מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר בפורום קישורים תורגם מראה 404 שגיאות

texans
18-07-11, 18:02
יש לי דרך תהליך זה להתקין כמה פעמים עכשיו אני לא מצליח לתקן טעויות אלה 404.

בעיה: קישורים בפורום תורגם יוצרים 404 שגיאות (מדד וכתובות חוט נראה לעבוד)

כתובת: phoneforum.com / פורומים /

כתובות אתרים ידידותיים: אני משתמש השכתוב מצב כתובות ידידותית - כתובת Canonical קפדנית

vBet ראשי: פורום Directorys / פורומים

פורום htaccess שלי היא כדלקמן

# מחבר: מטי אסיה
# גרסה 1.6

RewriteEngine ביום
אפשרויות + FollowSymLinks
RewriteBase / פורומים /

# # # הזה היא ביטחונית תוספת קטנה וניתן להסירו

^ RewriteRule כולל /(.*) index.php
RewriteRule ^ vb /(.*) index.php
RewriteRule ^ חבילות /(.*) index.php

# # # THIS IS לשכתב ממשי

RewriteRule ארכיון / index.php? / 2 $ & שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? שפה = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule 2 $? שפה = $ 1 [QSA]

RewriteRule ^ נושאים / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ הדף ([0-9] +) ?)) showthread.php? t = $ 1 & page = $ 2% &} {QUERY_STRING
RewriteRule ^ חברי / ([0-9] +) member.php? U = $ 1 &% QUERY_STRING} {
RewriteRule ^ פורומים / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ הדף ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? f = $ 1 & page = $ 2% &} {QUERY_STRING
RewriteRule ^ בלוגים / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ הדף ([0-9] +) ?)) blog.php? u = 1 $ = page & & $ 2% QUERY_STRING} {
RewriteRule ^ ערכי / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ הדף ([0-9] +) ?)) entry.php? b = $ 1 & page = $ 2% &} {QUERY_STRING
RewriteRule ^ רשימה /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? R = $ 1 $ 2 &% QUERY_STRING} {
RewriteRule ^ תוכן /(.*) content.php? R = $ 1 &% QUERY_STRING} {
RewriteRule ^ יישומון / config / ([0-9] +) widget.php? R = config / $ 1 &% QUERY_STRING} {

יש לך מושג מה אני עושה לא בסדר?

TIA!

vBET
19-07-11, 00:58
כפי שאני רואה עכשיו זה עובד היטב. האם עדיין יש לך בעיה או שזה קבוע כבר?

בבקשה תגיד אתה עדיין זקוק לעזרה ואם כן, אז בבקשה לתת כתובת הדף שבו קיימת הבעיה.

texans
19-07-11, 02:42
תודה על התשובה!

לא, זה עדיין לא עובד כראוי. דף האינדקס ואת הנושאים לעבוד אבל בקטגוריה קישורים בודדים בפורום לא.

לשעבר: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

דבר אחד אני רואה מול הפורום הזה הוא בקטגוריה בפועל הקישורים שלי בפורום מתורגמים בפורום זה אשר שומר את ה-URL אנגלית אפילו בעת שימוש התרגום הלא אנגלית.

אני מרגיש כאילו זה העניין (יכול להיות שאני טועה) אבל אני לא בטוח איך לשנות את זה.

שוב תודה על התשובה.

vBET
19-07-11, 17:52
הדוגמא שנתת היא לא התוכן הקיים - זה לא עובד גם כאשר לא מתורגם:
phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers

אני עדיין לא רואה שום בעיה - אני הייתי שם ואני רואה את התוכן מתורגם היטב. הראה לי בבקשה כתובת איפה אני יכול לראות את זה - זו שנתת לא קיים אז זה לא יכול להיות מתורגם ...

texans
19-07-11, 18:07
נכון, זו הבעיה בדיוק.

זהו פורום מחדל קטגוריה הפניה בתצוגת ברירת המחדל אנגלית:
phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers

אני מפנה מה קורה כאשר הוא מתורגם. כתובת הקישור בפועל מתורגם גם ותוצאות 404.

phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers

הקטגוריה הקישורים בפורום לא עובדים כאשר תורגם לכל שפה מאנגלית. הם כולם תוצאה של 404 דפי שגיאה. מדד וחוטים לעשות את העבודה כאשר תורגם, לא רק את קטגוריית הקישורים בפורום.

vBET
19-07-11, 18:27
בסדר - עכשיו אני רואה את הבעיה. זה רק כתובת הפורום לא הנושאים - חיפשתי במקום הלא נכון.

אני רואה את הסיבה קישורים בנושא מופנים ו 2 / פורומים / יוסר משם. הגדרה:
http://www.phoneforum.com/forums/pl/forums/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
אני מנותב:
www.phoneforum.com/forums/pl/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych

אני לא יודע למה זה קורה ככה. אולי יש לך תצורה vBET טעות במדריך בפורום. או שאנחנו יכולים לנסות עם ההגדרה לשמור מדריך בשביל זה (לא צריך להיות הצורך). אנא PM אותי גישה Admin CP הפרטים שלך FTP - אני אבדוק את זה.

texans
19-07-11, 18:34
תודה מיכל:)

PM Coming

vBET
21-07-11, 22:49
כפי שכתבתי לך אתמול ראש הממשלה בנושא היא כי יש לך כפול / פורומים את כתובת האתר שלך. vBET מסיר אחד מאותם כי זה בדיוק כמו במדריך שלך בפורום vBET חייב להבטיח כי קוד השפה יהיה אחרי זה. אז במדריך בפורום יוסר והוסיף ואז שוב מול כתובת בדיוק לפני קוד השפה. כדי למנוע זאת יש קישורים בפורום שלך שנוצר כראוי עליך להשתמש זה פתרון מהיר אחרי כל עדכון vBET (עכשיו זה כבר נעשה בפורום שלך):
1. פתח / כולל / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
2. מצא:

if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
$address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
}

3. הסר / תגובה אותו.

זה יפתור בעיה עם הדור כתובות נכון. עדיין יש לך בעיה עם ניתוב מחדש. אני עדיין עובד על זה.

vBET
21-07-11, 23:16
כל גישה של פרטים שתשלח לא עובד יותר - אני לא מסוגל לסיים את העבודה ... אנא המתאים PM פרטים גישה אז אני יוכל להמשיך.

vBET
22-07-11, 12:11
כאשר יש מידע על ראש הממשלה אתם מתכננים לשנות את הסיור / פורומים / פורומים קישורים לא צריך התמיכה שלנו עכשיו. אני הגדרה זו כמו חוט לפתרון. אם תהיה לך בעיה זהה לאחר השינויים נא לכתוב כאן. במקרה של בעיות אחרות בבקשה לפתוח חוט אחד לכל בעיה אחת.

texans
24-07-11, 22:35
העכבר. אני לא רוצה לקבל את הגרסה פרוצים של mod זה (כך אני יכול לנסות למצוא עוד לתקן כל עדכון) עבור רכב רגיל להתקין כי במקרה בספרייה בשם / פורומים. איך vBulletin רגיל יכול להתקין בספריה בעלת שם / פורומים לא להיות נתמך על ידי mod ברירת המחדל? לחשוב התקנתי את הגרסה "יציב" מכות את דעתי.

אחרי שבוע שלם של הלוך וחזור כדי להגיע לנקודה הזאת החלטתי לנסות vBSEO מאז זה נראה כמו שזה נראה לעבוד היטב עם vbet. לא נכון!

מצאתי לפחות 3 באגים עם התקן סטנדרטי vBSEO והוספת vbet על העליונה. אני קבוע אחד הגולשים בפורום ויש לי 2 יותר פתוחים.

אתה לא נראה רוצה לעזור לי דרך PM. במקום זה אני מקבל typeout כל בעיה חדשה כאן שוב לחכות יום בין עונה כל כך אני יכול לקבל אלה קבוע גם כן. בינתיים כל הקישורים שלי ב-Google לעבור לדף ריק. מדהים!

אתה מבין כי לקוח משלם עבור mod לבין דמי nonbranded לא רוצה לבזבז יותר מ 30 שעות + ויום בין סוגיות לתקן את מה שצריך להיות נכון תקן? בעיה אם זה לא עובד נצטרך לתקן את זה בסדר אבל בקצב הזה אתה לא שוקלים את ערך הזמן שלכם ללקוחות. Mod זה עלה לי כל כך הרבה לעזאזל אובדן פרודוקטיביות על גבי 200 $ שילמתי על זה כי הוא מחליא אותי - ואני עדיין לא מתקדם יותר התחלתי.

זה בהחלט נראה כמו הרבה בעיות "פתר" הם יותר מלקוחות מתוסכלים לוותר ולא להשיב בנושא. למה אתה חושב ככה?

vBET
26-07-11, 09:07
התשובה על השאלה הראשונה כבר לשלוח לך ראש הממשלה קודם לכן. אני לא יודע למה אתה שואל שוב. התשובה היא זהה - זו הפעם הראשונה, כאשר הלקוחות שלנו (ויש לנו הרבה לקוחות) יש הפורום בתיקיית / בפורומים ובנוסף יוצר אחר ספרייה וירטואלית / פורומים ב-URL שיש / פורומים / פורומים זהו הסבר פשוט מדוע לא vBET מצב כזה מוכן עכשיו לתמוך וזו הסיבה שהוא נשבר. vBET צריך לנתח כתובות במהלך התרגום הוא מסיר / פורומים להגדיר מול הקישורים לשים שם קוד השפה ולהוסיף / פורומים שוב בחזית של ה-URL. המצב דומה / פורומים / פורומים הוא מאוד יוצא דופן - יש לנו את זה בפעם הראשונה. אני לא יכול לתת לך תשובה אחרת עבור אותה שאלה, לא משנה כמה פעמים זה תתבקשו - כן המצב שלך הוא מאוד יוצא דופן.

אנחנו לא יודעים בעיות עם vBSEO - חוט זה על נושא אחר - בבקשה לפתוח נושא חדש לנושא חדש אם הוא עדיין קיים. אנחנו לא יכולים לעזור עם בעיה שאנחנו לא הודיע על.

PM אינו משמש לתמיכה. אנו משתמשים PM להשיג גישה לנתונים. התמיכה היא על ידי הפורום. בפורום נוכל לנהל הנושאים נושא, אנחנו רואים את ההיסטוריה בנושא מלא בעיות זמינים עבור כל הצוות שלנו. אתה יודע את זה כבר. מצטער, אבל אני לא בטוח למה אנו דנים כאן בפומבי. למה אתה מודיע לי כי ביקשתי ממך לכתוב בפורום, לא ראש הממשלה. כתבתי לך את זה - אני יודע את זה. מה המטרה שלך בהודעה הזאת - אתה צריך עזרה עם בעיה זו? אם כן בבקשה לתאר. אם לא שנינות זו - אנא חוט חדש לפתוח לבעיה חדשה. אם אין בעיה גדולה אז:)

שים לב שאתה מבקש מאיתנו להפסיק לעבוד בסוגיה זו, וכתב כי אתה עשה כמה שינויים גדולים בפורום שלך. אז אנחנו מפסיקים לעבוד על זה בדיוק כמו שביקשת. זה לא מאטר יש לך רישיון BF או לא - אם לא היה לך אותו לבקש מאיתנו להפסיק לעבוד בנושא היינו להקשיב שלך לשאול. אני לא מבין את הנקודה.

אנא מקל לעניין - מה לעזור אתה צריך?

פתרון בעיות לא ענה נפתרות לעתים קרובות בעיות (ראש הממשלה), אשר על בעלי חוט לא אכפת כבר כל כך אלה להישאר ללא מענה. היו לנו ולבסוף 2 הודעות ממשתמשים שלא כתב לעזרה רק כתב כי הם השתמשו בגרסה vBET הישן. זה תלוי המשתמש הוא יהיה עשוי עדכונים באג להשתמש בגירסאות חינם או להשתמש הישנים.

texans
26-07-11, 11:12
אתם יודעים הבעיה שלי ואתה צריך להבין את המטרה של הפוסט. חוסר שביעות רצון המוצר שלך.

להתקין תקן בתיקייה / בפורומים אינו יוצא דופן. ציפיתי התוכנה לעבוד במצב הזה. השתמשתי vBulletin מומלץ htaccess אשר יצר / פורומים / פורומים מבנה url.

VBSEO תקן להתקין אינו יוצא דופן. ציפיתי התוכנה לעבוד במצב הזה. היו לי לפחות 3 באגים עיקריים לגרום אלפי דפים ריקים כולל כל דף יחיד באינדקס של גוגל.

אני רוצה החזר בבקשה.

vBET
26-07-11, 23:30
המצב כאשר הלקוח מסרב התמיכה שלנו אינו מוסמך לקבלת החזר.

אני לא יודע מעמד הנושא האמיתי שלך - אתה אמר לנו להפסיק לעבוד על נושא שכבר נפתרה באופן חלקי, משום שרצית שינויים גדולים בפורום שלך. אז אנחנו מפסיקים לעבוד על זה. ברגע זה אני צריך את התיאור של מעמד הנושא אור ירוק להתחיל לעבוד על זה. אני אפילו לא יודע האם זה עדיין באותה בעיה. אתם PM משהו על נושא חדש לאחר השינויים - לא קיבלנו כל נושא חדש נפתח נושא חדש. נא לפתוח נושא חדש נושא חדש ונתחיל לעבוד על זה.

שוב, כי אתה לא מבין את הסיבה לבעיה. זה לא / פורומים פגם במדריך - זה בסדר מאוד. בפורום שלנו משתמשת בספריית משנה ב-URL - אתה יכול לראות את זה כאן. vBET תומך בספריית משנה את כתובת הפורום.
בעיה שלך כי יש לך כפול / פורומים / פורומים וזה מאוד יוצא דופן. זוהי הפעם הראשונה מאוד כאשר אנו רואים מצב כזה וזה דורש תמיכה שלנו גרם לזה לעבוד כראוי עבור הפורום. בעיה זו משפיעה רק על תת הפורום עמודים. כל הקישורים אחרים (כדי האשכולות וכן הלאה) לא צריך להכפיל / פורומים / פורומים) וזו הסיבה התרגום בפורום כולו שלך פועל בצורה מושלמת למעט בפורום דפי משנה. ובגלל זה בפורום שלך זקוק לתמיכה שלנו לקבל את זה עובד באופן מושלם בכל מקום. זה שאתה מסרב התמיכה שלנו אתה מסכים יש דפים אלה לא תורגם. אם אתה רוצה את זה מתורגם בבקשה לתאר מצב ממשי של הבעיה בפועל PM פרטים גישה.

חוט לא מדובר בדיון בנושא vBSEO שלך - אנחנו לא יודעים להנפיק vBSEO שלך. לנו היה עובד כאן על משהו אחר. נא לפתוח אשכול חדש לבעיה שלך vBSEO ואנו לעבוד על זה. אנחנו לא יכולים להגיד למה יש לך בעיה vBSEO בלי מידע על זה. אנחנו לא יכולים להגיד שזה נושא האינטגרציה, הנושא תצורה, או שזה לא קשור vBET בכלל. אנחנו גם לא יכולים החזר במצב שבו הלקוח תביעות בנושא קצת לא תיאר, מסרב לפתוח אשכול חדש לתאר את זה. סירוב כדי לתאר את הבעיה בחוט חדש לך לסרב לקבל תמיכה שלנו. נא לפתוח נושא חדש נושא חדש שלך נתמוך לך:) מקווה שזה ייפתר מהר:)

texans
27-07-11, 00:46
הרשו לי להבהיר זאת. אני לא רוצה VERSION עקורים של מוד זה.

זה לא מה שילמתי, ולא אין לי מצב ייחודי. היו לי שני מצבים ברירת מחדל מאוד. מוצר זה אינו כפי שפורסם.

אני אשאל שוב. אנא החזר את הכסף שלי.

הימנעות מלעשות זאת תגרום חיוב.

אני באמת רוצה להשתמש במוצר זה, אבל כפי שאני כבר נאמר קודם אני לא רוצה את הגרסה פרוצים כדי לגרום לזה לעבוד. זה לא שווה את כאב הראש כשזה מגיע הזמן לשדרג את הפורום שלי.

vBET
27-07-11, 17:43
ואני אחזור שוב - יש לך מצב חריג מאוד. לאחר כפול / פורומים / פורומים היא לא משהו את מה שאתה רואה בכל פורום. למעשה הפורום הוא היחיד שיש דבר כזה שבו אנחנו יודעים על. לכן המצב הזה דורש התמיכה שלנו כדי להפוך אותו מתפקדת במלואה, מודעה זו הסיבה בשעה vBET הרגע הזה הוא עובד על הפורום שלך בלי תרגום תת פורומים מודעה כל הדפים לדפים אחרים מתורגמים היטב (רק תת פורום יש דפים כפולים / פורומים / פורומים ב-URL).

אנו מציעים לך תמיכה חינם כדי להפוך אותו מתפקדת במלואה. זוהי הבחירה שלך לקבל אותה או לדחות אותה. ע"י סירוב תחליט יש vBET לא מתפקדת במלואה בפורום שלך. ואנחנו לא החזר כי המשתמש להחליט יש תכונות vBET לא מלא. זה יהיה פונקציונליות מלאה כאשר אתה מקבל את התמיכה שלנו.

אם אתה באמת רוצה לעבוד vBET בפורום שלך - רק בבקשה לקבל את התמיכה שלנו ולתת לנו לעשות את זה לגמרי עובד על הפורום. כמו כן אנו שולחים לך רמזים על שינוי תצורה בפורום שלך להיפטר כפול / פורומים / פורומים URL הטופס (אשר באמת נראה מאוד מאוד מוזר). אתה טוען שאתה רוצה vBET פונקציונלי בפורום שלך, אבל אתה מסרב להשתמש התמיכה שלנו ולהתעלם רמזים שלנו. זו ההחלטה שלך - אנחנו לא יכולים להכריח אותך להשתמש התמיכה שלנו. אם תחליט יש דפי משנה בפורום שלך לא מתורגם זה תלוי בך. אנחנו עדיין מציעים לך תמיכה חינם vBET מתפקדת במלואה. סירוב של התמיכה שלנו אינם זכאים להחזר.

texans
30-07-11, 12:38
אני פירט ציר זמן מושלם של מה שקרה כאן מיכל מחקת בנוחות אותו כדואר זבל. לא היה זבל של מיכל לכתוב.

Classy.

אין ספק שפה ענק בהבנת הפער כאן אשר אני מוצא מאוד אירוני.

Hacked = השתנה - כמו שאני לא רוצה גרסה שונה מאוד של התסריט הזה כפי שהוא קשה מדי כדי לשדרג.

לא אמרתי כלום על שאתה או מישהו אחר פריצה בפורום שלי.

יש גם בעיה של אתה קורא מה שנוח לך ואת התעלמות את השאר. ביש מזל עבור הלקוחות שלך.

אני מקווה שתבין הודעה שלי לא היה זבל אז אני אוסיף את זה שוב בהמשך. ;)

vBET
30-07-11, 13:33
זה היה דואר זבל SCAM ולכן הוא מוסר. אתה פשוט חוזר כל מידע אשר כלולים באשכול זה כתבה + מידע כוזב על איך זה הולך (נא להסתכל מסרים אישיים שלנו אם אתה צריך להזכיר איך זה הולך). לא דואר זבל ולא SCAM אסור בפורום הזה ואני לא מכיר שום פורום שבו הממשל להסכים על זה.

לא היה דורש כל שינוי גבוה vBET. אני חושב שאתה מקבל את כל זה מעבר לכל פרופורציה. באותו זמן היה כאשר אנו עובדים על הנושא יש לך מידע על שינוי אחד פשוט - 3 שורות של קוד להסיר במקום אחד כמו כן הנושא כאן הוא לא בגלל שינוי, אלא בגלל שאתה כועס כי אתה צריך לפתוח חדש תיקתק לבעיה חדשה (אתה לא התבקש לכתוב הודעה אלא חוט חדש). ובמקום כתבת כאן על נושא ישן מתנהג כמו ננטוש אותך, אחרי שסיפרת לנו להפסיק לעבוד על הנושא. מה גרם לי מבולבל בתחילת כי אני באמת לא הייתי בטוח שזה נושא ישנים עדיין או בגלל אחד חדש, כי אתה כותב כאן. אנא מקל לנקודה. אם אתם זקוקים לתמיכה בנושא זה - בבקשה לכתוב על מצב בפועל על חוט זה. אם יש לך בעיות עם משהו אחר - אנא חוט חדש פתוח כך נדע הבעיה היא באמת. אם יש לך בעיות עם vBSEO - זה לא חוט על זה. נא לפתוח אחד חדש. גם אם הבעיה היא משהו אחר למה אתה עדיין דבר זה ידרוש שינויים כלשהם vBET?

מקווה שאתה מחליט להשתמש התמיכה שלנו ולאפשר לנו לעשות vBET מתפקדת במלואה באתר שלך. מה נשמח מאוד:)

texans
30-07-11, 13:37
אני מוותר.

vBET
30-07-11, 13:46
אתה לא צריך. אנו מציעים לך תמיכה חינם יש vBET מתפקדת במלואה בפורום שלך:) עשינו את זה כל הזמן. פשוט לקבל את זה. כמובן שאנחנו לא יכולים להכריח אותך להשתמש תמיכה חינם שלנו יש vBET מתפקדת במלואה - זו החלטה שלך לקחת אותו או לסרב.

texans
30-07-11, 14:28
כפי שכבר אמרתי לך 10 פעמים עכשיו אין לי הזמן (השקיע מעל 30 שעות עכשיו במחירי הפסד ענק) ואני גם לא רוצה שיהיה גרסה modifed בכבדות של תוכנה זו כפי שהיא כאב ראש גדול כשזה מגיע זמן לעדכן אותו.

זה כאילו אני לא הצהירו כל החששות האלה שוב ושוב ושוב ושוב. אתה רק להקשיב למה לך מה לשמוע. אתה mod לא עובד עם 2 מתקנים בסיסיים אין לי זמן וטרחה עם "תמיכה" או תוכנה שונה בכבדות.

הוסף כי אתה שומע רק מה שנוח לך לא מבין הרבה אנגלית בסיסית שרק מוסיף הזמן הדרוש לעבוד איתך.

מחקת ציר הזמן שלי שוב אשר לא היו "דואר זבל או הונאה" כפי שאתה קורא לזה, רק העובדות בנושא זה.

... כן, אני גמרתי. אני מוותר. ניצחת! יש לך את הכסף שלי.

אם מישהו רוצה של רישיון unbranded זול רק לי PM.

vBET
30-07-11, 15:00
שים לב כי בעת שימוש חופשי תמיכה שלנו אתה לא צריך להשקיע כל הזמן - זה הצוות שלנו, אשר פותר את הבעיה. אז לקבל תמיכה חינם שלנו לא שאתה לא צריך להשקיע כל הזמן בנושא. כמו כן ברצוני להזכיר לך כי אתה לא צריך להוציא אותם 30 שעות - זה היה החלטה שלך, כי אתה מסרב התמיכה שלנו.

כמו כן אני מרגיש ראוי לכתוב שוב (בדיוק כתבתי את זה לפני, אבל נראה שלא לשים לב) כי לא ברור בשלב זה האם vBET ידרשו שינויים כלשהם, כי שינית את הסביבה שלך ועכשיו יש לך לחלוטין בעיה אחרת עם vBSEO - זה יכול להיות תצורה או שילוב הנושא. אז ברגע זה אנחנו אפילו לא ברור האם יש לך בעיה עם vBET עצמו או שזה בעיה ברמה אחרת. אנחנו לא יכולים להגיד את זה כי אתה מסרב התמיכה שלנו ורק לחזור כי יש לך קצת בעיה חדשה עם vBSEO, שאותו סירב לתאר בפורום ...

לנו להבין בבירור כל משפט שלך ולראות כל משפט שלנו. בבקשה לקבל את העובדה כי סירוב של תמיכה vBET אינם זכאים להחזר. נשמח לתמוך בך ולעשות vBET מתפקדת במלואה בפורום שלך:) אתה פשוט צריך לקבל את התמיכה שלנו. אנו מצטערים לשמוע כי אתה מעדיף שלא להשתמש התמיכה שלנו, עדיין זו החלטה שלך שגרם vBET לא עובד בצורה מושלמת על הפורום שבו יש לך תצורה יוצאת דופן אשר מעולם לא קרה לפני בפורומים הלקוחות שלנו.

כן 2 האחרונה שלך הודעות דואר זבל כללו SCAM - אתם כבר הודיעו על זה ואז אתה פשוט זבל הודעה הוסר שוב. ואתה נמסר שוב מדוע הוא הוסר. אם לא לבדוק PM שלך - הנה ההסבר כבר יש עם כתגובה להודעה שלך (עם ההודעה עצמה).

התשובה שלך כדי להסיר SPAM שלך + הודעה SCAM:

אני פשוט אומר את האמת מיכל. אני מצטער שזה לא נוח לך. אתה שואל כי אנשי vBSEO לאפשר דיון חופשי, אבל אתה לא תעשה את אותו הדבר. המממ.

שלנו לענות לטענות שלך שזה לא SPAM SCAM +:

זה שום דבר בלהיות convinient. אנא קראו את החוט כולו - כל מה שכתבת הוא נכלל כבר שם! איך אתה יכול גם לספר על לא להיות נוח אם אנחנו מאפשרים להישאר שם? אנחנו פשוט להנהן לאפשר שכפול - כל כפילות היא דואר זבל. אתה יודע את זה - יש לך בפורום מאז 2002.

כמו כן אין נכון רק - כתבת מידע כוזב על איך זה הולך. אני פשוט להזכיר לך את זה על ידי לענות PM הישן שבו אתה יכול לראות כי שינית את הסיסמה בטעות מתנצל על זה - זה לא היה כמו שכתבת שאתה כועס כי אתה לא רוצה שינויים - בשלב זה אין שינוי נעשה עדיין ! לא נאפשר לכתוב מידע כוזב. אני לא קורא את זה שקרים, כי אני מניח שאנשים רוצים כל דבר טוב, אז אני מניח שאתה פשוט עשה טעות כאן.

אני לא רואה את זה הולך לשום מקום. אם יש לך מה להוסיף אנא לא לחזור - הוא יוסר כדואר זבל. אם אתה רוצה להוסיף משהו חדש - נשמח לדעת מה זה מצב ממשי של הבעיה ותציע לך התמיכה שלנו:)

החוט הזה הוא על הבעיה עם / פורומים / דפי פורומים. אם יש לך מה להוסיף בנושא זה בבקשה לכתוב חופשי. אם אתה רק רוצה קצת רעש ציבורי - נא להפסיק. אנו גאים שאנו מציעים תמיכת הלקוחות שלנו בחינם. אנו גאים שאנו ca להציע אותו גם לך. אתה יכול לקבל vBET מתפקדת במלואה בפורום שלך אם אתה רוצה. אם אתה לא רוצה להשתמש התמיכה שלנו אנחנו לא יכולים להכריח אותך. ובכל זאת אנחנו לא יכולים החזר כי המשתמש החליט שלא צריך vBET מתפקדת במלואה ומסרבים התמיכה שלנו.

עכשיו כמו בעבר - אנו מציעים לך תמיכה חינם שלנו vBET מתפקדת במלואה בפורום שלך אשר לא נתמך עדיין תצורה (כי זה קורה בפעם הראשונה מאוד כי הלקוחות שלנו יש תצורה כזו). נשמח מאוד לתמוך בך:)

vBET
31-07-11, 13:14
נושא סגור בגלל הרבה זבל SCAM + לשנות את ההיסטוריה חוט המחבר עם הערות כמו:

***** הערה: למחוק הודעה שלי שוב. אם אתה הולך לקחת את הכסף שלי אתה הולך צריך לאסור אותי אם אתה לא רוצה אותי לכתוב את הצד שלי. ****

כדי חוט המחבר: אתה לא צריך להודיע לנו מוסר הודעה SCAM שלך - אנחנו יודעים את זה בצורה מושלמת, ואנחנו אפילו לכתוב לך כל הזמן לשים לב מבקש ממך להפסיק את מה שאתה עושה. שים לב כי יש לנו היסטוריה מלאה של מסרים PM שלנו. בכל פעם כאשר כתבת SCAM אנו שולחים אותך בחזרה PMS הישן שלך נותן הוכחות שאתה כותב מידע SCAM שווא אינו מותר. שוב - בבקשה להפסיק לעשות את זה. אנחנו בתא יודע איך זה היה, וכל האנשים יכולים לקרוא כאן דיון ציבורי שלנו.

אנחנו לא רוצים לאסור אותך. אתה לקוח שלנו. עדיין לא נאפשר הונאה או דואר זבל. נשמח לתמוך בך בנושא החדש שלך אם אתה מקבל את התמיכה שלנו. נשמח לעשות vBET מתפקדת במלואה בפורום שלך:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vBET translator 4.10.1