PDA

Zobrazit plnou verzi: Vyřešeno vBET problémy - pomalé dotazy / Apache nitě.

contemptx
12-01-11, 19:55
Dobrý den,

Byl jsem pomocí vBET iv budoucnosti, a všechno funguje dobře,

Nicméně v poslední době kvůli zvýšenému provozu úrovni, vBet používá 2 - 300 odchozí připojení,

To způsobuje mnoho pomalých dotazů bude provozovat, stejně jako Apache, což může narazit na maximální počet vláken.

Která je v současnosti nastavena na 256 (která by měla snadno zvládnout něco jako 10 milionů návštěv denně a můj provoz není tak vysoký).

Moje stránky: cardshare.tv

Mám dost silný server (dual quad core, 24gig ram atd..)

Zatížení serveru, je velmi nízká, a proto není jeho náklad související otázky.

Im běh vBulletin 3.8.x

Také jsem umožnil plné hostů vyrovnávací paměti a nainstalovány jiné vyrovnávací případech, jako je VB Optimalizační & povoleno memcache.

-

Dobrý den, v návaznosti na můj předchozí zprávu,

Právě jsem si všiml, že je chyba v vBet Nástroje -> Cache Cleaner v admincp.

Myslím, že to souvisí s skriptu buď nezjistil jsem přejmenoval admin / mod režisérů (např. pevně určeno), nebo jsou oprávnění?

Warning: require_once ([cesta] / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php) [function.require]: failed to open stream: Žádný takový soubor nebo adresář v [cesta] / Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval () ' d code on line 9

Fatal error: require_once () [function.require]: Failed opening vyžaduje '/ home / cardsh / public_html / forum / admincp / vbenterprisetranslator_cachecleaner.php' (include_path ='.:/ usr / lib / php: / usr / local / lib / php ') in / home/cardsh/public_html/forum/Q96EHJY5xuVvtbN4m8fD/misc.php (1933): eval ()' d code on line 9

Také jsem plně zdravotně postižené hosty vyrovnávací paměti, jak v současné době se zdá, že je těžké dělat více než dobré.

contemptx
13-01-11, 00:19
Update:

Se mi podařilo optimalizovat stránky a instaloval několik věcí, které se rectifyed věci, tak to běží dobře.

Nicméně uvedené chybová zpráva na pevný kódované cestu chyba stále existuje.

Také si myslím, že možná pomalé dotazy by snad být optimalizována v budoucnu.

mario06
13-01-11, 07:04
Stačí vypnout vBET a znovu nastavit server, aby vbet pryč na pár dní a uvidíme, jestli vaše fórum je rychlejší.

kamilkurczak
13-01-11, 11:17
Mám seznam tipů pro - zkontrolujte, že: http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/general-discussions/243-vbet-performance.html

A co to druhé číslo? Nemohu reprodukovat na své zkušební forum, takže můžete vysvětlit, co bych měl změnit (anme na folrum / složky, atd.?)

contemptx
13-01-11, 21:05
Admincp a modcp názvy složek a v config.php

kamilkurczak
14-01-11, 10:06
OK, tak budu testovat to dnes zkusím udělat nějaké závěry. Díky

kamilkurczak
14-01-11, 12:00
Používáte admincp forder s jiným názvem, nebo ne? Změnili jste název této složky pouze v config.php nebo jméno skutečného složky taky?
Pokud ano - zkuste zkopírovat všechny soubory z vBET upload / admincp složky do nové složky.

contemptx
19-01-11, 11:00
Ano, je admincp názvem něco jako: HGUYFhghg78556FJF
To byla aktualizována v config.php

Také jsem se ujistit nahrát nějaký vBet soubory v / admincp šel do přejmenoval admincp složky.

Můj admincp složky byl změněn před instalací vBet.

kamilkurczak
19-01-11, 11:06
tak prosím zkuste toto řešení - http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/bug-reporting/1354-cachecleaner.html # post6876
Nyní by mělo fungovat:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations supported by vBET 4.10.1