מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר האתר עבר שרת חדש לא יעבוד

bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
העברתי את האתר שלי לשרת חדש בפורום Doesn't Load עם VBET און, עובד מצוין רק אחרי שאני להשבית תוסף והסרה מ. htaccess, מוזר אבל admincp עובד גם עם תוסף על, דבר נוסף יש לי גרסה חופשית מותקן בשרת אחר באותו אתר זה עובד בלי בעיה: (

vBET
12-12-09, 16:28
נא לדייק יותר - מה זה אומר לא עובד? האם יש לך דף ריק? האם יש לך דפים ריקים במקום טקסט? האם אתה רואה שום הודעת שגיאה או לקבל כזה בדואר? מה קורה?

גם לאחר שינוי שרת אנא ודא כי אתה מתאים לכל הדרישות בסביבה חדשה: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
אתר פשוט ממשיך לטעון: (, זה לא קורה רק עם הגרסה החינמית לגרסה בתשלום, אני התקנתי suphp בשרת היא הסיבה?

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
כפול פוסט מצטער

vBET
13-12-09, 20:01
אתר פשוט ממשיך לטעון: (, זה לא קורה רק עם הגרסה החינמית לגרסה בתשלום, אני התקנתי suphp בשרת היא הסיבה?

אנחנו לא מודעים על בעיות בין vBET ו suphp.

אתה יכול לנסות שוב עומס קבצים vBET ושוב מוצר לייבא קובץ? אולי על שרת Apache חדש מתבלבלים;)

אנא PM אותי כתובת לפורום שלך ופרטים גישה FTP ו-CP Admin. אני אבדוק מה קורה שם.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET 4.10.1