Прывітанне ўсім,
Я хацеў бы даведацца надвор'е, гэта можна зрабіць наступныя з vBET.
Выкажам здагадку, у мяне ёсць форум на дацкай мове. Я не хачу, каб усталяваць vBET на гэтай арыгінальнай дацкай форуму, паколькі я не хачу змешваць форум - гэта арыентаваны ў першую чаргу для дацкіх карыстальнікаў і я хачу захаваць яго такім чынам. Нават больш, таму што ўсё яшчэ незразумела, пошукавыя надвор'е будзе вызначаць аўтаматычнага перакладу старонак - нават выцягнуў з лакальнай базы дадзеных на вэб-сервер - і гэта непрадказальнае, як тыя сайты, будуць пакараныя ў пошукавых сістэмах.
Каб пазбегнуць гэтага арыгінальнага дамен становіцца пакараныя ў агульнай складанасці я паспрабаваў высвятліць, надвор'е vBET магла б падтрымаць перапісвання URL-адрасоў з domain.com / [languagecode] для поддомены фармаце, як [languagecode]. Domain.com. vBET адказалі гэта не можа быць зроблена з vBET і таму яна цалкам падтрымліваецца.
Змест нашых форумах цікавыя нават для замежных гасцей, і таму я хацеў ўсталяваць усе форумы і базы дадзеных на іншы дамен, цалкам аддзеленая ад зыходнай, і ўсталяваць vBET там. Пакуль ніякіх праблем з тэхнічнага боку. Але: рабіць гэта дазволіць пошукавым сістэмам вызначыць "новы" форум entirly як аднолькавыя па змесце.
Цяпер пытанне: ці можна гэта зрабіць, што vBET паказвае толькі пераведзеныя змест, а не арыгінал (дацкая) утрыманне? Так SE толькі ўбачыць унікальныя сайтаў, і не ацэньваюць іх як аднолькавыя па змесце.
З павагай,
Сок.