PDA

View Full Version: Lahendatud Kolis New Server Saidi harjumus tööd

bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
Kolisin oma saidi uue serveri ja foorumi doesnt Load koos VBET, vaid see toimib trahvi pärast saan keelata plugin ja eemalda sisu. htaccess, kummaline, kuid admincp toimib hästi plugin on, teine asi mul on tasuta versiooni installitud teises kohas samas serveris see toimib ilma küsimus: (

vBET
12-12-09, 16:28
Palun täpsemalt - mida see tähendab ei tööta? Kas teil on tühja lehe? Kas teil on tühjad lehed teksti asemel? Kas te näete ühtegi veateadet või saada sellisena posti teel? Mis juhtub?

Ka pärast muutuvad server palun veenduge, et sobib kõikidele nõuetele uues keskkonnas: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
sait lihtsalt hoiab peale: (, seda ei juhtu tasuta versioon ainult tasulise versiooni, mul on suphp installitud server on, et miks?

bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
topelt post sorry

vBET
13-12-09, 20:01
sait lihtsalt hoiab peale: (, seda ei juhtu tasuta versioon ainult tasulise versiooni, mul on suphp installitud server on, et miks?

Me ei ole teadlik mingeid küsimusi vahel vBET ja suphp.

Kas üritate ülekoormus taas vBET faile ja jälle import toote file? Võib-olla on uus server Apache segane;)

Palun PM mulle URL oma foorum ja juurdepääsu üksikasjad FTP ja Admin AP. Ma kontrollida, mis toimub seal.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations delivered by vBET 4.10.1