Talán a fordítás nem megy át, nem tudom, de az ötödik alkalommal én nem kérdezem, hogy változtatni semmit a termék. Egyszerűen kérdezem, hogy mondja meg, mi tört a 4.1.12!
Talán a fordítás nem megy át, nem tudom, de az ötödik alkalommal én nem kérdezem, hogy változtatni semmit a termék. Egyszerűen kérdezem, hogy mondja meg, mi tört a 4.1.12!
A VB a horgok a rossz. A legújabb változat a Visual Basic nyelvben ez a probléma nem fordul elő. Ez nem probléma a vBET, de. Támogatjuk vBET és az integráció a legújabb verzió a Vb és egyéb bővítmények.
oké. Melyik horog van utalva? A már megvizsgált class_bootstrap.php és a parse_template/process_templates_complete horog ugyanazon a helyen, a 4.2.2, mert 4.1.12. Ugyanez a global_bootstrap_complete, global_complete, global_bootstrap_init_start, global_shutdown és a megfelelő fájlokat.
tudom.
Rendben van tett a 4.2.2, frissítés, mert én fáradt várja a választ. Most már egy egész sor új problémák: http://www.vbenterprisetranslator.co...lated-URL.html
oké. Azt válaszoltam, hogy a téma.
kösz. Azokat a kérdéseket, kijavították.
Most ha nem vagyok valami hiányzik, még nem látok a zászlók és rel alternatív címkék fordítása. Ők csak ők voltak a 4.2.2, 4.1.12.
Utoljára szerkesztette tavenger5; 14-12-13 -on 14:34.
Az OK-ra. Dolgozunk és a kérdés.
Az OK-ra. Találtam egy megoldást. A sorozat a horgokat is különböző mint a miénk, még akkor is, ha ugyanazt a verzióját is.
A hiba javítása szerepelni.
- Ugrás AdminCP- >bővítmények & - >Plugin Manager- >Termék : Vb Enterprise fordító
- Szerkesztés modul Fordítás kapcsolat a szál
- Változás Horog helye a Fetch_threadinfo
- Cserélje ki a php kód kód:
PHP Code:
require_once(DIR. '/includes/vbenterprisetranslator_functions_url.php');
if($thread[title]) vbet_translateUrls($thread[title]);
- Mentés.
Cache törlése után a vendégek alternatív címkék kell átszámítani.
Boldog vagyok.
Én még mindig a különböző megbízások teljesítésére.