάρη Michal. Θα κάνω την ενημέρωση κώδικα για άλλα φόρουμ μου.
Μεγάλη:) Απολαύστε vBET:)
Μόνο ένα μικρό πράγμα, εγώ απλώς παρατήρησα. Στο κάτω μέρος της πλευρικής στήλης σε μια σελίδα του προφίλ, υπάρχει ένα μπλοκ δηλώνοντας «Τελευταία επισκεπτών στο προφίλ σας. Βλέπω εκεί τα usernames ακόμα μεταφραστεί. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία!
Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό πρόβλημα στα μάτια κανενός, αλλά θα ήθελα πάντα να εργάζονται 100%. Έτσι, μπορείτε παρακαλώ να εξετάσει την αίτηση τελευταίο μήνυμα μου. Χάρη.
Συγγνώμη - Μου λείπει. Έχετε ήδη επιβεβαιώσει ότι έχει λυθεί έτσι έπρεπε να το χάσει λόγω της ιδιότητας. Παρακαλούμε να ανοίξει νέο νήμα για αυτό - νέα έκδοση νέων νήμα:) Με αυτό τον τρόπο ξέρουμε τι είμαστε διαχείριση, μυρμήγκι αυτό είναι πραγματικά χρήσιμο σε περίπτωση που περιλαμβάνονται εύκολες λύσεις, από σφάλματα έρχονται πίσω, ή κάποιος ψάχνει για παρόμοιο θέμα και έτσι καθεξής.
Έτσι, συγνώμη για τον κόπο - απλά αντιγράψτε θέση σας στο νέο νήμα και εμείς θα φροντίσουμε γι 'αυτό:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):