contemptx
12-01-11, 19:55
היי,
אני כבר משתמש vBET עבור מתישהו עכשיו, הכל עובד היטב,
עם זאת לאחרונה בשל רמות תנועה מוגברת, vBet היא באמצעות 2-300 חיבורים יוצאת,
זה גורם שאילתות איטי הרבה להתנהל, כמו גם גרימת apache להכות המספר המרבי של האשכולות.
מה מוגדר כעת 256 (שאמור לטפל בקלות משהו כמו 10 מיליון כניסות ליום, התנועה שלי לא כל כך גבוהה).
האתר שלי הוא: cardshare.tv
יש לי שרת מספיק חזק (כפול ליבה מרובעת, 24gig האיל וכו '.)
העומס על השרת הוא נמוך מאוד, ולכן לא שלה בעיה לטעון בנושא.
Im ריצה vBulletin 3.8.x
יש לי אפשרו גם מטמון אורח מלא & מותקן במקרים מטמון אחרים כגון vb לייעל & memcache מופעלת.
-
היי, בעקבות הודעה על מ הקודמים שלי,
שמתי לב רק שיש שגיאה vBet כלים -> מנקה מטמון ב admincp.
אני חושב שזה קשור התסריט או לא מזהה לי את השם admin / mod דירקטורים (למשל מקודד קשה) או שהם הרשאות?
אזהרה: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' ד קוד בקו 9
שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home / cardsh / public_html / בפורום / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') ב home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php / (1933): eval ()' קוד ד בקו 9
יש לי גם נכים מטמון אורח מלא כרגע זה נראה קשה לעשות יותר טוב.
אני כבר משתמש vBET עבור מתישהו עכשיו, הכל עובד היטב,
עם זאת לאחרונה בשל רמות תנועה מוגברת, vBet היא באמצעות 2-300 חיבורים יוצאת,
זה גורם שאילתות איטי הרבה להתנהל, כמו גם גרימת apache להכות המספר המרבי של האשכולות.
מה מוגדר כעת 256 (שאמור לטפל בקלות משהו כמו 10 מיליון כניסות ליום, התנועה שלי לא כל כך גבוהה).
האתר שלי הוא: cardshare.tv
יש לי שרת מספיק חזק (כפול ליבה מרובעת, 24gig האיל וכו '.)
העומס על השרת הוא נמוך מאוד, ולכן לא שלה בעיה לטעון בנושא.
Im ריצה vBulletin 3.8.x
יש לי אפשרו גם מטמון אורח מלא & מותקן במקרים מטמון אחרים כגון vb לייעל & memcache מופעלת.
-
היי, בעקבות הודעה על מ הקודמים שלי,
שמתי לב רק שיש שגיאה vBet כלים -> מנקה מטמון ב admincp.
אני חושב שזה קשור התסריט או לא מזהה לי את השם admin / mod דירקטורים (למשל מקודד קשה) או שהם הרשאות?
אזהרה: require_once ([path] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require-פעם]: לא הצליחה לפתוח את זרימת הנתונים: אין כזה קובץ או ספרייה ב [path] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' ד קוד בקו 9
שגיאה חמורה: require_once () [function.require]: נכשל בפתיחת נדרש "/ home / cardsh / public_html / בפורום / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php '(include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') ב home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php / (1933): eval ()' קוד ד בקו 9
יש לי גם נכים מטמון אורח מלא כרגע זה נראה קשה לעשות יותר טוב.