Прагляд поўнай версіі: Вырашанае Пераклад форум спасылкі паказвае памылкі 404
У мяне ў гэтым працэсе ўстаноўкі некалькі разоў, і цяпер я не магу здацца, каб выправіць гэтыя памылкі 404.
Праблема: Пераклад спасылкі форум ствараюць памылкі 404 (індэкс і ніткі URL-адрасоў, здаецца, працуюць)
URL: phoneforum.com / форум /
Дружалюбныя URL: я выкарыстоўваю рэжым Перапішыце Дружалюбныя URL - Canonical URL Строгае
vBet Галоўная: Форум Directorys / форумаў
Мой форум Htaccess наступная
# Аўтар: Мэт Азіі
# Версія 01/06
RewriteEngine On
Options + FollowSymLinks
RewriteBase / форумы /
# # # Гэта крыху дадатковай бяспекі і могуць быць выдаленыя
RewriteRule ^ ўключае /(.*) index.php
RewriteRule ^ VB /(.*) index.php
RewriteRule ^ пакеты /(.*) index.php
# # # Гэта рэальны ReWrite
RewriteRule архіў / index.php? / $ 2 & Language = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule index.php? мова = $ 1 [L, QSA]
RewriteRule $ 2? Мова = $ 1 [QSA]
RewriteRule ^ патокаў / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ старонку ([0-9] +) ?)) showthread.php? т = $ 1 & старонка = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ членаў / ([0-9] +) member.php? І = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ форумы / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ старонку ([0-9] +) ?)) forumdisplay.php? е = $ 1 & старонка = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ блогі / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ старонку ([0-9] +) ?)) blog.php? і = $ 1 & старонка = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ запісаў / ([0-9 ]+)(?:/?$|(?:-[^/]+))(?:/?$|(?:/ старонку ([0-9] +) ?)) entry.php? б = $ 1 & старонка = $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ спіс /([^/]*/)([ 0-9] +) list.php? Г = $ 1 $ 2 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ ўтрыманне /(.*) content.php? Г = $ 1 &% {QUERY_STRING}
RewriteRule ^ віджэт / Config / ([0-9] +) widget.php? Г = канфігурацыі / $ 1 &% {QUERY_STRING}
Любая ідэя, што я раблю няправільна?
TIA!
Як я бачу цяпер, што яна працуе добра. У Вас ёсць яшчэ пытанне ці гэта зафіксавана ўжо?
Калі ласка, скажыце вы па-ранейшаму маюць патрэбу ў дапамозе, і калі так, то пазначце адрас старонкі, дзе існуе праблема.
Дзякуй за адказ!
Не, ён па-ранейшаму не працуе належным чынам. Індэксную старонку і патокаў працы, але асобныя звёны форум няма.
Напрыклад: phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers
Адна рэч я заўважыў, у параўнанні з гэтага форуму ў тым, што мая фактычная спасылкі форум пераводзяцца які падтрымлівае гэты форум ангельску URL нават пры выкарыстанні не-ангельскага перакладу.
Я адчуваю, што гэта пытанне (я магу памыляцца), але я не ўпэўнены, як гэта змяніць.
Яшчэ раз дзякуй за адказ.
Напрыклад, вы далі, каб не існуючы кантэнт - гэта не працуе, нават калі не пераводзяцца:
phoneforum.com/forums/36-Canadiske-Wireless-Carriers
Я да гэтага часу не бачу праблемы - я быў там, і я бачу ўтрыманне перакладзена добра. Калі ласка, пакажыце мне адрас, дзе я магу бачыць гэта - той, які вы далі не існуе, таму ён не можа быць перакладзеная ...
Так, гэта праблема сапраўды.
Гэта катэгорыя па змаўчанні спасылкі ў форум па змаўчанні англійская гледжання:
phoneforum.com/forums/forums/36-Canadian-Wireless-Carriers
Я спасылкі, што адбываецца, калі яно перакладаецца. Фактычны URL спасылку атрымлівае пераклад, а і ў выніку 404.
phoneforum.com/forums/da/36-Canadiske-Wireless-Carriers
Спасылкі форум катэгорыі не працуюць, калі перакладаецца на любы мову з англійскай мовы. Усе яны вынік у 404 старонак памылак. Індэкс і ніткі працуюць у перакладзе, але толькі не спасылкі форум катэгорыі.
OK - цяпер я бачу праблемы. Гэта толькі для форуму URL не для патокаў - Я шукаў у неналежным месцы.
Я бачу прычыну пытанне спасылкі перанакіроўваюцца і 2-й / форумы / выдаляецца адтуль. Асяроддзе:
http://www.phoneforum.com/forums/pl/forums/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
Я перанакіраваны на:
www.phoneforum.com/forums/pl/36-Canadian-operatorów-bezprzewodowych
Я не ведаю, чаму гэта адбываецца так. Можа быць, у вас няправільная канфігурацыя vBET для форуму каталога. Ці мы можам паспрабаваць з устаноўкай трымаць каталогу для яе (не павінна быць неабходнасці). Калі ласка, PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP - Я праверу яго.
Дзякуючы Міхал:)
PM Далей
Як я ўжо пісаў вам учора прэм'ер-пытанне ў тым, што ў вас ёсць двайны / форумах у URL-адрасе. vBET выдаляе адзін з тых, таму што гэта ж, як ваш каталог форуму і vBET павінны гарантаваць, што код мовы будзе пасля яго. Так форум каталог выдаляецца, а затым дадаў яшчэ раз перад URL непасрэдна перад кодам мовы. Каб пазбегнуць гэтага і, каб вашыя спасылкі форум належным спароджаных вы павінны выкарыстоўваць гэта хутка выправіць пасля кожнага абнаўлення vBET (зараз гэта ўжо зроблена на вашым форуме):
1. Адкрыць / уваходзіць / vbenterprisetrasnlator_functions_url_tracking.php
2. Пошук па сайце:
if (0 === strpos($address, $vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir'].'/')) {
$address = substr($address, strlen($vbulletin->options['vbenterprisetranslator_forumdir']));
}
3. Выдаленне / каментаваць.
Гэта дазволіць вырашыць праблему з няправільным пакалення URL. Тым не менш у вас ёсць праблемы з перанакіраваннем. Я ўсё яшчэ працую над гэтым.
Любыя дэталі доступу адпраўкі не працуе больш - я не ў стане скончыць працу ... Калі ласка, PM адпаведныя дэталі доступу, так я змагу працягваць.
Як атрымаў інфармацыю прэм'ер-вы плануеце змяніць турыстам / форумы / форум спасылкі і не маюць патрэбы ў нашай падтрымцы прама цяпер. Я ўсталёўваю гэтую нітку, як вырашыць. Калі ў вас будзе тое ж пытанне пасля змены калі ласка, напішыце тут. У выпадку іншых пытанняў, калі ласка, адкрыйце адзін паток на адно пытанне.
Дакладна. Я не хачу мець пасекла версію гэтага мода (так, што я магу паспрабаваць знайсці іншую выправіць кожнае абнаўленне) для стандартнага VBulletin ўсталяваць, што здараецца, знаходзіцца ў каталогу / форумах. Як VBulletin стандартнай ўстаноўкі ў каталог / форум не падтрымліваецца па змаўчанні мод? Думаць, што я ўсталяваў "стабільны" версія удараў майго розуму.
Пасля цэлага тыдня назад і наперад, каб дабрацца да гэтага пункту я вырашыў паспрабаваць vbseo бо падобна, што гэта, здаецца, працуе добра з vbet. Няправільна!
Я выявіў, па меншай меры 3 памылкі пры стандартнай усталёўцы vbseo і даданне vbet на вяршыні. Я усталяваў адзін, пяройдучы па спасылцы на форум і яшчэ 2, якія з'яўляюцца адкрытымі.
Вам не здаецца, хочуць, каб дапамагчы мне з дапамогай PM. Замест гэтага я дабяруся да typeout кожны новы пытанне тут і чакаць дзень паміж кожным адказам, каб я мог атрымаць гэтыя фіксаваныя, а таксама. Між тым усе мае спасылкі ў Google перайсці на пустую старонку. Выдатна!
Вы разумееце, што кліент плаціць за мода і nonbranded ўзнос не хочаце марнаваць больш за 30 гадзін + і дзень паміж пытаннямі выправіць тое, што павінны быць стандартнымі, ці не так? Пытанне з тым, калі яна не працуе, мы выправім гэта выдатна, але ў такім тэмпе вы не ўлічваючы кошт вашага часу кліентаў. Гэты мод варта было мне так па-чартоўску шмат страт прадукцыйнасці на вяршыні $ 200 я заплаціў за гэта, што гэта робіць мяне хворым, - і я да гэтага часу не далей, чым я пачаў.
Ён упэўнены, здаецца, шмат "вырашыць" праблемы больш засмучаны з кліентаў здавацца і не адказаўшы на пытанне. Чаму вы думаеце, што гэта такое?
Адказ на першае пытанне быў ужо адправіць вам PM раней. Я не ведаю, чаму вы просіце яшчэ раз. Адказ той жа - гэта самы першы раз, калі наш кліент (і ў нас ёсць шмат кліентаў) маюць форуме у каталогу / форумах і дадаткова стварае яшчэ адзін віртуальны каталог / форумаў у URL, якія маюць / форумы / форум Гэта простае тлумачэнне, чаму не vBET гатовая прама цяпер, каб падтрымаць такую сітуацыю, і менавіта таму яго разрыву. vBET павінен прааналізаваць URL-адрасоў падчас трансляцыі, і ён выдаляе / форумаў пастаўленых перад вашай спасылкі паставіць там код мовы і дадаць / форум зноў у пярэдняй частцы URL. Становішча, як / форумы / форум вельмі незвычайна - у нас гэта ўпершыню. Я не магу даць вам іншы адказ на той жа пытанне, незалежна ад таго, колькі разоў яна будзе прапанавана - так вашая сітуацыя вельмі незвычайна.
Мы не ведаем, вашы праблемы з vBSEO - гэтая нітка пра іншае пытанне - калі ласка, адкрыйце новы струмень для новага выпуску, калі ён яшчэ існуе. Мы не ў стане дапамагчы з пытаннем мы не праінфармаваныя.
PM не выкарыстоўваецца для падтрымкі. Мы выкарыстоўваем PM для атрымання доступу да дадзеных. Падтрымка на форуме. На форуме мы можам кіраваць пытаннем тэмы, мы бачым поўную гісторыю пытання і пытанняў, якія даступныя для ўсяго калектыву нашага. Вы ведаеце, гэта ўжо. Выбачайце, але я не ўпэўнены, чаму мы абмяркоўваем тут у грамадскіх месцах. Чаму вы паведамляючы мне, што я папрасіў вас напісаць на форуме, а не прэм'ер. Я напісаў яе для вас - я ведаю гэта. Якая ваша мэта на гэтай пасадзе - вам патрэбна любая дапамогу ў гэтым пытанні? Калі так, калі ласка, апішыце. Калі няма розуму гэты - калі ласка, адкрыйце новы струмень для новага выпуску. Калі няма, то вялікая праблема:)
Звярніце ўвагу, што прасіў, каб мы перасталі займацца гэтай тэмай і напісаў, што вы зрабілі некалькі вялікіх змяненняў на вашым форуме. Так мы перастаем працаваць над гэтым так жа, як вы прасілі. Яна не матэр ці ёсць у вас BF ліцэнзію ці не - калі ў вас не было б яго і папрасіць, каб перастаць працаваць на пытанне, які мы слухалі вашу спытаць. Я не разумею кропку.
Калі ласка, прытрымвайцеся момант - якая дапамогу вам патрэбна?
Не адказалі ліквідацыі часта вырашаюцца пытанні (П. М.), аб якім нітка ўласнікамі не хвалюе так што тыя, застацца без адказу. У нас былі, нарэшце, 2 паведамленняў ад карыстальнікаў, якія ніколі не пісаў аб дапамозе толькі што напісалі, што яны выкарыстоўвалі старую версію vBET. Гэта залежыць толькі ад карыстача будзе ён зрабіў абнаўлення і выкарыстання памылка бясплатныя версіі ці выкарыстоўваць старыя.
Вы ведаеце маю праблему, і вы павінны разумець, мэтай посту. Незадаволенасць вашага прадукту.
Стандартнай ўстаноўкі ў тэчцы / форум не з'яўляецца незвычайным. Я чакаў вашага праграмнага забеспячэння для працы ў дадзенай сітуацыі. Я выкарыстаў VBulletin рэкамендуецца Htaccess які стварыў / форумы / форум URL структуры.
Стандартны vbseo ўсталяваць не з'яўляецца незвычайным. Я чакаў вашага праграмнага забеспячэння для працы ў дадзенай сітуацыі. Я, па меншай меры 3 асноўных памылак, якія прыводзяць да тысяч старонак, уключаючы пустыя кожная асобная старонка індэксуецца Google.
Я хацеў бы зварот калі ласка.
Сітуацыя, калі кліент адмаўляецца наша падтрымка не мае права на вяртанне.
Я не ведаю вашу праблему фактычнага стану - Вы сказалі нам, каб перастаць працаваць на пытанне, які ўжо часткова вырашана, таму што вы хацелі зробленыя вялікія змены на вашым форуме. Такім чынам, мы перастаць працаваць на ім. У гэты момант мне трэба ваша апісанне праблемы статусу і зялёнае святло, каб пачаць працаваць на ім. Я нават не ведаю, ён усё яшчэ той жа пытанне. Вы PM сёе-тое аб новай эмісіі пасля змены - мы не атрымалі якой-небудзь новы струмень адкрыты для новага выпуску. Калі ласка, адкрыйце новую тэму для новага выпуску і мы пачнем працаваць над гэтым.
Яшчэ раз, таму што вы не разумееце, пытанне прычыны. Гэта НЕ / форумы каталог віне - гэта вельмі добра. Наш уласны форум выкарыстоўвае падкаталог ў URL - вы можаце ўбачыць тут. vBET падтрымлівае падкаталог у форуме URL.
Ваша праблема ў тым, што ў вас ёсць двайны / форумы / форум, і гэта вельмі незвычайна. Гэта самы першы раз, калі мы бачым такую сітуацыю, і гэта патрабуе ад нас падтрымкі зрабілі яго работу ў адпаведнасці з вашым форумам. Гэтая праблема закранае толькі вашы Подфорумы старонак. Усе астатнія спасылкі (для разьбы і так далей) не маюць двайны / форумы / форум), і менавіта таму ўвесь ваш пераклад форум працуе выдатна, за выключэннем Подфорумы старонак. І вось чаму ваш форум мае патрэбу ў нашай падтрымцы, каб ён выдатна працуе ва ўсім свеце. Гэта вы адмаўляецеся нашай падтрымкі вы згодныя, каб гэтыя старонкі не перакладзеная. Калі вы хочаце перавесці гэта калі ласка, апішыце бягучы стан пытання і PM фактычныя дэталі доступу.
Гэтая тэма не пра абмяркоўваць вашы vbseo пытанне - мы не ведаем вашых vbseo пытанні. Мы працавалі тут пра іншае. Калі ласка, адкрыйце новую тэму для вашага пытання vbseo і мы будзем працаваць на ім. Мы не можам сказаць, чаму ў вас vbseo пытанне, ці не маючы інфармацыі аб ім. Мы не можам сказаць гэта пытанне інтэграцыі, налады пытанне, ці гэта не мае дачынення да vBET наогул. Мы таксама не можам вярнуць у сітуацыі, калі кліент заяўляе аб некаторых не апісана праблема, адмаўляючыся адкрыць новую тэму і апісаць яго. Адмова апісаць вашу праблему з новай тэмай вы адмаўляецеся прымаць нашу падтрымку. Калі ласка, адкрыйце новую тэму для новага пытання, і мы падтрымаем вас:) Спадзяюся, што гэта будзе вырашана хутка:)
Дазвольце мне зрабіць гэта ясна. Я НЕ ЖАДАЮ пасекла ВЕРСІЯ гэтага мода.
Гэта не тое, што я заплаціў за, ні я не маем унікальную сітуацыю. У мяне было два вельмі сітуацыях змаўчанні. Гэты прадукт не як рэкламуецца.
Я спытаюся яшчэ раз. Калі ласка, зварот мае грошы.
Невыкананне гэтага патрабавання прывядзе плацяжу.
Я сапраўды хачу выкарыстаць гэты прадукт, але, як я ўжо казаў, я не хачу пасекла версіі, каб зрабіць яго працу. Гэта не варта галаўнога болю, калі прыходзіць час абнавіць мой форум.
І я паўтару яшчэ раз - у вас вельмі незвычайная сітуацыя. Маючы падвойнае / форумы / форум гэта не тое, што вы бачыце ў кожным форуме. На самай справе ваш форум адзінае, якое мае такой рэчы, якую мы ведаем. Вось чаму гэтая сітуацыя патрабуе наша падтрымка, каб зрабіць яго цалкам функцыянальным, аб'явы, таму на дадзены момант vBET працуе на вашым форуме без перакладу суб-форумах старонках аб'яву ўсіх астатніх старонак пераводзяцца добра (толькі Подфорумы старонкі маюць падвойную / форумаў / форумаў у URL).
Мы прапануем Вам бясплатную падтрымку, каб зрабіць яго цалкам функцыянальным. Гэта ваш выбар, прымаць яго ці адмовіцца ад яго. Адмаўляючыся чым вырашыцца на vBET не цалкам функцыянальнай на вашым форуме. І мы не вяртаем, таму што карыстач вырашыў не поўны набор функцый vBET. Яна будзе цалкам функцыянальнай, калі вы прымаеце нашу падтрымку.
Калі вы сапраўды хочаце vBET працуе на Вашым форуме - проста прыміце нашу падтрымку і зробім яго цалкам працуе на Вашым форуме. Таксама мы вышлем вам намёкі аб змене вашага форуму налады і пазбавіцца ад двайных / форумы / форум форме URL (які сумленна выглядае вельмі, вельмі дзіўна). Вы сцвярджаеце, што вы хочаце мець vBET функцыянал на вашым форуме, але вы не жадаеце выкарыстоўваць нашу падтрымку і ігнараваць нашы парады. Гэта ваша рашэнне - мы не можам прымусіць вас выкарыстоўваць нашу падтрымку. Калі вы вырашыце вашы Подфорумы старонак не перакладаецца гэта да вас. Мы па-ранейшаму прапануем бясплатную падтрымку і цалкам функцыянальны vBET. Адмова ад нашай падтрымкі не могуць прэтэндаваць на вяртанне сродкаў.
Я выкладзены ідэальны графік, што тут адбылося Міхал і вам зручна выдаліў яго як спам. Існаваў ніякага спаму ў пошце Міхал.
Шыкоўны.
Існуе, відавочна, велізарны разрыў разумення мовы тут, якія я знаходжу вельмі іранічна.
Ўзламаны = Modified - Як і ў Я не хачу моцна мадыфікаваную версію гэтага скрыпту, як гэта занадта складана для абнаўлення.
Я нічога не сказаў пра вас ці каго-небудзь яшчэ ўзлом мой форум.
Існуе таксама праблема з вас, чытаючы тое, што зручна для вас і не звяртаючы ўвагі на астатніх. Няшчасная для вашых кліентаў.
Спадзяюся, вы зразумееце мой пост быў не спам, таму я дадам яго зноў ніжэй. ;)
Было СПАМ і жульніцтва, таму ён будзе выдалены. Вы проста паўтарылі ўсю інфармацыю, якія ўключаны ў гэтую нітку + напісаў ілжывую інфармацыю пра тое, як ён ідзе (калі ласка, паглядзіце нашы асабістыя паведамленні, калі вам трэба нагадаць, як гэта ідзе). Ні СПАМ ні SCAM не дазволены на гэтым форуме, і я не ведаю, які-небудзь форум, дзе адміністрацыя пагодзіцца на гэта.
Існаваў не патрабуе якіх-небудзь змяненняў у высокай vBET. Я думаю, вы атрымаеце ўсё гэта з прапорцыі. У той час, калі мы працавалі па гэтым пытанні вы атрымалі інфармацыю аб адным простая мадыфікацыя - 3 радкі кода, каб выдаліць ў адным месцы Таксама гаворка ідзе не з-за змен, а таму, што вы былі незадаволеныя тым, што вы павінны былі адкрываць новыя галачкай для новага выпуску (вы прасілі не пісаць у лічку, але з новай тэмай). І замест таго, каб вы напісалі тут, на старым струмені дзейнічаюць як мы адмаўляемся ад вас, пасля таго як сказалі нам, каб перастаць працаваць па гэтым пытанні. Што прымусіла мяне блытаюць ў пачатку, таму што я сапраўды не быў упэўнены, ён усё яшчэ старая праблема або з-за новай, таму што вы пісалі тут. Калі ласка, прытрымвайцеся кропкі. Калі вам патрэбна падтрымка з гэтай праблемай - напішыце аб сваім фактычным стане на гэтую тэму. Калі ў вас праблемы з чым-небудзь яшчэ - калі ласка, адкрыйце новы струмень для яго так, мы будзем ведаць, пытанне на самай справе. Калі ў Вас паўсталі праблемы з vBSEO - гэта не нітка пра гэта. Калі ласка, адкрыйце новы. Акрамя таго, калі пытанне што-то яшчэ, чаму ты да гэтага часу тое, што гэта запатрабуе якіх-небудзь мадыфікацый vBET?
Спадзяюся, што вы вырашыце выкарыстоўваць нашу падтрымку і дазваляюць зрабіць vBET поўнафункцыянальную на вашым сайце. Тое, што мы будзем вельмі рады:)
Вам не давядзецца. Мы прапануем Вам бясплатную падтрымку ў vBET поўнафункцыянальную на вашым форуме:) Мы рабілі гэта ўвесь час. Проста прыняць яго. Вядома, мы не можам прымусіць вас выкарыстоўваць нашу бясплатную падтрымку і vBET цалкам функцыянальным - гэта Ваша рашэнне прыняць яго ці адмовіцца.
Як я ўжо казаў вам у 10 разоў зараз у мяне няма TIME (інвеставала больш за 30 гадзін у цяперашні час і ў велізарных страт) і не хачу мець моцна дапрацаваную версію гэтага праграмнага забеспячэння, як гэта велізарная галаўны боль, калі гаворка ідзе час, каб абнавіць яго.
Гэта як калі б я не заявіў, кожная з гэтых праблем неаднаразова зноў і зноў. Вы толькі паслухайце, што вам, што трэба пачуць. Ты мод не працаваў з 2-х асноўных установак і я не паспеў клопатаў з Вашай "падтрымкі" або моцна зменены праграмным забеспячэннем.
Дадайце да гэтага Вы чуеце толькі тое, што зручна для вас і не разумею, шмат асноўных ангельску, і што толькі дадае час, неабходнае для працы з вамі.
Вы выдалілі мой тэрміны звыш, то не было ніякіх "спам або афёра", як вы гэта называеце, толькі факты па гэтым пытанні.
... Так, я зрабіў. Я здаюся. Вы выйгралі! У вас ёсць мае грошы.
Калі хто-небудзь хоча на танныя марачныя ліцэнзіі толькі PM мне.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што пры выкарыстанні нашай бясплатнай тэхнічнай падтрымкі вам не прыйдзецца ўкладваць сродкі ў любы час - гэта наш персанал, які вырашае гэтую праблему. Так што ён прыняў наша бясплатнай падтрымкі вам не прыйдзецца марнаваць час па гэтым пытанні. Таксама я хацеў бы нагадаць вам, што вы не павінны выдаткаваць гэтыя 30 гадзін - гэта было ваша рашэнне, таму што вы адмовіліся ў нашай падтрымцы.
Акрамя таго, я адчуваю, што дарэчы напісаць яшчэ раз (я толькі што напісаў гэта раней, але гэта, здаецца, не заўважыў), што не ясна, у гэты момант робіць vBET запатрабуе якіх-небудзь змяненняў, таму што вы змянілі сваё асяроддзе, і зараз вы цалкам Іншае пытанне, з vBSEO - гэта можа быць канфігурацыі або інтэграцыі пытання. Так што ў гэты момант мы нават не ясна, ці ёсць у вас праблемы з vBET сам або гэта пытанне на іншым узроўні. Мы не можам сказаць, таму што вы адмаўляецеся ад нашай падтрымкі і толькі паўтарыць, што ў вас ёсць некаторыя новыя праблемы з vBSEO, якія вы адмовіліся апісаць на форуме ...
Мы выдатна разумеем, кожнае прапанову вашага і паглядзець, кожнае прапанову нашых. Прыміце той факт, што адмова ад падтрымкі vBET не могуць прэтэндаваць на вяртанне сродкаў. Мы з задавальненнем падтрымаем Вас і зрабіць vBET поўнафункцыянальную на вашым форуме:) Вы проста павінны прыняць нашу падтрымку. Вельмі шкада гэта чуць, што вы не жадаеце выкарыстоўваць нашу падтрымку, да гэтага часу гэта ваша рашэнне, якое зрабіў vBET не працуе выдатна на вашым форуме, дзе ў вас ёсць незвычайная канфігурацыя якога ніколі не было на нашых кліентаў форумах.
Ды вашы апошнія 2 паведамленняў ўключаны СПАМ і SCAM - вы ўжо паведамлялася пра гэта, і тады вы проста спам выдаліць паведамленне. І вы паведамілі зноў, чаму ён быў выдалены. Калі вы не праверыць PM - вось тлумачэнне ў вас ужо ёсць з такой адказ на ваша паведамленне (з самага паведамленні).
Ваш адказ на выдаленне спаму + SCAM паведамленне:
Я проста кажу праўду Міхал. Мне шкада, што гэта не зручна для вас. Вы пытаецеся, што людзі ў vbseo дазволіць свабодную дыскусію, але вы не будзеце рабіць тое ж самае. Хм.
Наш адказ на вашы прэтэнзіі, што гэта не спам + SCAM:
Гэта нічога пра тое, зручна. Калі ласка, прачытайце ўсю нітка - усё, што напісаў яго ўжо ўключаны там! Як вы нават можаце сказаць пра не зручна, калі мы дазволім, каб застацца там? Мы проста ківок дазваляе дублявання - ЛЮБЫ дубляванне СПАМ. Вы ведаеце, гэта - у вас ёсць форум з 2002 года.
І няма толькі праўда - Вы напісалі ілжывую інфармацыю о, як яна ідзе. Я просты нагадаць вам гэта, адказваючы на стары PM, дзе можна ўбачыць, што вы змянілі пароль выпадкова і прыносіць свае выбачэнні за гэта - яна не была, як вы пісалі, што ты быў злуе, таму што вы не хацелі зменаў - у гэты час ніякіх зменаў было зроблена яшчэ ! Мы не дазволім, каб напісаць ілжывую інфармацыю. Я не называю гэта хлусня, таму што я мяркую, кожны народ хоча што-тое добрае, таму я мяркую, што вы проста зрабілі памылку тут.
Я не бачу, яна ідзе куды-небудзь. Калі вам няма чаго дадаць, калі ласка, не паўтару - яно будзе выдалена як спам. Калі вы хочаце дадаць што-нешта новае - мы будзем рады даведацца, што гэта фактычнае стан пытання і прапанаваць вам нашу падтрымку:)
Гэтая тэма аб вашай праблеме з / форумы / форум старонак. Калі ў Вас ёсць што дадаць па гэтым пытанні пішыце бясплатна. Калі вы проста хочаце, каб зрабілі некаторыя грамадскія шуму - калі ласка, спыніцеся. Мы ганарымся, што мы прапануем нашым кліентам бясплатную падтрымку. Мы ганарымся тым, што каля прапанаваць яго і Вам. Вы можаце мець vBET поўнафункцыянальную на вашым форуме, калі хочаце. Калі вы не жадаеце выкарыстоўваць нашу падтрымку, мы не можам прымусіць вас. Тым не менш мы не можам вярнуць, таму што карыстач вырашыў, каб не мець поўнафункцыянальны vBET і адмовіцца ад нашай падтрымкі.
Як цяпер, як раней - мы прапануем Вам нашу бясплатную падтрымку і цалкам функцыянальны vBET на вашым форуме, які не падтрымліваецца ў сапраўдны момант канфігурацыя (таму што гэта адбываецца ў самы першы раз, што наш кліент такой канфігурацыі). Мы будзем вельмі радыя падтрымаць вас:)
Тэма зачынена з-за шмат спаму і махлярства + змены нітка гісторыю аўтар адзначае, як:
***** Заўвага: Вы выдалілі маё паведамленне яшчэ раз. Калі вы збіраецеся ўзяць мае грошы, якія вы будзеце мець, каб забараніць мне, калі вы не хочаце, каб я адправіў мой бок. ****
Каб нітка аўтара: вы не павінны паведаміць нам, што мы выдалілі паведамленне SCAM - мы ведаем гэта выдатна, і мы нават пісаць табе кожны раз запіску з просьбай, каб вы перасталі, што вы робіце. Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы маем поўную гісторыю нашых паведамленняў PM. Кожны раз, калі вы напісалі SCAM мы пасылаем вам таму вашы старыя прэм'ераў дае доказы таго, што вы пішаце ілжывай інфармацыі і махлярства не дапускаецца. Яшчэ раз - калі ласка, спыніце гэта рабіць. Мы стэндзе ведаю, як гэта было і ўсе людзі могуць прачытаць тут наша грамадскае абмеркаванне.
Мы не хочам, каб забараніць вам. Вы наш кліент. Тым не менш мы не дазволім, каб SCAM ні СПАМ. Мы з задавальненнем падтрымаем Вас з Вашым новым пытаннем, калі вы прымаеце нашу падтрымку. Мы з задавальненнем робяць vBET поўнафункцыянальную на вашым форуме:)
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):