PDA

مشاهده نسخه کامل : حل پیام خطا در هنگام ترجمه -- هر گونه کمک؟

cactusjack
06-12-09, 17:25
سلام ،

من امیدوارم که کسی می تواند کمک به کند.

من از تلاش برای نصب در فروم من فعال تصدی (رایگان آخرین نسخه از vbulletin.org ، 2.35) ، اما هر زمان که من سعی می کنم برای ترجمه یک صفحه ، پیام را دریافت کنم :

خطای مهلک : فراخوان به تابع تعریف نشده : iconv () در / صفحه اصلی / <forumname>/ public_html / را / vbenterprisetranslator_functions.php در خط 258 را شامل

من سعی کردم به شرح زیر :
1. من زبان انجمن من به انگلیسی تغییر
2. من با تلاش و بدون کلید API گوگل
3. من تماس با میزبانی شرکت ، من و آنها به من اطمینان می دهم که برگشته و IconV نصب و کار است.
4. پس از مراحل در پست # 4 از پرسش و پاسخ تلاش کرده اند ، اما آن را ندارد هر چیزی را بر نمی گرداند.

آیا به شما کمک کند می تواند ارائه دهد؟ من با استفاده از اصلی 3.8.4

vBET
10-12-09, 21:54
شما نیاز به نصب ICONV در پی اچ پی -- این پاسخ همچنین شما می خواهد در http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/troubleshooting/6-faq.html پیدا # post7

cactusjack
11-12-09, 00:20
برای پاسخ ، قدردان آن هستم.

من صحبت می کنند به شرکت میزبانی وب پس از خواندن آن کمی از پرسش و پاسخ ، که من در پست اصلی من گفت ، و آنها به من اطمینان داد که IconV نصب شده بود. من سعی کنید صحبت کردن با آنها را دوباره گرچه.

vBET
11-12-09, 01:12
همانطور که شما به وضوح می توانید در پیام خطا خود را ببینید :
تماس با تعریف نشده تابع : iconv ()

شما لازم نیست iconv نصب شده است. به جای بحث با آنها -- فقط آنها را به دادن لینک به صفحه که بر روی آنها خواهید دید که iconv برای انجمن خود را در دسترس نیست.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations made by vBET 4.10.1