View Full Version: Решени Преместен на нов сървър на сайта няма да работят
bhanuprasad1981
12-12-09, 09:11
аз движа сайт на нов сървър и, Форум Doesn't Заредете с VBET На, работи само глоба, след като деактивирате плъгин и премахване на съдържание от. Htaccess, странно, но admincp работи добре с плъгин, Друго нещо, което има безплатна версия, инсталиран на същия сървър друг сайт то работи без проблем: (
Моля, бъдете по-точно - какво означава да не работи? Имате ли празна страница? Имате ли празни страници вместо текст? Виждате ли всяко съобщение за грешка или да получите такъв в поща? Какво се случва?
Също така след смяна на сървъра, моля уверете се, че ви пасват на всички изисквания в нова среда: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:09
сайт просто продължава натоварване: (, това не се случи с безплатната версия само платената версия, аз имам suphp инсталиран на сървър е, че причината?
bhanuprasad1981
12-12-09, 18:10
Двоен пост съжалявам
сайт просто продължава натоварване: (, това не се случи с безплатната версия само платената версия, аз имам suphp инсталиран на сървър е, че причината?
Ние не сме наясно за всички въпроси между vBET и suphp.
Може да се опитате да се претоварвайте отново vBET файлове и отново файла внос на продукт? Може би на нов сървър Apache се бърка;)
Моля, PM мен URL за вашия нов форум и детайли за достъп до FTP и Admin CP. Аз ще провери какво става там.
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):