PDA

مشاهده نسخه کامل : حل هشدارهای XCACHE اگر نه به سیستم وارد شده

Lundgren
15-05-11, 22:57
فعال تصدی 4.3.0

هنگامی که سعی در تابع XCACHE ، دریافت می کنم که هشدار در هنگام مشاهده سایت بدون اینکه وارد سایت شوید. اما بدون اخطار دریافت می کنم اگر من وارد سایت شوید.

هشدار : xcache_get () [function.xcache دریافت] : xcache.var_size یا 0 یا بیش از حد کوچک به فعال کردن داده ها ور ذخیره در [مسیر] / شامل / vbenterprisetranslator_class_cache.php در خط 125

هشدار : می تواند اطلاعات هدر را تغییر دهند -- هدر در حال حاضر توسط فرستاده شده (خروجی در [راه] آغاز شده / شامل / class_core.php : 5403) در [راه] / / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php در خط 65

هشدار : می تواند اطلاعات هدر را تغییر دهند -- هدر در حال حاضر توسط فرستاده شده (خروجی در [راه] آغاز شده / شامل / class_core.php : 5403) در [راه] / / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php در خط 71

هشدار : xcache_set () [function.xcache مجموعه] : xcache.var_size یا 0 یا بیش از حد کوچک به فعال کردن داده ها ذخیره ور در [راه] / شامل / vbenterprisetranslator_class_cache.php بر روی خط 128

kamilkurczak
17-05-11, 08:07
میهمان گرامی ،

در مورد کش خوش آمدید شما چطور؟ آیا شما آن را فعال کنید یا نه؟
لطفا Xcache غیر فعال کردن و آزمایش آن بر روی فایل مهمان کش تنها -- و نوشتن که این مسئله هنوز هم وجود دارد یا نه
Lundgren
17-05-11, 09:40
هشدارهای بلافاصله ناپدید می شوند وقتی که من برای فعال تصدی غیر فعال کردن XCACHE.

کش خوش آمدید فعال است (با استفاده از ذخیره سازی فایل کامل برای مهمانان : بله)

من یک راه خوب برای تأیید اگر من راه اندازی XCACHE به درستی (آن را با بسته APT در دبیان نصب شده) یافت نشد. بنابراین این امکان به من یک مسئله XCACHE کلی در مورد نصب من است.

kamilkurczak
18-05-11, 20:25
تایید بنابراین من سعی خواهد کرد تا آن را در فروم تست من تکثیر.

kamilkurczak
18-05-11, 21:05
میهمان گرامی ،

این اعلان : هشدار : می تواند اطلاعات هدر را تغییر دهید ، شماره اول ایجاد می شود. شما نیاز به بررسی پیکربندی xcache است. شاید شما نیاز به تنظیم xcache.var_size به ارزش بالاتر (و Apache تنظیم مجدد بعد از آن).

در مرحله دوم ، که من پیدا کردم یک مقاله است که توصیف همان شماره ، بنابراین با توجه به این مقاله شما باید توسط phpini () چک که ممکن است شما ذخیره کش دو بار -- لطفا بررسی کنید در اینجا : PHP -- خطا var_size Xcache -- سرریز پشته (HTTP : / / stackoverflow.com/questions/2976829/xcache-var-size-error)

kamilkurczak
26-05-11, 22:32
هیچ پاسخ -- حل. اگر نه -- لطفا بنویسید اینجا و من این موضوع را دوباره باز

Lundgren
27-05-11, 00:06
عجیب و غریب... من تو را دیدم اولین پاسخ خود را ، اما نه دوم.

فقط آن را محاکمه و آن کار می کرد :)

من تغییر xcache.var_size به همان مقدار به عنوان xcache.size

بنابراین در حال حاضر حل آن تایید شده است به جای بسته به علت عدم پاسخ. : O :)

kamilkurczak
27-05-11, 10:23
تشکر از دیگران) تایید شما : : بزرگ)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Languages translations made by vBET Translator 4.10.1