PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno Chybové hlášení při překladu - pomoct?

cactusjack
06-12-09, 17:25
Dobrý den,

Doufám, že někdo může pomoci.

Snažím se nainstalovat vBET (zdarma nejnovější verzi z vbulletin.org, 2.35) na svém fóru, ale kdykoliv se pokusím přeložit stránku, dostanu zprávu:

Fatal error: Call to undefined function: iconv () in / home / <forumname> / public_html / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 258

Zkusil jsem následující:
1. Změnil jsem forum jazyk na angličtinu
2. Snažil jsem se, a aniž by se Google API klíč
3. Jsem kontaktoval mého hostingu, a oni mě ujišťují, že oblouček a iconv jsou nainstalovány a pracují.
4. Snažil jsem se tyto kroky příspěvek # 4 z FAQ, ale nic nevrací.

Je nějaká pomoc, můžete nabídnout? Já používám phpBB 3.8.4

vBET
10-12-09, 21:54
Musíte nainstalovat iconv v php - tato odpověď najdete také v http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html # post7

cactusjack
11-12-09, 00:20
Díky za odpověď, vážím si ho.

Já jsem mluvil k mému hostitelské společnosti, že po přečtení trochu FAQ, jak jsem řekl ve své původní místo, a ujistil mě, že byl nainstalován iconv. Pokusím se mluvit k nim znovu ačkoli.

vBET
11-12-09, 01:12
Jak můžete jasně vidět v chybová zpráva:
Call to undefined function: iconv ()

Nemáte nainstalován iconv. Místo toho, aby diskutoval s nimi - Dejte jim odkaz na stránku, na které budou vidět, že iconv není k dispozici fórum.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1