מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר בעיות מפת ולצמצם את מספר התוצאות על כתובת האתר google

haiduongbk
01-06-10, 08:54
בעבר השתמשתי הגרסה החינמית 2.3.10. לא לקרוא בעיון את ההוראות, אני לא עשיתי את הפעולה כדי להוסיף תרגום מפת האתר עבור vBSEO מפת אתר מחולל כמו ההוראות כאן: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/vi/vbet-integration-other-plugins/98-sitemap-generator-integration.htmlTuy, ראיתי את המספר על מפת האתר ב- google הוא גדל במהירות רבה. יחד עם שטח הכתובות של תוצאות מעודכן ב- google גדל במידה ניכרת. אני לאחרונה לרכוש רשיון VBET ולהתקין אותה. עשיתי להוסיף את המדריך עם vBSEO מחולל מפת האתר לפי ההוראות לעיל. אני רואה את דף אינדקס (אינדקס URL) על מפת האתר ואת תוצאות בגוגל להפחתת הסיכון. נכשל לא כך?-בעיה נוספת היא כי ב כלי למנהלי אתרים של Google מצאתי גם באתר של טעינת מהירות תרשים עוכב. שם התרשים. החלפה כדי לנקות את החדר מהר יותר ממה שהם באמת. אבל במחיר סביר זה משוקלל עוד אתרים?

kamilkurczak
02-06-10, 16:40
לגבי השאלה השנייה:

vbet אין שום קשר עם הזמן להוריד מפות.
ואולי אם לא לשלב מפת שלך לפני - זה עשוי להיות הסיבה.
אם לשלב את מפת האתר רק עכשיו - מפת האתר היא הרבה יותר גדולה והורדה איטית.

לשאלה הראשונה, אני לא מבין מה בדיוק הבעיה. אתה יכול להסביר?

kamilkurczak
11-06-10, 08:59
אין תשובה. אני יכול לשנות את מצב חוט כדי לפתור.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET Translator 4.10.1