Mala zastava se ne prikazuje na moj mobitel stilu. To je mod:
Lagana Stil za mali ekran uređaja (mobilni telefon, mobilni ******,, android) - vBulletin.org Forum
Mobitel stil link: Windows 7 Teme - CreativX
Mala zastava se ne prikazuje na moj mobitel stilu. To je mod:
Lagana Stil za mali ekran uređaja (mobilni telefon, mobilni ******,, android) - vBulletin.org Forum
Mobitel stil link: Windows 7 Teme - CreativX
Da li postoji način da se otklone to molim?
Molim pošaljite mi URL točno stranicu mogu vidjeti. Tu mora biti nešto krivo u slikama URL. Moram to provjeriti. Najvjerojatnije linkovi su relativne i URL ukazuje na pogrešnu imenik i nema osnovni skup. Ipak - treba provjeriti da vam rješenje
Prvo ide u mobilni stil. Vi samo slijedite ovaj link na vaše računalo:
Windows 7 Teme - CreativX
Zatim idite na ovu temu:
Windows 7 teme: svemirski brod T3 po tono3022
Par postova u tom thread-a na prvoj stranici možete vidjeti nedostaje zastave.
Jedan brzi stvar - da ne bi trebali koristiti ovu vrstu prijevoda prezentacija za te stranice.
1. To bi trebao biti kao jednostavan kao moguć - nema slika, ako nije potrebno (na mobitelu može Vam se naplatiti za svaki kilobajt podataka)
2. Skripte vidjeti izvorni tekst ne rade, jer odgovarajući vBulletin skripte nisu uključeni tamo (i ne treba, jer svaki kilobajt podataka je važno)
pa radije provjeriti kako su one slike vidljive predlažem da rade na tome da se prikaže na tim stranicama samo prevedenog teksta bez dodatne informacije. No, najprije trebam vašu odluku - slika ili kao jednostavan kao moguć?
Da, u pravu ste Michal. Nisam razmišljao o tome. Ako se ne teško, ja bih ga cijenim, ako bismo mogli ići na kao jednostavan kao moguć. Hvala vam puno!
Molimo podatke za pristup sati.
Rješenje je urediti predložak vbenterprisetranslator_inpost_translate za svoj mobilni stil i uklonite sve dijelove nije potrebno. Na primjer ostaviti samo ovaj:
To je već učinjeno na vašem poslužitelju. Ako ga želite promijeniti u neki drugi oblik, molimo Vas da jednostavno promijenite predložak<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE--> {vb: sirovi preveo} <!--vBET_ENTA-->
OK, velika stvari. Hvala vam puno Michal!
Nema problema - uživajte u vBET-u!