Малки флагове, които не се показват на мобилния си стил. Това е на мода:
Леки Style за малки устройства екран (мобилен телефон, мобилни, ******, андроид) - vBulletin.org Форум
Mobile стил връзка: Windows 7 Теми - CreativX
Малки флагове, които не се показват на мобилния си стил. Това е на мода:
Леки Style за малки устройства екран (мобилен телефон, мобилни, ******, андроид) - vBulletin.org Форум
Mobile стил връзка: Windows 7 Теми - CreativX
Има ли начин да се поправи това моля?
Моля, изпратете ми линк към точната страница, мога да го видя. Трябва да има нещо нередно в изображения URL. Аз трябва да го проверите. Най-вероятно връзки са относителни и URL точки за грешен директория и там не е базов набор. И все пак - трябва да го проверите, за да ви даде решението
Първо отиде в мобилния стил. Просто следвайте тази връзка на вашия компютър:
Windows 7 Теми - CreativX
След това отидете на тази тема:
Windows 7 теми: Космически кораб t3 от tono3022
Няколко публикации в първата страница, която тема можете да видите липсващите знамена.
Един бърз нещо - не трябва да използват този тип представяне на превода на тези страници.
1. Тя трябва да бъде възможно най-просто - няма образ, ако не е необходимо (в мобилните телефони може да бъдете таксувани за всеки килобайт на данни)
2. Скриптове, за да видите оригиналния текст не работят, поради това, че подходящи скриптове Еврофутбол не са включени там (и не трябва да се, защото всеки килобайт на данни е важно)
така че вместо да се провери как да видим тези снимки, аз предлагам да работят за това как да се покаже на тези страници само преведения текст, без всякаква допълнителна информация. Но първо имам нужда от вашето решение - изображения или възможно най-прости?
Да, прав сте Михал. Аз не мисля за това. Ако не е трудно, аз ще го оценявам, ако можем да отидем, за възможно най-прости. Благодаря ви много!
Моля, детайли за достъп PM.
Решение е да редактирате шаблон vbenterprisetranslator_inpost_translate за вашия мобилен стил и премахване на всички не е необходимо части. Например оставят само това:
Това вече е направено на вашия сървър. Ако искате да го смените с някаква друга форма, моля, просто промяна на шаблон<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE--> {vb: сурови преведени} <!--vBET_ENTA-->
OK, страхотни неща. Благодаря ви много Михал!
Няма проблем - насладете се на vBET!