Svarbus: Šis puslapis naudoja slapukus (cookies). Naudojant šią svetainę neišjungiant slapukus naršyklėje, reiškia, kad jūs sutinkate naudoti.
Pirkti dabar! Savybės Siuntiniai

Uždirbti su mumis!

Jei norite pradėti uždirbti pinigus su vBET prisijungti prie Partnerių programa.
Pradžia 45 FirstPirmas ... 2345 PaskutinisLast
Rezultatai 31 į 4050

Tema: Žinia iš webmasteris įrankiai dėl neteisingos rel-atsarginius žymenys

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Užsakymo vykdymo tvarkos pakeitimus, papildiniai pagal kablys. Nurodymo vykdymo tvarkos keitimas kabliukais. Dėl mūsų bandymo forumas veikia tinkamai. Šį kablys Vb licencijos neturi laiko limito, todėl Jūs galite atnaujinti. Jūsų versija Vb jau seniai, todėl rekomenduoju vykdymo atnaujinimą. Manau, kad jis išspręs šį klausimą, jei tai neveikia tada pažvelgti dar toliau.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

taip pagal 4.2 vykdymo tvarka parse_templates kablio skiriasi?

Deja atnaujinti į 4.2 yra didžiulę užduotį, kaip jis būtų nutraukti keletą kitų addons, kad aš naudoju.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš patikrinti class_bootstrap.php ir parse_templates kablys yra toje pačioje vietoje byloje 4.1.12 ir 4.2.2. Ar galite parengti apie kas sukelia kad kablys ir jį vykdyti per anksti problema?

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Mes remiame naujausias versijas ir vBET pritaikyta naujausią versiją. Kiekviena versija yra daug pakeitimų. Jei norite atnaujinti, o jūs vis dar šiuo klausimu tuomet mielai jums padėti.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Aš neketinu atnaujinti vbulletin, ir praleisti daug laiko tai padaryti, jei aš žinau, kad atnaujinimas bus išspręsti šią problemą su vėliavomis. Sakėte, kad jūs ", kad" jis bus išspręsti šią problemą. Aš reikalingas patvirtinimas dėl tiksliai kas sukelia problemą ir kad ji bus išspręsti šią problemą.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Mes remti naujausia versija. Vb4 yra gyvenime licenciją, todėl prašome atnaujinti. Jei problema išliks tada mes galime padėti, nes dabar atrodo, kad kaltę, senas, nepalaikomą versiją.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Mes remti naujausia versija. Vb4 yra gyvenime licenciją, todėl prašome atnaujinti. Jei problema išliks tada mes galime padėti, nes dabar atrodo, kad kaltę, senas, nepalaikomą versiją.
    Gerai, gal pasakysite kas vyksta negerai su sena versija?

Michal Podbielski (vBET Personalas) vBET's Avatar
    Prisiregistravo
    Aug 2009

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Gerai, gal pasakysite kas vyksta negerai su sena versija?
    Tai senas ir skyrėsi, kad naujas, ir nepalaikomas, nes vBET4.x yra išbandyti naujausias vB4 versija. Kai jūs turite naujausias vB4 versija ir problema bus vis dar egzistuoja, mes mielai jums padėti.
    Šiuo metu galime manyti, jog tai nėra nieko bloga vBET nuo emisijos negalima atkurti dėl naujausių Vb versija.
    Nėra jokių klaidų vBET4.x -, tik naudojamas nesuderinamas senas vB4 versija. Blogo kuro neteisinga variklio - ne skundams, tik neteisingai naudojant klausimas.

Atnaujinkite vB4 naujausias vB4 versija.

Jei nėra Bug remiama Vb, versija, svarstysime šį klausimą uždaryti, nes nėra klausimą su vBET, tik su neteisingam ir jau gavo sprendimas.

Marcin - prašome uždaryti bilietą, jeigu bus ne naujas įvesti kitą keletą dienų (klaida yra naujausias vB4 versija).

Mes jau davė jums parama - jei nenorite juo naudotis tai jūsų pasirinkimas. Mes gerbiame savo klientus - mes taip pat gerbiame, kad norite turėti išdavimas vietoj naudoti mūsų parama, kuri buvo pradėta.
    Tai nėra pokalbių kambarys ir mūsų darbuotojai bus uždaryti šį bilietą, nes sprendimas buvo jau atsižvelgiant į taip kaip ir dabar mes turime patvirtinti kad naujausias vB4 versija tai visiems gerai.

Ačiū už jūsų indėlį.
    Tikiuosi, kad jūs nuspręsite naudoti jums buvo prašoma paramos.
    Tai ne - dar Ačiū už supratimą, kad nieko pridėti šioje srityje, kol naudojate parama o ne pakartoti visą laiką norite paramą, ir nenaudokite jo kai jis yra priimtas.

Marcin toliau remti šį bilietą per ateinančius keletą dienų ir atsakyti tik kada mes turėsime savo nuomonę, kad naujausias (palaikomos) vB4 versija klausimas taip pat egzistuoja. Jei ne jis bus uždarytas.
    Paskutinį kartą redagavo vBET; 05-12-13 prie 00:25.

Isibėgėjęs Narys
    Prisiregistravo
    Dec 2009

I 'm not kvietimą kad reikia pašalinti nepalaikomą versiją vBulletin problema. Aš prašau jus man pasakyti, kur problema yra, ir patvirtinti kad ji yra, tiesą sakant, problema su 4.1.12 taip Galiu jį sutaisyti. Man tik pasakė kad ji gali būti problema su 4.1.12. Man reikia žinoti kad tai yra problema, kol aš einu iš mano būdas atnaujinti vBulletin.

Kaip minėta, aš nesiruošia pereiti modernizavimo vbulletin, jei aš neturiu problemų. Ji man kainavo nemažai laiko ir pinigų atnaujinti kitų pasirinktinių Modifikacijos. Jūs turite Prisijungimo kredencialų mano svetainę. Ji turėtų būti lengva jums pasakyti, kas vyksta negerai su parse_templates kablys. Pvz., x failą ar skiriasi 4.1.12 ir 4.2.2. Ar parse_templates reikia atlikti prieš x kablys.

Aš jau savo produktą nuo pat pradžių ir aš tik atnaujinti savo licenciją. Norėčiau tikėtis, kad jums galėjo būti elgiamasi su šiek tiek daugiau pagarbos seniai klientui.

Vėlgi, all I need yra pažymėti teisinga kryptimi. I 'm not kvietimą perrašyti visą mod dirbti su 4.1.12. Aš nuoširdžiai nemanau, kad tai ypač atsižvelgiant į tai, aš ilgą laiką klientų absurdiškų straipsniuose.
    Paskutinį kartą redagavo tavenger5; 05-12-13 prie 20:32.

Uždraustas
    Prisiregistravo
    Rugpjūtis 2012

Mūsų produktas buvo pritaikytas naujausią vB, neįmanoma pritaikyti visas versijas produktą.

Pradžia 45 FirstPirmas ... 2345 PaskutinisLast

Šios temos

Žinučių rašymo taisyklės

• Jums negali kurti naujas temas
  • Jums negali rašyti atsakymus
  • Jums negali paštu priedai
  • Jums negali keisti savo pranešimų
  •