КПК

Прагляд поўнай версіі: Ужо зроблена Ці магу я пакінуў арыгінальнае назва для ўсіх моў?

Pajo
06-05-10, 01:27
У мяне ёсць праблема, калі я пішу песні і чым перакладчык перавесці назва песні на ўсіх мовах ... Гэта выглядае вельмі па-дурному, таму што ўсе людзі шукаюць арыгінальнае назва песні
Такім чынам, ці ёсць які-небудзь магчымасці для левага арыгінальнае назва для ўсіх моў (ўтрыманне можа быць перакладзена)? Ці магу я напісаць любы знак, на пачатак і канец назву, якое будзе "сказаць НЕ" для перакладу назвы?

vBET
06-05-10, 15:55
На дадзены момант гэта не падтрымліваецца. Вы можаце выкарыстоўваць BBCode notranslate але толькі ў паведамленні.

Я рухаюся гэтай тэме, каб паказаць запыт. Мы будзем думаць аб гэтым пытанні. У архітэктуры агульным VB не падрыхтаваны да BBCodes ў назвах старонак. Мы павінны былі зрабіць вялікія намаганні для падтрымкі langtitle BBCode ў назвах і ў нас было шмат праблем з гэтым. Мы будзем думаць аб падтрымцы notranslate ў загалоўках або некаторыя іншыя рашэнні для гэтага.

vBET
10-08-10, 00:25
Магчыма, мы зможам зрабіць гэта, выкарыстоўваючы ужо існуючыя langtitle BBCode - проста з некаторым спецыяльным кодам мовы - як НЕ, або што-то ... Мы будзем думаць. такое рашэнне павінна быць лёгка даць, таму што ў нас ужо ёсць функцыянальнасць для разбору langtitle BBCode - гэта запатрабавала б дадаць толькі адно, калі заяву, у функцыі якіх ацэньвае гэты BBCode і вяртае вынік у opaqued ня перакладзеная вобласці. Мы праверым гэта - усё яшчэ могуць быць некаторыя іншыя пытанні, як некаторыя месцы, дзе знакі <> заменены на HTML бяспекі; нейкія адносіны паміж мовай назва і паведамленне мове (магчыма ў аўтаматычным непразрыстым, і ў перакладзе RSS).

Мы павінны праверыць яго, але канчаткова гэта добра кірунку. Статус змяніўся з прынятымі:)

kamilkurczak
15-12-10, 10:11
Добры дзень,

Як левы арыгінальнае назва ніткі для ўсіх моў?
Вы можаце выкарыстоўваць 'п' код (не перакладаецца) у [langtitle] тэг.
Гэты тэг будзе разбірацца.

Прыклад:
[ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
і ў маім паведамленні тытул.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Translated to other languages thanks to vBET Translator 4.10.1