View Full Version: Решени Google е да ми изпратите имейл (404) мека грешки?!?
По мое уебмастъра сайт аз съм се около 2 съобщения на месец от Google, в което заявява, че те са намиране (404) мека грешки, което означава с прости думи, че са намерили дубликат URL адреси (vbet translatated URL), защото бързо и нарастващ индексиране. Какво трябва да направя, за да спрат тези предупреждения? По принцип в Webmaster Tools ми само 2 реални, а не (404) открива и 102 не се открива, защото на моя robots.txt.
-Cache, до 15 дни
-Guestcache разстояние
Какво трябва да направя, за да спрат тези предупреждения?
Аз вярвам, просто трябва 301 пренасочване на стария URL (промени URL, че вече не работи) с нов URL адрес (URL адрес на страницата, че работи в момента) с Htaccess, просто търси около форума, които едно, че имате нужда от действително
Имам само общо от 2 истински грешки 404, Google е да ми кажеш, че аз имам стотици мека (404) грешки, но когато щракнете върху тях, те са така или иначе това има нещо общо с преведените URL адреси, като те написаха ми се казва ми се, че индексирането е расте прекалено бързо, но в дубликати ...
Както и това, което мога да добавя към htcaccess ми да "скрие" от Google, преди те да се сърди.
Имам само общо от 2 истински грешки 404, Google е да ми кажеш, че аз имам стотици мека (404) грешки, но когато щракнете върху тях, те са така или иначе това има нещо общо с преведените URL адреси, като те написаха ми се казва ми се, че индексирането е расте прекалено бързо, но в дубликати ...
Както и това, което мога да добавя към htcaccess ми да "скрие" от Google, преди те да се сърди.
хехе аз мисля, че последният ми пост по-горе вече е отговорил, можете да 301 го пренасочи с Htaccess, или може би аз съм пропускайте разбиране, ако можете да дадете пример какво прилича на стария URL (промени URL, че не работят вече, получи грешка 404 сега), за да нов URL адрес (URL адрес на страницата, че работи в момента)
Здравейте. Моля, дайте повече подробности. Както разбирам Webmaster Tools ви каже, че имате само 2 истински 404 грешки, но Google все още имейли за много грешки 404. Но това са наистина работят ... Аз съм малко объркан тук;)
Моля приложете пълен Google имейл съдържание и някои от тези 404 връзки.
Не мога да ви изпрати "работещите" Soft грешки 404 връзки повече, защото аз изпразват vBET таблици, сега аз не съм се меките грешки 404 вече съм на правилен 404 Not Found отговор. Така че в този момент vBET е виновен тук, бих искал да ви напомня, че Google не харесва Soft Грешки и те ще ви санкционират с ниско страница ранг и AdSense, ако продължава достатъчно дълго.
Поздрави
Съжаляваме, но в този момент аз не точно разбират какво въпрос е на път. Моля го опиша повече, с други думи. Вие нямате меки 404 enymore грешки, просто правилен 404 - моля, дайте някои примери на страници, който не работи. Колко много грешки като тези, съществува? Пише, преди това сте само на 2 хард 404 грешки. Да ние все още имаме проблем тук?
kamilkurczak
07-10-10, 13:55
Без отговор - решен. Ако не - моля пишете тук и аз ще отворя тази тема отново.
Благодаря
Трябваше да се превърне кеш от 15 дни, максимум до 5 дни, за да се преодолее този проблем.
kamilkurczak
13-01-11, 11:06
така че сега той е решен, нали?
Да, аз решен този проблем, но моята собствена, а не от подкрепа.
Можете да затворите този въпрос.
Поздрави
kamilkurczak
18-01-11, 11:34
ОК благодарение за потвърждение
Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®,
Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):