מחשב כף יד

צפה בגרסא המלאה: נפתר הודעת שגיאה כאשר תרגום - עזרה?

cactusjack
06-12-09, 17:25
היי,

אני מקווה שמישהו יכול לעזור.

אני מנסה להתקין vBET (הגרסה החינמית העדכנית ביותר מ vbulletin.org, 2.35) בפורום שלי, אבל כל פעם שאני מנסה לתרגם דף, אני מקבל את ההודעה:

שגיאה חמורה: Call לתפקד מוגדר: iconv () ב / home / <forumname> / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php בקו 258

ניסיתי את הפעולות הבאות:
1. שיניתי את השפה בפורום שלי לאנגלית
2. ניסיתי עם ובלי, google API מפתח
3. אני כבר יצר קשר עם חברת אירוח שלי, והם מבטיחים לי CURL ו IconV מותקנים ופועלים.
4. ניסיתי לבצע את הפעולות שלאחר מס '4 של שאלות ותשובות, אבל זה לא מחזיר כלום.

האם יש עזרה אתה יכול להציע? אני משתמש ב vBulletin 3.8.4

vBET
10-12-09, 21:54
אתה צריך להתקין ICONV ב-PHP שלך - זו התשובה תמצאו גם ב http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

cactusjack
11-12-09, 00:20
תודה על התשובה, אני מעריך את זה.

עשיתי לדבר חברת אירוח שלי אחרי שקראתי את הקטע הזה של שאלות נפוצות, כמו שאמרתי בהודעה המקורית שלי, והם הבטיחו לי IconV הותקן. אני אנסה לדבר איתם שוב אף.

vBET
11-12-09, 01:12
כפי שניתן לראות בבירור בהודעת השגיאה שלך:
בקריאה לפונקציה מוגדר: iconv ()

אתה לא צריך iconv מותקן. במקום לדון איתם - פשוט לתת להם קישור לדף שבו הם יראו כי iconv אינה זמינה עבור הפורום.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vB Enterprise Translator 4.10.1