PDA

View Full Version: Lahendatud XCACHE hoiatusi kui pole sisse loginud

Lundgren
15-05-11, 22:57
vBET 4.3.0

Kui püüame XCACHE funktsiooni, ma saan hoiatusi vaatamise saidi ilma sisse logitud Aga ma ei hoiatusi kui ma olen sisse logitud

Hoiatus: xcache_get () [function.xcache-get]: xcache.var_size on kas 0 või liiga väike, et võimaldada var andmete vahemällu in [path] / includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php on line 125

Hoiatus: Ei saa muuta header information - headers juba saadetud (output started at [path] / includes / class_core.php: 5403) in [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 65

Hoiatus: Ei saa muuta header information - headers juba saadetud (output started at [path] / includes / class_core.php: 5403) in [path] / includes / vbenterprisetranslator_functions_guestcache.php on line 71

Hoiatus: xcache_set () [function.xcache-set]: xcache.var_size on kas 0 või liiga väike, et võimaldada var andmete vahemällu in [path] / includes / vbenterprisetranslator_class_cache.php on line 128

kamilkurczak
17-05-11, 08:07
tere,

Aga oma külaliste vahemälu? Kas teil on lubatud või mitte?
Palun blokeerige Xcache ja katsetada seda faili külaline cache ainult - ja kirjutada, et küsimus on ikka veel seal või mitte
Tänan

Lundgren
17-05-11, 09:40
Hoiatused kaovad kohe, kui ma välja lülitada XCACHE jaoks vBET.

Külaline cache on aktiivne (Kasuta mõõtu vahemälu Külalist: Jah)

Ma ei ole leidnud hea võimalus kontrollida, kas ma panin XCACHE korralikult (see on paigaldatud apt paketi Debian). Seega on võimalus, olen üldiselt XCACHE küsimus minu paigaldus.

kamilkurczak
18-05-11, 20:25
ok, et ma püüan reprodutseerida minu test foorum.

kamilkurczak
18-05-11, 21:05
tere,

Käesoleva teate: Warning: Ei saa muuta päise informatsiooni on põhjustatud esimene küsimus. Sa pead kontrollima te xcache konfiguratsioon. äkki läheb vaja xcache.var_size väärtusest kõrgemale (ja taastada apache pärast seda).

teiseks, ma leidsin artikli, mis kirjeldab sama probleem, nii et selle artikli kohaselt teil on vaja vaadata, mida phpini (), et te ei võinud päästa vahemälu kaks korda - palun kontrollige siin: php - Xcache var_size viga - Stack Ülevooluinkontinents (http: / / stackoverflow.com/questions/2976829/xcache-var-size-error)

kamilkurczak
26-05-11, 22:32
ei vastus - lahendatud. Kui ei - palun kirjutage siia ja ma avada seda teemat uuesti

Lundgren
27-05-11, 00:06
imelik ... Ma nägin oma esimeses vastuses, kuid mitte teine.

Just seda proovinud, ja see töötas:)

Muutsin xcache.var_size sama väärtus kui xcache.size

Nüüd on kinnitatud lahendatud asemel tõttu suletud mingit vastust. : O:)

kamilkurczak
27-05-11, 10:23
Suurepärane:) tänu teie kinnitust:)

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translations by vB Enterprise Translator 4.10.1