Fontos: Ez az oldal cookie-kat használ (cookies). A weboldal használatával kikapcsolása nélkül sütik a böngészőben, azt jelenti, hogy egyetért a használat.
Vásároljon most! Jellemzők Letöltések

Keress velünk!

Ha azt szeretné, hogy kezdj el pénzt keresni a pénzt a vBET csatlakoznak a Affiliate Program.
Oldal 4 A 5 FirstElső ... 2345 UtolsóLast
Eredmények 31 a 40 A 50

Téma: Üzenet a honlap szerkesztőjét nem megfelelő eszközök tekintetében jelen-helyettes címkék

Tiltott

Végrehajtás keretén belül, a horog dugó rendje változik. Végrehajtási sorrend nem a sorrendet a horgok. A vizsgálati fórumon ez a horog van működő illően. vB engedély birtokol nincs határidő, így a frissítés. A verzió vB már régen elavult, ezért javasoljuk, hogy frissítés végrehajtása. Azt hiszem, hogy ez megoldja a problémát, ha ez nem működik, majd megnézzük tovább.

Senior tag

így a 4.2 a végrehajtás sorrendjében, a parse_templates horog más?

4.2 Sajnos frissítése egy óriási feladat, mint ez szünet több más addons, amit én használ.

Senior tag

Én kockás a class_bootstrap.php és a parse_templates horog ugyanazon a helyen, a fájl 4.1.12 és a 4.2.2. Mi okozza a problémát, horog és végrehajtó túl korai középkornak?

Tiltott

Támogatjuk a legújabb és a vBET igazodik a legújabb verzióra. Minden változat tartalmaz sok változást. Ha a frissítés, és még mindig van ez a probléma akkor leszünk szívesen segít Önnek.

Senior tag

Nem vagyok gonna frissítés vbulletin, és kiad rengeteg időt csinálás tehát, ha tudom, hogy hogy frissítése fogja megoldani a kérdést a zászlók. Azt mondta, hogy "gondol" ez megoldja a problémát. Szükségem van egy megerősítés-on pontosan mi okozza a problémát, és, hogy fogja megoldani a kérdést.

Tiltott

Támogatjuk a legutolsó változat. VB4 egy életidő engedély, tehát legyen szíves csinál korszerűsíteni. Ha a kérdés marad, akkor tudunk segíteni, mert most úgy tűnik, hogy a hiba a régi, nem támogatott változat.

Senior tag

Quote Eredetileg írta: Marcin Kalak View Post
    Támogatjuk a legutolsó változat. VB4 egy életidő engedély, tehát legyen szíves csinál korszerűsíteni. Ha a kérdés marad, akkor tudunk segíteni, mert most úgy tűnik, hogy a hiba a régi, nem támogatott változat.
    Oké lehet mondani mi baj a régi változat?

Michał Podbielski (vBET személyzet) vBET's Avatar

Quote Eredetileg írta: tavenger5 View Post
    Oké lehet mondani mi baj a régi változat?
    Ez a régi és különbözött, hogy új, és nem támogatott, mert vBET4.x van baldachin-ra legújabb vB4. Mikor lesz a legújabb vB4, és lesz a probléma továbbra is fennáll szívesen segítünk.
    Ebben a pillanatban is azt feltételezi, hogy nincs semmi baja a kibocsátás óta vBET nem reprodukálható legújabb Vb változat.
    VBET4.x van nincs programhiba - csak használ ez nem kompatibilis a régi vB4 változat. Rossz üzemanyag rossz motor - szolgáltatási probléma, csak rossz kérdés segítségével.

Frissítsen vB4 legújabb vB4.

Ha nincs hiba a támogatott Vb, majd ezt a kérdést, mivel nincs probléma, hogy csak a rossz szokások vBET, és már van megoldás.

Marcin - kérjük zárja be a jegyet, ha nem lesz nem új bemenet a következő néhány nap (bug létezik, a legújabb vB4).

Már adtunk a támogatást - ha nem szeretné használni az Ön választása. Tiszteletben tartjuk az ügyfeleink - is tiszteletben tartják, hogy inkább, hogy a kérdés a támogatás, amelyet már kapott helyett.
    Ez nem egy chat-szobában, és munkatársaink zárja be ezt a jegyet, mivel megoldás már adott, és a most már megerősítést, hogy a legújabb vB4, minden rendben.

Köszönet részére-a bemenet.
    Remélem, hogy úgy dönt, hogy használja a támogatást volt kérdezés részére.
    Ez nem - még mindig köszönet részére azzal, hogy nincs hozzá, ezen a területen, amíg a támogatás, ahelyett, hogy ismételje meg az idő, hogy akar-támogatás, és nem használ ez ha ez adott.

Marcin továbbra is támogatja ezt a jegyet a következő napokban, és válaszoljon, csak mikor mi lesz a visszajelzést, hogy a (támogatott) vB4 legújabb kiadása is létezik. Ha nem akkor az lezárásra kerül.
    Utoljára szerkesztette vBET; 05-12-13 -on 00:25.

Senior tag

Nem vagyok kérdezés ön-hoz erősít a probléma egy nem támogatott változat-ból vBulletin. Én kértem, hogy mondja meg, hol van a hiba, és Győződjön meg arról hogy annyira, sőt, egy probléma-val 4.1.12 Én tud erősít ez. Már csak azt mondta nekem, hogy lehet, hogy lehet egy probléma-val 4.1.12. Vennem kell tudom hogy egy probléma, mielőtt megyek az utamból, vBulletin frissítés.

Ahogy említettük, nem fogok menni végig a baj, ha nem kell a vbulletin frissítés. Fog kerülni nekem egy jelentős mennyiségű időt és pénzt, hogy frissítse a többi egyéni mod. A logika megbízólevél részére az én-m telek van. Meg kell könnyű érted-hoz mondja meg hogyan mi van haladó rossz-val a parse_templates horog. Például, x fájl a különbség a 4.1.12. és 4.2.2. Vagy parse_templates kell végrehajtani, mielőtt x a horog.

Elegem van a termék-a kezdetektől, és én csak az én-m engedély megújult. Azt várná, hogy ön bánna egy régóta ügyfél-val egy kicsit több tiszteletet.

Újra minden amire szükségem van, hangsúlyozni kell a helyes irányba. Nem kérdezem, hogy átírják a teljes mod-hoz dolgozik-val 4.1.12. Őszintén szólva nem hiszem, ez egy abszurd kérelmet, különösen figyelembe véve, én vagyok a sok idővel ezelőtt ügyfél.
    Utoljára szerkesztette tavenger5; 05-12-13 -on 20:32.

Tiltott

A termék már alkalmazkodott a legutolsó változat-ból vB, lehetetlen, alkalmazkodni a termék összes verziójára.

Oldal 4 A 5 FirstElső ... 2345 UtolsóLast

A téma címkéi

Hozzászólás szabályai

• Ön nem indíthatsz új témákat
  • Ön nem post válaszok
  • Ön nem csatolhatsz
  • Ön nem módosíthatod a hozzászólásaidat
  •