A kis zászlók nem jelennek meg az én mobil stílusban. Ez a mod:
Könnyű stílus a Small Screen eszközök (mobiltelefon, ******, mobil, android) - vBulletin.org Fórum
Mobil stílus link: Windows 7 Témák - CreativX
A kis zászlók nem jelennek meg az én mobil stílusban. Ez a mod:
Könnyű stílus a Small Screen eszközök (mobiltelefon, ******, mobil, android) - vBulletin.org Fórum
Mobil stílus link: Windows 7 Témák - CreativX
Van-e mód ennek orvoslására kérem?
Kérem, küldjenek URL pontos oldalt látom. Kell lennie valami baj a képek URL-t. Azt kell, hogy ellenőrizze. Valószínűleg kapcsolatok relatív és az URL-t mutat rossz könyvtárba, és nincs alapja beállítva. Mégis - ellenőriznie kell, hogy kapsz megoldást
Először menj be a mobil stílusban. Csak kövesse ezt a linket a számítógépre:
Windows 7 Témák - CreativX
Akkor megy a szálban:
Windows 7 téma: űrhajó t3 a tono3022
Néhány hozzászólás az adott téma első oldalon látható a hiányzó zászló.
Egy gyors dolog - ne használja ezt a fajta fordítás bemutatót ezeket az oldalakat.
1. Meg kell olyan egyszerű, amennyire csak lehetséges - nincs kép, ha nem szükséges (a mobiltelefonokon is kell fizetnie kilobyte adatok)
2. Scriptek, hogy az eredeti szöveg nem működik, mert a megfelelő vBulletin szkriptek nem tartalmazza van (és nem kell, mivel minden kilobyte adat fontos)
így inkább, hogy ellenőrizze, hogyan készült a képek láthatóvá azt javaslom, dolgozni, hogyan kell felmutatni ezeket az oldalakat csak a lefordított szöveg nélkül további információkat. De először azt kell a döntést - képek és a lehető legegyszerűbb?
Igen, igazad van Michal. Nem gondoltam róla. Ha ez nem nehéz, Örülnék, ha tudnánk menni a lehető legegyszerűbb. Köszönöm szépen!
Kérjük PM hozzáférési adatait.
Megoldás szerkeszteni sablon vbenterprisetranslator_inpost_translate a mobil stílus és távolítsa el az összes nem szükséges alkatrészeket. Például hagyja csak ez:
Ez már megtette a szerveren. Ha meg szeretné változtatni, hogy más formában, kérjük, most változtatni a sablont<!--vBET_SNTA--><!--vBET_NRE--> {vb: nyers lefordított} <!--vBET_ENTA-->
OK, nagyszerű dolog. Köszönöm szépen Michal!