Привіт всім,
Я хотів би дізнатися погоду, це можна зробити наступні з vBET.
Припустимо, у мене є форум на датському мовою. Я не хочу, щоб встановити vBET на цій оригінальній датської форуму, оскільки я не хочу змішувати форум - це орієнтовані в першу чергу для датських користувачів і я хочу зберегти його таким чином. Навіть більше, тому що все ще неясно, пошукові погоду буде визначати автоматичного перекладу сторінок - навіть витягнув з локальної бази даних на веб-сервер - і це непередбачуване, як ті сайти, будуть покарані в пошукових системах.
Щоб уникнути цього оригінального домен стає покарані в цілому я спробував з'ясувати, погода vBET могла б підтримати переписування URL-адрес з domain.com / [languagecode] для піддомену форматі, як [languagecode]. Domain.com. vBET відповіли це не може бути зроблено з vBET і тому вона повністю підтримується.
Зміст наших форумах цікаві навіть для іноземних гостей, і тому я хотів встановити всі форуми і бази даних на інший домен, повністю відділена від вихідної, і встановити vBET там. Поки ніяких проблем з технічного боку. Але: робити це дозволить пошуковим системам визначити "новий" форум entirly як однакові за змістом.
Тепер питання: чи можна це зробити, що vBET показує тільки переведені зміст, а не оригінал (датська) зміст? Так SE тільки побачити унікальні сайтів, і не оцінюють їх як однакові за змістом.
З повагою,
Сік.