مشاهده نسخه کامل : حل گوگل به من ایمیل مورد (404) خطاهای نرم؟؟
را در سایت وب مستر من ، من حدود 2 پیام یک ماه از گوگل بیان کرد که آنها پیدا کردن (404) خطاهای نرم معنی به عبارت ساده است که آنها پیدا کردن URL های تکراری (URL ها فعال تصدی translatated) به دلیل از نمایه سازی سریع و رو به رشد است. برای متوقف کردن این هشدارها باید چه کار کنم؟ اساسا در ابزار وب مستر من من فقط 2 واقعی (404) founds نیست و 102 به دلیل robots.txt من founds.
کش به 15 روز تنظیم
- guestcache خاموش
برای متوقف کردن این هشدارها باید چه کار کنم؟
من معتقدم که شما فقط نیاز به 301 هدایت URL قدیمی (تغییر آدرس URL که در حال حاضر کار نمی) به آدرس (URL صفحه که کار در حال حاضر) با htaccess تغییر نام دهید ، فقط در اطراف که یکی که شما نیاز دارید در واقع جستجو
من فقط باید مجموع 2 واقعی 404 خطا ، گوگل به من گفتن که من آن را صدها نرم (404) خطاهای اما زمانی که من بر روی آنها کلیک کنید آنها در حال کار به هر حال این چیزی است که به کار با این "URL" ترجمه شده را به عنوان آنها نوشت من گفتن من که نمایه سازی با سرعت زیاد در حال رشد است اما در موارد تکراری...
به هر حال چه چیزهایی را می توانم به htcaccess من اضافه کردن به "پنهان" را از گوگل قبل از دریافت آنها از جا در رفته.
من فقط باید مجموع 2 واقعی 404 خطا ، گوگل به من گفتن که من آن را صدها نرم (404) خطاهای اما زمانی که من بر روی آنها کلیک کنید آنها در حال کار به هر حال این چیزی است که به کار با این "URL" ترجمه شده را به عنوان آنها نوشت من گفتن من که نمایه سازی با سرعت زیاد در حال رشد است اما در موارد تکراری...
به هر حال چه چیزهایی را می توانم به htcaccess من اضافه کردن به "پنهان" را از گوگل قبل از دریافت آنها از جا در رفته.
hehe من فکر می کنم آخرین پست من در بالا در حال حاضر به آن پاسخ داده شده شما می توانید 301 آن تغییر مسیر با htaccess تغییر نام دهید ، و یا شاید من هنوز درک ، اگر شما می توانید مود به عنوان مثال به نظر می رسد مانند آدرس های قدیمی (تغییر آدرس URL که در حال حاضر کار نمی کند ، دریافت کنید خطای 404 در حال حاضر) به من بدهید آدرس جدید (URL صفحه است که کار در حال حاضر)
سلام. لطفا به جزئیات بیشتر. همانطور که من درک می کنم وب مستر ابزار به شما می گوید که شما تنها 2 واقعی 404 خطا ، اما گوگل هنوز هم به شما ایمیل در مورد تعداد زیادی از 404 خطا. ولی برای کسانی که واقعا کار... من کمی گیج اینجا ؛)
لطفا کامل محتوای ایمیل گوگل و برخی از آن 404 لینک ها را وصل کنید.
من نمی توانم "کارگر" نرم افزار 404 خطاهای لینک ارسال دیگر چون من خالی جداول فعال تصدی ، در حال حاضر من 404 خطاهای نرم نمی من گرفتن 404 صحیح یافت نشد پاسخ. بنابراین در این نقطه فعال تصدی در گسل است ، من می خواهم به شما یادآوری می کنند که گوگل مانند خطاهای نرم افزاری و آنها خواهیم شما را با پیج رنک کم و حستبلیغ جریمه کردن اگر آن را در می رود به اندازه کافی بلند.
با احترام
متاسفانه در این لحظه من دقیقا نمی دانند که موضوع در مورد. لطفا شرح آن ، به عبارت دیگر. شما 404 خطاهای نرم enymore ، فقط 404 صحیح داشته باشد -- لطفا به برخی از نمونه هایی از صفحه که کار نمی کند. چه بسیاری از خطاها مانند آن وجود دارد؟ شما نوشت : قبل از آن شما باید تنها 2 404 خطاهای سخت است. آیا ما هنوز هم یک مسئله در اینجا؟
kamilkurczak
07-10-10, 13:55
هیچ پاسخ -- حل. اگر نه -- لطفا بنویسید اینجا و من این موضوع را دوباره باز کردن.
به نوبه خود 15 روز کش حداکثر تا 5 روز برای غلبه بر این مشکل است.
kamilkurczak
13-01-11, 11:06
بنابراین در حال حاضر حل شده است ، درست است؟
بله من حل این مشکل ، اما خود من و نه از پشتیبانی.
شما می توانید این مسئله نزدیک است.
توجه
kamilkurczak
18-01-11, 11:34
تشکر OK برای تایید
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):